”Till SMR & SvP” – anhöriga till flickan i Bollnäs visar tacksamhet

Anhöriga till den artonåriga flickan som överfölls och våldtogs i Bollnäs visar tacksamhet till stödet som de fått. Med deras tillåtelse publicerar Nordfront brevet som inkommit.

”Till SMR & SvP

Vi vill härmed sända vår enormt stora tacksamhet till er båda!

Från [de anhöriga]

Manifestationen för mångfald gav slutligen upp efter påtryckningarna och de kloka debatterna ni alla deltog i.

Ni steg in då vi tyckte det började kännas tungt och svårt att föra debatten själva då vi inte är vana debattörer.

Från början efter våldtäkten kände vi en sådan fruktansvärd frustration då det var vi som förde de drabbades talan mot hundratals antirasister som prompt skulle genomföra sin sjuka demonstration för mångfald.

Då klev ni in och tog vid och körde över samtliga på ett suveränt sätt! Den kampglöd och samarbetsvilja ni visade saknar ord och den varma omtanke för familjen ni visar är otrolig!

Innan demonstrationen blev framflyttad bestämde polisen att de skulle hålla förhör med den våldtagna flickan samma dag som demonstrationen. Så med andra ord skulle hon få uppleva sina gärningsmän igen som även skulle deltaga i detta upptåg! Det är två som hon pekat ut som anmälde sig att vara med i demon.

Det engagemang ni visat har väckt upp en massa människor här i Bollnäs så nu börjar det kännas att det finns hopp. 

Förutom våldtäkten så är detta lilla samhälle i fullständig kaos. Idag kom det en mamma som bor på det tätaste invandrarbefolkade området i kommunen. Hon och hennes yngsta son hade åkt tio mil för att köpa ett par skor med stålhätta till sonen för att han ska kunna försvara sig. Själv fixade hon tårgas! Så är livet på Gärdet i Bollnäs. Så det är väldigt mycket att ta oss an här och vi tänker inte låta våran kommun förvandlas till ännu ett Rosengård.

Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!

SMR dök upp i Bollnäs och visade direkt sin avsky mot detta vedervärdiga dåd. Sedan fick de som vanligt ta emot lögner från medierna men så är det och kommer alltid att förbli.
Men bland det normala Bollnäsfolket så ska ni veta att SMR´s aktion var och är verkligen uppskattad! SvP´s skickliga debattörer med deras intelligenta talan väckte många tankar hos folket (på forumet). Ni alla har sått ett frö som redan börjat gro här. TACK!”

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

50 Kommentarer till "[s27]”Till SMR & SvP” – anhöriga till flickan i Bollnäs visar tacksamhet[/s27]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
bullen
Gäst
Nybörjare
bullen

Vad trevligt!
Läste det där på realisten, fast på dom lät det ju som om dom hade gjort allt…
Hoppas jag missuppfattat det bara, för inte kan man väl vara så fräck att man tar åt sig äran för något man inte haft stor del i?

Conny D
Gäst
Nybörjare
Conny D
Det är inte var dag man ser sådana här brev! Modigt av de anhöriga att gå ut med detta. Kanonarbete av SMR genom aktionen och alla avslöjanden på Nordfront! Utan er hade systemet inte tvingats till dessa defensiva åtgärder. ”Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!” Förhoppningsvis har fler kommit till den insikten. Det skulle i alla fall betyda… Läs mer »
Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Stora rubriker i Aftonblade och Expressen….nej inte riktigt, istället tiger media ihjäl det hela.
Allt för att lura och stoppa svensken från att vakna upp ur sin hjärntvätt, och börja sätta sig till motvärn.
Hade rapporterat sanningen hade Sverige varit i uppror, det vet dom, och media propagandan kommer att tillta och öka till oanade höjder.
Allt för att rasera vårt samhälle och utrota oss etniska svenskar.
Måtte folk komma ihåg vilka som ställt upp på DERAS sida vid nästa val, trots medias ökande multikultur hjärntvätt.

Aktivist, Motståndsrörelsen
Gäst
Nybörjare
Aktivist, Motståndsrörelsen

Till de anhöriga: Ert uttalande har oerhörd betydelse eftersom det försvårar för systemet att hävda att vi skulle ”utnyttja tragiska händelser”. Genom att ni tar aktivt stöd till de som har försökt att stötta er, har ni satt en standard som andra offer för mångkulturen kanske börjar följa. När nog många följer ert exempel kan vi krossa mångkulturen en gång för alla. Tack för att ni finns!

”Inga fler våldtäkter – när vi befriat Sverige!”

Tyra
Gäst
Nybörjare
Tyra

Jaha så det var såhär orginalbrevet såg ut? Jag har helt för mig att jag läste en något ”tillputsad” eller ”tillrättalagd” version på realisten!

Linus
Gäst
Nybörjare
Linus

Underbart

Moder Svea
Gäst
Nybörjare
Moder Svea

Starkt av de anhöriga att våga stå upp och säga det som de flesta annars bara säger vid köksbordet.
Tyvärr är det svårt att få fram åsikter, fakta o synpunkter när all messmedia tystar ned debatten.
Demokrati ?
Samtidigt strider nästan alla partier för en ökad invandring.
De borgerliga för att öka utbudet på arbetsmarknaden och hålla nere löneutvecklingen samt utöka BNP till glädje för alla företagare.
Vänsterpartierna för att vinna flera röster bland de ”nyanlända”.
Ingen lätt match !

Ortodox Nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
Ortodox Nationalsocialist

Jaha, nu ser man hur verkligheten ser ut. På realisten publicerades en helt annan version av brevet. Synd att SvP döljer sanningen för sina läsare samt ljuger om sina egna ”bedrifter”.

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Det var lite fult av dem, men att kalla dem judar är ju bara att driva in onödiga kilar i det nationella maskineriet. Hoppas och tror att de flesta som är med i SvP betraktar motståndsmän/kvinnor som sina bröder och systrar i kampen. Tiden kommer då de nationella måste marschera sida vid sida, då är det folkgemenskapen som ska leda vägen.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Troll.

Spetz
Gäst
Nybörjare
Spetz

Nationalism är det enda alternativet för ett tryggt norden. Det är kul att fler och fler tar åt sig budskapet, tråkigt bara att det sker under dessa omständigheter. Hoppas familjen får lite lugn och ro så de kan pyssla om sin flicka nu.

Nationalist
Gäst
Nybörjare
Enda skillnaden som jag kan se är denna.. ”[Sonen] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!” -Realisten ”Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker… Läs mer »
Fredrik Vejdeland
Admin
Nybörjare

Vi vill inte ha någon mer diskussion om Motståndsrörelsen kontra SVP. Fokusera på brevet och dess positiva innehåll. Tack!

Erik M.
Gäst
Nybörjare
Erik M.
Den här händelsen är en tydlig vattendelare med två kontrasterande synsätt som bygger på helt olika idéströmningar. Den ena sidan visar civilkurage för en flicka som blivit utsatt för ett fruktansvärt brott. Som en miniatyrmodell av hur ett samhälle ska fungerade ställde sig aktivister på flickans sida och gav sitt stöd när hon som mest behövde det. Rakryffade, ärliga människor som stod vid offrets sida och berättade sanningen för ortens invånare. Den andra sidan är den som har skapat hela situationen och lagt grunden för framtida händelser likt det som hände i Bollnäs. De bär skulden för alla de övergrepp… Läs mer »
Sven E
Gäst
Nybörjare
Sven E

Hoppas flickan och familjen mår bättre efter allt stöd som riktiga Svenskar med stort S har visat dem. Man kan inte annat än imponeras av SMR.
Men ang denna helvetiska demonstration, den har väl bara skjutits upp en månad, det är väl inte mycket bättre att hon ska kränkas igen fast senare.

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell

Nej, men som med det mesta annat, efter en tid klingar det av, det tappar i aktualitet, skolorna börjar igen, semestrarna är över, folk får annat att tänka på, och med lite tur så kanske denna uppskjutna demonstration rinner ut i sanden.

Men vi nationella ska såklart hålla ett öga på det hela. Märker vi att den i alla fall ser ut att bli av, är det bara för oss att ånyo påminna om oss själva och vår syn på saken, hur respektlöst det är osv.

Kalle med kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle med kniven

Fy fan va glädjande att höra!
5 i 12-reaktionernas tid är över!
Nu blåser revoltens vindar och snart tar vi tillbaka landet!!

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Mycket glädjande att modet inte har svikit alla.
Toppen!!!

Håkan
Gäst
Nybörjare
Håkan

Trevligt att familjen uppskattade stödet från nationella i sin tragiska upplevelse.Hoppas att fler inser att de nationella är enda räddningen för oss svenskar om vi ska ta tillbaka det Sverige vi har förlorat.

Mats
Gäst
Nybörjare
Mats

Man blir väldigt glad utav att läsa detta!

Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Motståndsman

Radikal kamp på gator och torg! Riktigt bra gjort av Motståndsrörelsen!

HELL SEGER!
HELL LUND!

Per
Gäst
Nybörjare
Per

Pcukon. Alla vet nu att historien var påhittad av henne och hennes högerextrema pappa. Däremot begick en äkta våldtäckt i Bollnäs ungefär samtidigt. Av en vanlig svenne. Att ni inte reagerar på det visar bara vilket drägg ni är. Väx upp, låt håret växa och skaffa er ett jobb. Att er farsa spöade er hela uppväxten får ni tackla själva.

Mattias S
Gäst
Nybörjare
Mattias S

Jag är vuxen, har hår och ett jobb. Beklagar att du fick spö av ditt drägg till farsa.

Nordisk Arier
Gäst
Nybörjare
Nordisk Arier

Din äckliga jävla folkförrädare. Hur fan kan man vara så respektlös och apatisk? Du hatar verkligen dig själv va? Det gör ont i dig när du ser dig i spegeln, eller hur? Världen ska få lida för ditt misslyckande till liv. Visa att du har någon som helst heder och gör en osjälvisk gärning för mänskligheten istället genom att avsluta det.

Kalle med kniven
Gäst
Nybörjare
Kalle med kniven

Hoppas han säger det där sån jag eller någon av mina vänner hör.
Det lär inte gå bra.
Hoppas att han inte har blödarsjuka, för hans egen skull.

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell
Snälla, börja inte med ert inbördes stridande om vem som sagt vad, och vilket parti/organisation, hur ord stavas etc., utan håll er till ämnet – nämligen tackbrevet från den drabbade familjen! Begriper ni inte att det är just ”diskussioner” av det slag ni visar prov på nu, som ger våra motståndare, såväl media som organisationer som Expo, arrangörerna av den inställda/uppskjutna demonstrationen m.fl., vatten på sin kvarn? Det är ju precis sådant här som de vill se och höra från nationella led för att kunna trycka ner oss ännu mer, hålla oss i schack alltmedan de själva gör allt för… Läs mer »
Corpsegrinder
Gäst
Nybörjare
Corpsegrinder

Det stavas våldtäkt, inte våldtäckt.

11-02
Gäst
Nybörjare
11-02

lögnare börjar ofta sina ord
med ”som alla vet….”
så jag uppfattar dej ”per” som
en okänslig lögnare.

Corpsegrinder
Gäst
Nybörjare
Corpsegrinder

Kampen fortskrider! Varje dag vaknar ännu en sovande svensk. Heder åt SMR mfl för insatserna.

Tommy Lindqvist
Gäst
Nybörjare
Tommy Lindqvist

Detta uppskattas att Pappan till dottern tackar alla som har hjälpt till att gå emot denna vidriga manifestation som var planerad i fredags!

Vi måste också passa på att tacka honom för att han vågade öppet säga vad han tycker och tänker!

Men man får inte glömma att det var fler personer utanför SVP och motståndsrörelsen som ställde sig bakom pappan och dottern!

Vissa av dessa har nu fått ögon på sig från motståndarna ( De Röda) och polisen pga av deras hårda retorik och stolthet!

Ett stort tack till alla dessa också!!

Henrik Holappa
Gäst
Nybörjare
Henrik Holappa
Because of my limited Swedish language skills, I must write this comment in English. I do hope that it can be understood. I have been following this case from the beginning and the discussion that has followed after this horrible crime. However, I wish, despite the pain and horror that the victim has experienced, all the best for her and that she will find some justice from the system. 6/7 years ago in my hometown of Oulu in North-Finland waves of brutal gang-rapes happened. The victims were young girls and women ranging from the age of 18 to 30. The… Läs mer »
pär
Gäst
Nybörjare
pär

Very good comment.
I agree with you Henrik

Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén
Good comment except; ”The left wing mind, the liberal mind, seeks constantly taking care about the weak, oppressed and minority.” They really don’t care at all about anyone except themselves. Antiwhites (the proper term for them that ought to be used consistently) constanstly reveal themselves to be the outmost egoistic people I have ever debated. In some places in our country we are the oppressed minority, especially our women. Antiwhites mock them and spit them in their eyes. All they are is exactly what witch hunting mobs in medieval times, communists were doing in Soviet or anticommunists were doing in… Läs mer »
Patrik Fridén
Gäst
Nybörjare
Patrik Fridén

Ni kan väl låta bli att få SMR att framstå som någon slags sekt ni som rackar ned på SvP?
Håller med Vejdeland, ära den som äras bör oavsett åsikt och tillhörighet.

Fredrik Vejdeland
Admin
Nybörjare

För att klargöra så tog jag aldrig ställning mot några inlägg här. Min önskan är bara att diskussionen inte urartar och handlar om andra saker än själva brevet.

bullen
Gäst
Nybörjare
bullen

Äras den som äras bör? Det ska du nog inte skriv här.
Finns nog andra sidor som är i mer behov av pekpinnar än nordfront.

Same shit, different name...
Gäst
Nybörjare
Same shit, different name...

Er lilla hatklubb är ju inget annat än vad Livets Ord eller andra sekter är; ren hjärntvättning och ett liv i er påhittade fantasivärld.
Er ”föreställning” i Bollnäs gjorde i alla fall att vi fick ögonen på er; kanske inte på det sätt som var tänkt…watching you!

Hatklubbssekterist
Gäst
Nybörjare
Hatklubbssekterist

*Gäsp*

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro

Jaså nu är våldtäkter fantasier också. Vad påhittiga de är, dummokraterna. Keep watching, biatch… to be continued.

Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell
Månne är det arrangören Ester Rogalski som skriver detta, men en sak är tvärsäker: om du/ni tycker att vi nationella lever i en fantasivärld med påhittade brott så är det ingenting mot vad ”demokratisk” media gör. De blundar konsekvent för alla brott begångna av utlänningar riktade mot etniska svenskar samtidigt som minsta lilla antydan till ”förseelse” från en svensk till en ”kulturberikare” ges ofantligt utrymme i media. Ständigt nya krav på lagar och åtgärder för att krossa nationalismen, ständigt nya anslag till skolorna för att upplysa barnen om ”allas lika värde”, men inte en krona till upplysning om allt negativt… Läs mer »
pär sjögren
Gäst
Nybörjare
pär sjögren

Du får hålla hur mycket koll du vill lille du.
Ni är inget hot och ni kommer inte bli något hot.
Mvh Pär Sjögren

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders
Det var i så fall goda nyheter om ni ”fått ögonen” på oss nationella och vår kapacitet när det gäller att stå upp för våra landsmän och -maninnor, till skillnad från alla andra, som bara blundar. Så nu har ni förhoppningsvis så smått börjat inse att vi aldrig tänker låta oss tystas, aldrig tänker ge upp Sverige och lägga oss platt för alla som hatar Sverige så mycket som ni gör. Nu förstår ni säkert att vi nationella inte gått på lögnerna, som media och skolan och alla politiker försökt få oss att göra. Vi är klarsynta nog att kunna… Läs mer »
Same shit, different name...
Gäst
Nybörjare
Same shit, different name...

Lilla Zorro-valpen… Som vanligt har ni svårt att hålla er till fakta och sakfrågor…skrev inget om att v-täkten var fantasi…
Som sagt; mycket påminner om religiösa hjärntvättarsekter. Tänk nån enda tanke själv, istället för att rapa upp vad ni lärt er utantill. Det är ju därför ingen vettig människa orkar höra på; det är bara retorik utan logik och innehåll.
Kanske ska arbeta på budskapsframställning också; eller var det meningen att det skulle se ut som om nassarna längst fram i ledet i B-näs var de som skulle hängas??

Zorro
Gäst
Nybörjare
Zorro
Jag är faktiskt inte så liten ska jag tala om för dig. Eftersom du påstod att vi ”lever i en fantasivärld” så drar man givetvis slutsatsen att du syftar på BLAND ANNAT våldtäkter då detta är ett aktuellt ämne samt ett samhällsfenomen vi har synpunkter på. Då vi har synpunkter på detta och du anser att vi lever i en fantasivärld drar jag självfallet automatiskt slutsatsen att du syfter på bland annat detta. Det är en logisk slutsats av din kommentar, inget annat. Att du dessutom har mage att anmärka på vår retorik är ju lite pinsamt. När någon nästa… Läs mer »
Nationell
Gäst
Nybörjare
Nationell

Till familjen i Bollnäs: vi är många som är glada att vi lyckats ingjuta hopp i er och att ni får kraft att kunna orka ta er igenom det ni nu går igenom och säkerligen kommer att få leva med under lång tid framöver, att ni vet att ni alltid har vårt stöd.

För att citera några fina ord från det numera nedlagda NRP: ”All världens mörker rår inte på ett enda litet brinnande ljus”. Det ljuset är just den nationella rörelsen. Därför får det aldrig slockna utan måste alltid hållas brinnande.

Fredrik Lehto
Gäst
Nybörjare
Fredrik Lehto

Låt oss lägga meningskilnader mellan de nationella grupperingarna åt sidan, det är sekundärt i det här fallet.

Våra tankar ska vara hos flickan och hennes familj, att gnabba mellan grupperingarna är ovärdigt i en stund som denna.

Hoppas verkligen att ni i familjen kan finna styrka i varandra och att ni kan gå vidare, framåt i livet efter den här fruktandsvärda händelsen.

Mats.K
Gäst
Nybörjare
Mats.K

All heder åt SMR! Stolta svenskar som står i frontlinjen varje dag! Länge leve dessa hjältar!!!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Om ni nu har deras tillåtelse att publicera brevet varför lägger ni inte upp en bild på det?

Preben Joelsson
Gäst
Nybörjare
Preben Joelsson

Nu är ju jag inte insatt i fallet men man skulle ju kunna tänka sig att nordfront fick det nämnda brevet skickat till sig elektroniskt, alltså i form av ett så kallat e-brev eller e-mail.

trackback
Nybörjare

[…] gir medmenneskelig støtte og jobber for å sikre medborgeres sikkerhet. Flere andre av offerets pårørende har også takket Motstandsbevegelsen for sin […]

wpDiscuz