Tiggare slogs om revir utanför mataffär

TIGGERI. En tiggare greps av polis utanför en matbutik i Helsingborg efter att ha slagits med andra tiggare om samma ”territorium”.

Under torsdagsförmiddagen utanför Willys på Hästhagsvägen i Helsingborg fick polis ingripa mot tre tiggare vilka alla slogs om samma område att tigga på. Två män och en kvinna var det som slogs mot varandra varav en man anhölls för misshandel efter att ha misshandlat den andre mannen. Tiggaren som blev misshandlad fick föras till sjukhus. Alla tre är bekanta med varandra sedan tidigare.

— Det blev vild fight, ingen har sparat på krutet om man säger så, säger det inre befälet Nils-Erik Svensson från Helsingborgspolisen.

Anledningen till bråket mellan tiggarna ska ha varit att samtliga av dem ville ha rätten att sitta utanför mataffären och tigga, alltså en kamp om samma revir.

— Den anhållna mannen säger att detta är hans territorium. Han menar att där får absolut ingen annan sitta, säger Nils-Erik Svensson.

Källa:
Man anhållen efter slagsmål utanför matbutik

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments