TikTok-trend – föräldrar kastar iväg sitt barn och twerkar till låt om abort

DEKADENS. En ny trend på TikTok har uppmärksammats där företrädesvis afroamerikanska föräldrar kan ses kasta iväg sitt barn utom synhåll från kameran och sedan twerka till en hiphoplåt som handlar om abort.

I en ny trend på TikTok filmar föräldrar sig själva medan de dansar med sitt lilla barn i famnen. Sedan kastas barnen iväg utom synhåll från kameran medan föräldern fortsätter att twerka till en hiphoplåt som handlar om abort.

Det verkar företrädesvis vara afroamerikanska föräldrar som i jakten på dopamin och en stunds rampljus på sociala medier antagit utmaningen.

Dansande läppsynkar de till låten Baby av Blueface med texten ”No baby, we can’t have the baby. If you don’t take this Plan B, bitch, it’s plan C”.

”Plan B” betyder ett ”dagen efter-piller” medan ”plan C” förmodas anspela på abort.

Föräldrarna kastar när de kommit till raden om abort iväg barnet hals över huvud åt sidan eller bakom sig och verkar knappast bry sig om det skadas. Utan en blick på barnet fortsätter de sedan att twerka eller göra någon annan dans framför kameran.

Flera har kritiserat den destruktiva TikTok-trenden på sociala medier.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments