”Till SMR & SvP” – anhöriga till flickan i Bollnäs visar tacksamhet

Anhöriga till den artonåriga flickan som överfölls och våldtogs i Bollnäs visar tacksamhet till stödet som de fått. Med deras tillåtelse publicerar Nordfront brevet som inkommit.

”Till SMR & SvP

Vi vill härmed sända vår enormt stora tacksamhet till er båda!

Från [de anhöriga]

Manifestationen för mångfald gav slutligen upp efter påtryckningarna och de kloka debatterna ni alla deltog i.

Ni steg in då vi tyckte det började kännas tungt och svårt att föra debatten själva då vi inte är vana debattörer.

Från början efter våldtäkten kände vi en sådan fruktansvärd frustration då det var vi som förde de drabbades talan mot hundratals antirasister som prompt skulle genomföra sin sjuka demonstration för mångfald.

Då klev ni in och tog vid och körde över samtliga på ett suveränt sätt! Den kampglöd och samarbetsvilja ni visade saknar ord och den varma omtanke för familjen ni visar är otrolig!

Innan demonstrationen blev framflyttad bestämde polisen att de skulle hålla förhör med den våldtagna flickan samma dag som demonstrationen. Så med andra ord skulle hon få uppleva sina gärningsmän igen som även skulle deltaga i detta upptåg! Det är två som hon pekat ut som anmälde sig att vara med i demon.

Det engagemang ni visat har väckt upp en massa människor här i Bollnäs så nu börjar det kännas att det finns hopp. 

Förutom våldtäkten så är detta lilla samhälle i fullständig kaos. Idag kom det en mamma som bor på det tätaste invandrarbefolkade området i kommunen. Hon och hennes yngsta son hade åkt tio mil för att köpa ett par skor med stålhätta till sonen för att han ska kunna försvara sig. Själv fixade hon tårgas! Så är livet på Gärdet i Bollnäs. Så det är väldigt mycket att ta oss an här och vi tänker inte låta våran kommun förvandlas till ännu ett Rosengård.

Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!

SMR dök upp i Bollnäs och visade direkt sin avsky mot detta vedervärdiga dåd. Sedan fick de som vanligt ta emot lögner från medierna men så är det och kommer alltid att förbli.
Men bland det normala Bollnäsfolket så ska ni veta att SMR´s aktion var och är verkligen uppskattad! SvP´s skickliga debattörer med deras intelligenta talan väckte många tankar hos folket (på forumet). Ni alla har sått ett frö som redan börjat gro här. TACK!”

 

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • bullen says:

  Vad trevligt!
  Läste det där på realisten, fast på dom lät det ju som om dom hade gjort allt…
  Hoppas jag missuppfattat det bara, för inte kan man väl vara så fräck att man tar åt sig äran för något man inte haft stor del i?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Conny D says:

  Det är inte var dag man ser sådana här brev! Modigt av de anhöriga att gå ut med detta. Kanonarbete av SMR genom aktionen och alla avslöjanden på Nordfront! Utan er hade systemet inte tvingats till dessa defensiva åtgärder.

  ”Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!”

  Förhoppningsvis har fler kommit till den insikten. Det skulle i alla fall betyda att det kommit någonting bra ur allt elände.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Janne says:

  Stora rubriker i Aftonblade och Expressen….nej inte riktigt, istället tiger media ihjäl det hela.
  Allt för att lura och stoppa svensken från att vakna upp ur sin hjärntvätt, och börja sätta sig till motvärn.
  Hade rapporterat sanningen hade Sverige varit i uppror, det vet dom, och media propagandan kommer att tillta och öka till oanade höjder.
  Allt för att rasera vårt samhälle och utrota oss etniska svenskar.
  Måtte folk komma ihåg vilka som ställt upp på DERAS sida vid nästa val, trots medias ökande multikultur hjärntvätt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Aktivist, Motståndsrörelsen says:

  Till de anhöriga: Ert uttalande har oerhörd betydelse eftersom det försvårar för systemet att hävda att vi skulle ”utnyttja tragiska händelser”. Genom att ni tar aktivt stöd till de som har försökt att stötta er, har ni satt en standard som andra offer för mångkulturen kanske börjar följa. När nog många följer ert exempel kan vi krossa mångkulturen en gång för alla. Tack för att ni finns!

  ”Inga fler våldtäkter – när vi befriat Sverige!”

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Jaha så det var såhär orginalbrevet såg ut? Jag har helt för mig att jag läste en något ”tillputsad” eller ”tillrättalagd” version på realisten!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Linus says:

  Underbart

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Moder Svea says:

  Starkt av de anhöriga att våga stå upp och säga det som de flesta annars bara säger vid köksbordet.
  Tyvärr är det svårt att få fram åsikter, fakta o synpunkter när all messmedia tystar ned debatten.
  Demokrati ?
  Samtidigt strider nästan alla partier för en ökad invandring.
  De borgerliga för att öka utbudet på arbetsmarknaden och hålla nere löneutvecklingen samt utöka BNP till glädje för alla företagare.
  Vänsterpartierna för att vinna flera röster bland de ”nyanlända”.
  Ingen lätt match !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Ortodox Nationalsocialist says:

  Jaha, nu ser man hur verkligheten ser ut. På realisten publicerades en helt annan version av brevet. Synd att SvP döljer sanningen för sina läsare samt ljuger om sina egna ”bedrifter”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Spetz says:

   Det var lite fult av dem, men att kalla dem judar är ju bara att driva in onödiga kilar i det nationella maskineriet. Hoppas och tror att de flesta som är med i SvP betraktar motståndsmän/kvinnor som sina bröder och systrar i kampen. Tiden kommer då de nationella måste marschera sida vid sida, då är det folkgemenskapen som ska leda vägen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Robin says:

   Troll.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Spetz says:

  Nationalism är det enda alternativet för ett tryggt norden. Det är kul att fler och fler tar åt sig budskapet, tråkigt bara att det sker under dessa omständigheter. Hoppas familjen får lite lugn och ro så de kan pyssla om sin flicka nu.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Enda skillnaden som jag kan se är denna..

  ”[Sonen] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!” -Realisten

  ”Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!” -Nordfront

  Någon sida har alltså missuppfattat vem som avses i ett stycke. Inte något att börja vråla för direkt.. värre är väl isf rubriken på realistens artikel, men inte det är väl heller någon jättesak.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fredrik Vejdeland says:

  Vi vill inte ha någon mer diskussion om Motståndsrörelsen kontra SVP. Fokusera på brevet och dess positiva innehåll. Tack!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Erik M. says:

  Den här händelsen är en tydlig vattendelare med två kontrasterande synsätt som bygger på helt olika idéströmningar.

  Den ena sidan visar civilkurage för en flicka som blivit utsatt för ett fruktansvärt brott. Som en miniatyrmodell av hur ett samhälle ska fungerade ställde sig aktivister på flickans sida och gav sitt stöd när hon som mest behövde det. Rakryffade, ärliga människor som stod vid offrets sida och berättade sanningen för ortens invånare.

  Den andra sidan är den som har skapat hela situationen och lagt grunden för framtida händelser likt det som hände i Bollnäs. De bär skulden för alla de övergrepp som har drabbat andra flickor på samma sätt som det som hände flickan i det aktuella fallet och ibland har utgången även varit dödlig.

  Den senare gruppen hade heller aldrig någon ambition att ställa sig på den drabbade flickans sida och demonstrera emot den omfattande våldtäktsvåg som Sverige lider av. Nej, istället ville de demonstrera emot de som har fått nog av eländet. Lögnen och övergreppen måste få fri lejd och forsätta, det är budskapet till landets alla kvinnor.

  Statistiken talar sitt tydliga språk. Övergreppet i Bollnäs är inte det sista. Tyvärr kommer fler drabbas av exakt samma sak. Och de som ligger bakom politiken kommer även då att vara beredda att offra människoliv eftersom deras egen devis om ”alla människors lika värde” bara är en tom fras.

  Jag önskar flickan och familjen lycka och god hälsa i framtiden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Sven E says:

  Hoppas flickan och familjen mår bättre efter allt stöd som riktiga Svenskar med stort S har visat dem. Man kan inte annat än imponeras av SMR.
  Men ang denna helvetiska demonstration, den har väl bara skjutits upp en månad, det är väl inte mycket bättre att hon ska kränkas igen fast senare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Nationell says:

   Nej, men som med det mesta annat, efter en tid klingar det av, det tappar i aktualitet, skolorna börjar igen, semestrarna är över, folk får annat att tänka på, och med lite tur så kanske denna uppskjutna demonstration rinner ut i sanden.

   Men vi nationella ska såklart hålla ett öga på det hela. Märker vi att den i alla fall ser ut att bli av, är det bara för oss att ånyo påminna om oss själva och vår syn på saken, hur respektlöst det är osv.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kalle med kniven says:

  Fy fan va glädjande att höra!
  5 i 12-reaktionernas tid är över!
  Nu blåser revoltens vindar och snart tar vi tillbaka landet!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Håkan says:

  Trevligt att familjen uppskattade stödet från nationella i sin tragiska upplevelse.Hoppas att fler inser att de nationella är enda räddningen för oss svenskar om vi ska ta tillbaka det Sverige vi har förlorat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Man blir väldigt glad utav att läsa detta!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Motståndsman says:

  Radikal kamp på gator och torg! Riktigt bra gjort av Motståndsrörelsen!

  HELL SEGER!
  HELL LUND!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Pcukon. Alla vet nu att historien var påhittad av henne och hennes högerextrema pappa. Däremot begick en äkta våldtäckt i Bollnäs ungefär samtidigt. Av en vanlig svenne. Att ni inte reagerar på det visar bara vilket drägg ni är. Väx upp, låt håret växa och skaffa er ett jobb. Att er farsa spöade er hela uppväxten får ni tackla själva.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Mattias S says:

   Jag är vuxen, har hår och ett jobb. Beklagar att du fick spö av ditt drägg till farsa.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Nordisk Arier says:

   Din äckliga jävla folkförrädare. Hur fan kan man vara så respektlös och apatisk? Du hatar verkligen dig själv va? Det gör ont i dig när du ser dig i spegeln, eller hur? Världen ska få lida för ditt misslyckande till liv. Visa att du har någon som helst heder och gör en osjälvisk gärning för mänskligheten istället genom att avsluta det.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Kalle med kniven says:

    Hoppas han säger det där sån jag eller någon av mina vänner hör.
    Det lär inte gå bra.
    Hoppas att han inte har blödarsjuka, för hans egen skull.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Nationell says:

     Snälla, börja inte med ert inbördes stridande om vem som sagt vad, och vilket parti/organisation, hur ord stavas etc., utan håll er till ämnet – nämligen tackbrevet från den drabbade familjen!

     Begriper ni inte att det är just ”diskussioner” av det slag ni visar prov på nu, som ger våra motståndare, såväl media som organisationer som Expo, arrangörerna av den inställda/uppskjutna demonstrationen m.fl., vatten på sin kvarn?

     Det är ju precis sådant här som de vill se och höra från nationella led för att kunna trycka ner oss ännu mer, hålla oss i schack alltmedan de själva gör allt för att driva igenom ännu hårdare lagar mot oss. Fattar ni inte det?

     Era ”diskussioner” är ett klockrent bevis på att de ”demokratiska”, antisvenska krafterna till stor del lyckats, och även kommer att segra till slut och där vi står som förlorare, genom sin genomtänkta strategi att härska genom att söndra.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Corpsegrinder says:

   Det stavas våldtäkt, inte våldtäckt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • 11-02 says:

   lögnare börjar ofta sina ord
   med ”som alla vet….”
   så jag uppfattar dej ”per” som
   en okänslig lögnare.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Corpsegrinder says:

  Kampen fortskrider! Varje dag vaknar ännu en sovande svensk. Heder åt SMR mfl för insatserna.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Tommy Lindqvist says:

  Detta uppskattas att Pappan till dottern tackar alla som har hjälpt till att gå emot denna vidriga manifestation som var planerad i fredags!

  Vi måste också passa på att tacka honom för att han vågade öppet säga vad han tycker och tänker!

  Men man får inte glömma att det var fler personer utanför SVP och motståndsrörelsen som ställde sig bakom pappan och dottern!

  Vissa av dessa har nu fått ögon på sig från motståndarna ( De Röda) och polisen pga av deras hårda retorik och stolthet!

  Ett stort tack till alla dessa också!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Henrik Holappa says:

  Because of my limited Swedish language skills, I must write this comment in English. I do hope that it can be understood.

  I have been following this case from the beginning and the discussion that has followed after this horrible crime. However, I wish, despite the pain and horror that the victim has experienced, all the best for her and that she will find some justice from the system.

  6/7 years ago in my hometown of Oulu in North-Finland waves of brutal gang-rapes happened. The victims were young girls and women ranging from the age of 18 to 30. The rapists were no other than Black African and Middle-Eastern men. The rapes happened in the city center, in parks and on the streets. None of the perpetrators were ever found or needless to say jailed. Those women have not yet found any justice.

  I wrote several articles to the local newspaper about these rapes. I did not condemn any particular ethnic group, but I did point out in my articles that the victims were white Finnish women and the rapists, who often raped their victim in groups of six men, and then brutally assaulted the victim, were non-Europeans. My point was then to show to the reader that women generally are the first victims of multiculturalization.

  However, the debate then continued, and to my complete surprise, those who totally disagreed with me were older Finnish women. I got pretty nasty feedback from somebody who was married to a man from India. I found out later the left-wing association the woman had.

  And now I am getting to the core of my point:

  The left-wing association makes perfect sense in all these cases, in Oulu, Bollnäs, or in any part of the world. After all it is no surprise to me that the leftists marched to the streets in Bollnäs to ”oppose racism”. I’ll be frank and honest now in my comment. A couple of years ago a group of German nationalists demonstrated against child sex-abuse, and the leftists then appeared to a counter-demonstration to – again – ”oppose racism”.

  Any decent man or woman – having children or no children – would not oppose a demonstartion that is against child sex-abuse, no matter who you are or what your political opinions or thoughts would be. And I can say the same about Bollnäs, no decent man or woman would oppose a demonstration against a rape. But the leftists certainly do…

  It is no opinion or a statement based on a feeling when said that those leftists in Germany, Bollnäs and Oulu are demonstrating for rape and child’s sex-abuse. They simply just disguise their real feelings to appear that they are just ”opposing racism”.

  The left wing mind, the liberal mind, seeks constantly taking care about the weak, oppressed and minority. Everything goes by their emotions and feelings. They, the leftists, have a total lack of concentration, because they can’t focus on something without being distracted by something else. And the reason is, as stated above, is that they let their constantly changing feelings and emotions to drive them from a corner to another. This simply is mental illness.

  The leftists therefore will always stand for different kind of minorities, not only for ethnic minorities. They consider that the minority is being attacked, assaulted and oppressed and therefore it is weak. And their mind tells them to take care about the weak.
  Most men do not rape, and rapists therefore belong to a minority group. Same applies to the pedophiles, most men or women are not pedophiles, but rather they – the sexual predators and rapists – belong to the minority. For that reason, the leftists see them weak because their basic stance is that all minorities are being oppressed, assaulted and attacked.

  So, quickly in a leftist liberal mind, a demonstration against – in their opinion – a minority group is racism, discrimination and oppression. They are willing to stand for a rapist or a pedophile, as they just simply see this person is a member of a minority group whose rights has to be defended from whomever.

  All of a sudden everything makes sense. There are no questions why the leftists are demonstrating even in a case like this – for a rape. They are mentally ill. And if a leftie with a liberal mind is reading this, I highly recommend you to recognize yourself from this: http://www.wnd.com/2012/05/116644/
  Quote: “Veteran psychiatrist: Leftists are mentally ill – ‘Strikingly irrational beliefs and emotions’

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Very good comment.
   I agree with you Henrik

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Patrik Fridén says:

    Good comment except;
    ”The left wing mind, the liberal mind, seeks constantly taking care about the weak, oppressed and minority.”

    They really don’t care at all about anyone except themselves.
    Antiwhites (the proper term for them that ought to be used consistently) constanstly reveal themselves to be the outmost egoistic people I have ever debated.
    In some places in our country we are the oppressed minority, especially our women.
    Antiwhites mock them and spit them in their eyes.

    All they are is exactly what witch hunting mobs in medieval times, communists were doing in Soviet or anticommunists were doing in the US.
    They do whatever the authorities tell them to without reflecting, they prey on people’s minds and attack them in different ways if they their opinions deviate to much.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Patrik Fridén says:

  Ni kan väl låta bli att få SMR att framstå som någon slags sekt ni som rackar ned på SvP?
  Håller med Vejdeland, ära den som äras bör oavsett åsikt och tillhörighet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Fredrik Vejdeland says:

   För att klargöra så tog jag aldrig ställning mot några inlägg här. Min önskan är bara att diskussionen inte urartar och handlar om andra saker än själva brevet.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • bullen says:

  Äras den som äras bör? Det ska du nog inte skriv här.
  Finns nog andra sidor som är i mer behov av pekpinnar än nordfront.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Same shit, different name... says:

  Er lilla hatklubb är ju inget annat än vad Livets Ord eller andra sekter är; ren hjärntvättning och ett liv i er påhittade fantasivärld.
  Er ”föreställning” i Bollnäs gjorde i alla fall att vi fick ögonen på er; kanske inte på det sätt som var tänkt…watching you!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Hatklubbssekterist says:

   *Gäsp*

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Zorro says:

   Jaså nu är våldtäkter fantasier också. Vad påhittiga de är, dummokraterna. Keep watching, biatch… to be continued.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Nationell says:

   Månne är det arrangören Ester Rogalski som skriver detta, men en sak är tvärsäker: om du/ni tycker att vi nationella lever i en fantasivärld med påhittade brott så är det ingenting mot vad ”demokratisk” media gör. De blundar konsekvent för alla brott begångna av utlänningar riktade mot etniska svenskar samtidigt som minsta lilla antydan till ”förseelse” från en svensk till en ”kulturberikare” ges ofantligt utrymme i media. Ständigt nya krav på lagar och åtgärder för att krossa nationalismen, ständigt nya anslag till skolorna för att upplysa barnen om ”allas lika värde”, men inte en krona till upplysning om allt negativt invandringen fört med sig m.m.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • pär sjögren says:

   Du får hålla hur mycket koll du vill lille du.
   Ni är inget hot och ni kommer inte bli något hot.
   Mvh Pär Sjögren

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Anders says:

   Det var i så fall goda nyheter om ni ”fått ögonen” på oss nationella och vår kapacitet när det gäller att stå upp för våra landsmän och -maninnor, till skillnad från alla andra, som bara blundar.

   Så nu har ni förhoppningsvis så smått börjat inse att vi aldrig tänker låta oss tystas, aldrig tänker ge upp Sverige och lägga oss platt för alla som hatar Sverige så mycket som ni gör. Nu förstår ni säkert att vi nationella inte gått på lögnerna, som media och skolan och alla politiker försökt få oss att göra.

   Vi är klarsynta nog att kunna ifrågasätta vad som sker i vårt land, precis som alltid varit fallet i alla andra diktaturer. Så nu börjar ni kanske förhoppningsvis förstå att ni också måste börja tala sanning om ni ska ha någon chans mot oss i kommande debatter, val och folkomröstningar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Same shit, different name... says:

  Lilla Zorro-valpen… Som vanligt har ni svårt att hålla er till fakta och sakfrågor…skrev inget om att v-täkten var fantasi…
  Som sagt; mycket påminner om religiösa hjärntvättarsekter. Tänk nån enda tanke själv, istället för att rapa upp vad ni lärt er utantill. Det är ju därför ingen vettig människa orkar höra på; det är bara retorik utan logik och innehåll.
  Kanske ska arbeta på budskapsframställning också; eller var det meningen att det skulle se ut som om nassarna längst fram i ledet i B-näs var de som skulle hängas??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Zorro says:

   Jag är faktiskt inte så liten ska jag tala om för dig. Eftersom du påstod att vi ”lever i en fantasivärld” så drar man givetvis slutsatsen att du syftar på BLAND ANNAT våldtäkter då detta är ett aktuellt ämne samt ett samhällsfenomen vi har synpunkter på. Då vi har synpunkter på detta och du anser att vi lever i en fantasivärld drar jag självfallet automatiskt slutsatsen att du syfter på bland annat detta. Det är en logisk slutsats av din kommentar, inget annat.

   Att du dessutom har mage att anmärka på vår retorik är ju lite pinsamt. När någon nästa gång kommer yttra ”…kasta sten i glashus” kommer jag tänka på dig. Du har ju inte precis utmärkt dig genom dina bländande argument. Att påstå att det är vi som brister i ”logik och innehåll” är fullständigt grundlöst, i synnerhet att komma från dig. Ändlösa artiklar som framställts från vår sida hänvisar till vetenskapliga rön och statistisk empiri. Du är lika fylld med skit som dina gelikar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nationell says:

  Till familjen i Bollnäs: vi är många som är glada att vi lyckats ingjuta hopp i er och att ni får kraft att kunna orka ta er igenom det ni nu går igenom och säkerligen kommer att få leva med under lång tid framöver, att ni vet att ni alltid har vårt stöd.

  För att citera några fina ord från det numera nedlagda NRP: ”All världens mörker rår inte på ett enda litet brinnande ljus”. Det ljuset är just den nationella rörelsen. Därför får det aldrig slockna utan måste alltid hållas brinnande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Fredrik Lehto says:

  Låt oss lägga meningskilnader mellan de nationella grupperingarna åt sidan, det är sekundärt i det här fallet.

  Våra tankar ska vara hos flickan och hennes familj, att gnabba mellan grupperingarna är ovärdigt i en stund som denna.

  Hoppas verkligen att ni i familjen kan finna styrka i varandra och att ni kan gå vidare, framåt i livet efter den här fruktandsvärda händelsen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Mats.K says:

  All heder åt SMR! Stolta svenskar som står i frontlinjen varje dag! Länge leve dessa hjältar!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Johan says:

  Om ni nu har deras tillåtelse att publicera brevet varför lägger ni inte upp en bild på det?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Preben Joelsson says:

   Nu är ju jag inte insatt i fallet men man skulle ju kunna tänka sig att nordfront fick det nämnda brevet skickat till sig elektroniskt, alltså i form av ett så kallat e-brev eller e-mail.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *