”Till SMR & SvP” – anhöriga till flickan i Bollnäs visar tacksamhet

Anhöriga till den artonåriga flickan som överfölls och våldtogs i Bollnäs visar tacksamhet till stödet som de fått. Med deras tillåtelse publicerar Nordfront brevet som inkommit.

”Till SMR & SvP

Vi vill härmed sända vår enormt stora tacksamhet till er båda!

Från [de anhöriga]

Manifestationen för mångfald gav slutligen upp efter påtryckningarna och de kloka debatterna ni alla deltog i.

Ni steg in då vi tyckte det började kännas tungt och svårt att föra debatten själva då vi inte är vana debattörer.

Från början efter våldtäkten kände vi en sådan fruktansvärd frustration då det var vi som förde de drabbades talan mot hundratals antirasister som prompt skulle genomföra sin sjuka demonstration för mångfald.

Då klev ni in och tog vid och körde över samtliga på ett suveränt sätt! Den kampglöd och samarbetsvilja ni visade saknar ord och den varma omtanke för familjen ni visar är otrolig!

Innan demonstrationen blev framflyttad bestämde polisen att de skulle hålla förhör med den våldtagna flickan samma dag som demonstrationen. Så med andra ord skulle hon få uppleva sina gärningsmän igen som även skulle deltaga i detta upptåg! Det är två som hon pekat ut som anmälde sig att vara med i demon.

Det engagemang ni visat har väckt upp en massa människor här i Bollnäs så nu börjar det kännas att det finns hopp. 

Förutom våldtäkten så är detta lilla samhälle i fullständig kaos. Idag kom det en mamma som bor på det tätaste invandrarbefolkade området i kommunen. Hon och hennes yngsta son hade åkt tio mil för att köpa ett par skor med stålhätta till sonen för att han ska kunna försvara sig. Själv fixade hon tårgas! Så är livet på Gärdet i Bollnäs. Så det är väldigt mycket att ta oss an här och vi tänker inte låta våran kommun förvandlas till ännu ett Rosengård.

Daniel [pappan till flickan] säger även att de enda som visat honom och dottern respekt, empati och hänsyn är de nationella. Han säger att det är ju bara ni som säger sanningen och står för det. Han vet vilken sida han står på hädanefter och tänker aldrig vika!

SMR dök upp i Bollnäs och visade direkt sin avsky mot detta vedervärdiga dåd. Sedan fick de som vanligt ta emot lögner från medierna men så är det och kommer alltid att förbli.
Men bland det normala Bollnäsfolket så ska ni veta att SMR´s aktion var och är verkligen uppskattad! SvP´s skickliga debattörer med deras intelligenta talan väckte många tankar hos folket (på forumet). Ni alla har sått ett frö som redan börjat gro här. TACK!”

 

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om