Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär

GLÄDJE. Efter att ha blivit avslöjade som bedragare i NRK-dokumentären Lykkelandet reser många zigenare nu tillbaka till Rumänien.

Enligt hjälporganisationen ”Robin Hood Huset” ska många zigenare nu ha köpt flygbiljett tillbaka till Rumänien efter att ha blivit avslöjade som bedragare i NRK-dokumentären Lykkelandet. Flera tiggare har sagt att de inte längre tycker att det är tryggt att vara i Bergen i Norge efter att dokumentären visades, säger ledaren Marcos Amano.

— Idag har minst elva personer köpt flygbiljetter hem till Rumänien med praktisk hjälp från personalen på Robin Hood-huset. De säger att det är otryggt och obehagligt att vara i Bergen nu.

NRK-dokumentären Lykkelandet som under förra tisdagen visades på Brennpunkt ska ha öppnat upp ögonen på en stor skara norrmän runtom i hela landet. I dokumentären visas hur tiggarna bevisligen utnyttjar norrmännens godhet och samtidigt skrattar åt det. Dokumentären visar även hur de sysslar med organiserad kriminell verksamhet i Norge och därmed håvar in miljoner. Dokumentären kan du se här.

NRK skriver på sin hemsida att Brennpunkt år 2015 uppmärksammade ett hus i Bergen där det bodde väldigt många människor. Det ska ha lett till ett två års spaningsarbete och kartläggning av ”tiggarmiljön” i Bergen, och organiserad kriminalitet visade sig vara ett faktum.

Efter att ha blivit avslöjade påstår Marcos Amano att tiggarna ska ha känt sig hotade och vill nu återvända till Rumänien. Tiggarna förväntar sig givetvis att det är den norska hjälporganisationen som ska betala flygbiljetterna hem.

— Flygbiljetterna från Torp till Bukarest är rimliga. De kostar ner till 149 kronor, säger Amano.

Källor:
Hjelpeorganiasjon: – Tiggere reiser hjem til Romania etter NRK-dokumentar
Tiggere reiser hjem etter å ha blitt avslørt i NRK-dokumentar
Sex, dop og tiggerkopp

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

33 Kommentarer till "Tiggare reser hem efter att ha blivit avslöjade i NRK-dokumentär"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Ut med packet!
Gäst
Nybörjare
Ut med packet!

Tråkigt nog kommer vi bara att få hit skiten, och det fortare än man anar.

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis
Ni borde besöka Bukarest någon gång, för att se hur en stad som till hälften kontrolleras av dessa zigenare ser ut. Enorma, annars vackra hus från 1800-talet ockuperas av dessa omringas av lort och luktar skit när man går förbi, och de inneboende rånar folk utan att polisen vågar gå in i dessa ”no go-zoner”. Jag såg även en zigensk kvinna som satt med bara bröst och kjolen uppdragen så att man såg ”allt” – detta alldeles bredvid ett köpcenter där det rörde sig mycket folk. Jag fick förklarat för mig att hon är arg och gör så för att… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Arg på ”hela världen” kan man då ana om henne ..

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Man förstår varför nationalismen växer sig stark i dessa länder, med.

aldrig judiskt styre i sverige
Gäst
Nybörjare
aldrig judiskt styre i sverige

Denna nrk dokumenten kommer att visas i skolor o förskolor i Göteborg och på bästa sänings tid svt2 .näääääää inte visa .den kan missuppfattas att folk skyller på socialdemokraterna o på den kommunistiska polis chefen i sverige !

Ut med packet!
Gäst
Nybörjare
Ut med packet!
Å andra sidan kan den mycket väl komma att visas i SVT, TV4 samt Sveriges alla förskolor samt grund- och gymnasieskolor. Ja den kan rent av t.o.m. komma att bli en obligatorisk del i undervisningen/hjärntvätten av våra barn och ungdomar, dvs allas vår ”framtid”. Ty det gäller ju att börja så tidigt som möjligt med indoktrineringen. Syftet med det hela blir ju då att klargöra för barnen hu ”svårt” dessa zigenare och andra undermåliga folk har det, hur dessa lider, hur ”nazistiska”/”högerextrema” etc. vi är om vi inte prioriterar dem framför våra egna äldre (samt barnen/ungdomarna) och så vidare. Så… Läs mer »
Ut med packet!
Gäst
Nybörjare
Ut med packet!

Om inte annat, kan det mycket väl komma till användning inför nästa års val – skolvalet inklusive.

Alltid finns det något sätt att vinkla det till hur det är ”vår skyldighet att hjälpa hela världen” och all annan liknande goja.

Domaren
Gäst
Nybörjare
Domaren
Jag önskar att miljoner andra ville uppmana till mord på alla dessa brottslingar / undermänniskor / lågt stående existenser (och att helst fler än så hörsammar det) och på alla dem som är och varit delaktiga i att göra detta möjligt så att problemet löses en gång för alla. Jag vill poängtera att zigenare / negrer / araber etc som verkligen tillför något (hittepåjobb räknas inte eller jobb som en svensk kan göra) inte inkluderas i min önskan, utan bara de som parasiterar / förfular / förstör / stjäl / rånar / våldtar och mördar etc. Självklart ska vi ha… Läs mer »
jasmines111
Gäst
Nybörjare
jasmines111

..såg för ngt år sedan 2 st fula ziggar med tjocka sedelbuntar som de räknade på i ett Café.
Är det ngn som sett en zigge äta.obehaglig upplevelse kan jag säga :(

jasmines111
Gäst
Nybörjare
jasmines111

…om det är ngn som undrar vart alla söta änder(gräsand) tagit vägen så har troligen ziggen käkat upp dem. Vittnen har sett ziggar fånga änder.
Tror de även äter svanar… de är otroligt miljöförstörande alltså :(

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Dom lär ju även käka upp våra igelkottar då dom måste vara lätta att fånga in. Hatar verkligen detta smutsfolk.

NN
Gäst
Nybörjare
NN

Kan du beskriva åtminstone till en del hur det går till?

Inga bilder/filmsnuttar tack, men gärna en light- eller medelversion i ord om hur det går till.

jasmines111
Gäst
Nybörjare
jasmines111

läste bara en insändare som såg ziggar med en fångad and,med lite bröd så kan du få anden nära dig. Här finns inte en j^vla and kvar kan jag säga

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Köttet är svagt, men anden är billig!

Revelj
Gäst
Nybörjare
Revelj

Jag känner inte till zigenarnas fångsmetoder men kan berätta att i min barndom så ”fiskade” arablösket från förorten änder med metkrok agnad med brödbit. Dom skrattade gott åt ändernas förtvivlade kamp att komma loss. Då var jag liten och lade händelsen i mitt kartotek över beteendemönster hos andra raser. Tidigt utvecklade jag en insikt i skillnad mellan folk och folk. Samma händelse idag hade högst sannolikt slutat i fängelsestraff för mig och döden för araben.

Daemon Fasces
Gäst
Nybörjare
Daemon Fasces

Sagt till mena barn flera gånger vid badstränder när dom kastat sten badbollar eller sand etc mot bla änder. Brukar alltid sluta med att deras föräldrar kommer och skriker på att man tillrättavisat deras barn…

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Örfila upp både skitungen och föräldrarna.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Det går liksom inte att väcka ett helt folk, verkar det som. Några åt gången, då och då. F-n vet hur många som somnar om efter att ha blivit störda i sin sömn.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Då får vi snart hit den skiten. Svenskarna är ju ännu dummare och mer blåögda än norrmännen. Omvärlden skrattar åt oss i det fallet

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Fint om det kom dokumentarer på alle Afrikanere, Pakistanere, Indere, Asiatere osv, som kommer til Norge for å flytte penger ut av Norge og over til sitt hjemland, enten pengene er gitt dem av staten, eller om de har skaffet dem på ulovelig sett. Det er jo klart at hvitevasking av penger skaffet vie narko salg og annet skit er noe mange for eksempel resturant og gatekjøkken eiere har blitt kjent for. Disse burde jo absolutt få litt mer oppmerksomhet.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Du är en skam för Norge! Mytoman sluta och överdriv ditt Zionist troll!!!!!

KolNidre
Gäst
Nybörjare
KolNidre

Inte tusan kommer dessa parasiter att flytta ”hem” — var nu DET är någonstans!

Nej, de kommer istället garanterat att dyka upp någonstans i dårhuset Sverige där det dessvärre vimlar av naiva idioter som lägger pengar i deras pappmuggar!

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Svar: deras hem är i helvetet, det är den enda plats där detta avskyvärda, undermåliga skitfolk hör hemma.

Taliban Tarzan
Gäst
Nybörjare
Taliban Tarzan

Den ändan som hör hemma i helvetet är du! Ditt vita trash, vidrig är du

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Äntligen blir luften renare i Bergen!

Albin
Gäst
Nybörjare
Albin

Kan inte tiggarna i Sverige också åka hem? Jag är mycket trött på dessa figurer!

Jag heter faktiskt också Albin
Gäst
Nybörjare
Jag heter faktiskt också Albin

Joo tack. Dem stör ju oss en del. Tänk dock för dem stackarna själva som sitter utanför butikerna. De sitter naturligtvis inte där frivilligt utan är ju tvingade till det. Inte för att det är Sverige och svenskarnas största bekymmer, men jag kan inte undgå att lida med dem som tvingas till tiggeriet (kolla upp det, i princip alla tiggare är organiserade och tvingade/lurade dit).

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Då måste vi först få en nationell regering, ty här räcker det inte med några tv-program inte.

Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Ja, det ser jag som den enda räddningen i dagsläget. Vi har haft politiker som form-
ligen vräkt in folk som inte passar här och som endast blir försörjda. Det vet dom i dagsläget mycket väl och ångrar sig så över vad de ställt till. Min mening är att de odugligförklarat sig själva med råge.
Med all sannolikhet vet de om detta mycket väl och vad tror de att de kan åstadkomma nu?

OnTheRocks
Gäst
Nybörjare
OnTheRocks

Fitt-Norge!

jasmines111
Gäst
Nybörjare
jasmines111

wow köpa flygbiljett hem (var de inte fattiga??)

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
Albin
Gäst
Nybörjare
Albin

Reser hem? Hahahahaha!

wpDiscuz