Tillsammansskapet presenterar en kampsång för mångkultur

OFRIVILLIG HUMOR. Tillsammansskapet är en källa till många skratt, oftast sådana där man skäms lite för deras skull. Det brukar vara clowner som inte är roliga och stalkande psykfall som Sara Leifsdotter. Nu utökar Tillsammansskapet sin arsenal och börjar med oironiska kampsånger för mångkultur.

Tillsammans för Törebodas senaste medlemsmöte.

Tillsammans för Töreboda som är en del av Förbundet Tillsammansskapet har gjort en kampsång som heter ”Töreboda är vårt” där de tar ställning för mångkultur och vänder sig mot nationella, om så inte vad de verkar som samtliga vita män.

Sångtexten bjuder på guldkorn som:

Vi ska bygga ett alternativ
För både Hassan, Allah och Siv
En framtid för alla ger oss ljus
Vi ska bygga sammanhållningens hus.

Töreboda är vårt
Ska det vara så svårt
Vi sitter i samma båt
Och sjunger med denna låt.

Sammanhållningens hus som nämns i låten är det hus som föreningen Tillsammans för Töreboda har startat eller planerar att starta som en motkraft mot Svenskarnas hus som i början av året slog upp portarna i Älgarås i Töreboda kommun.

Tillsammans för Töreboda består i princip av en handfull svenskar och ett gäng från Arabiska föreningen i Töreboda. Trots ideliga utskick med fikabilder från deras medlemsmöten, där de uppmanar fler att engagera sig, så verkar Törebodaborna inte så intresserade. Man undrar varför och den stora frågan nu är om denna kampsång kommer att ändra på detta?

Här kan den som vill lyssna på hela ”Töreboda är vårt” på Youtube, där den i nuläget har 540 visningar och har fått två upptummar och 83 nedtummar.

Slutligen, apropå textstrofen ”sitter i samma båt”, så vill Nordfront påminna om fallet och artikeln där en 55-årig afghansk man som arbetade på en liten färja i Töreboda tafsade på en 11-årig svensk flicka när hon och hennes kompis var passagerare. Nu i april dömdes den afghanske mannen för Sexuellt ofredande till 80 dagsböter á 50 kronor.

Källa:
Skaraborgs TR B3524-18 Dom 2019-04-02

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments