Tidningsförsäljning i NU-Stockholms regi

Onsdagen den 26 februari klockan 18.00 samlades ett antal medlemmar ur NU-Stockholm för gemensam tidningsförsäljning av Nationellt Motstånd vid Stockholms Central. De medverkande delades upp i mindre grupper för att kunna täcka ett så stort område som möjligt.

Försäljningen av tidningen gick över förväntan och responsen från den svenska delen av befolkningen var övervägande positiv på den numera alltid lika mångetniska platsen. Efter en tids försäljning anlände en grupp uniformerade poliser. De bläddrade igenom tidningen och avvek sedan. Dock syntes ett par av deras civilklädda kollegor stå en bit bort med videokamera och ägna sig åt åsiktsregistrering av oliktänkande. Övriga politiska motståndare lyste dock med sin frånvaro och försäljningen kunde fortgå utan avbrott.

Efter två timmar bestämde sig aktivisterna för att bryta upp, nu med betydligt färre tidningar än vid ankomst.

Representanter för NU-Stockholm låter meddela att spridningen av propaganda kommer att fortsätta i oförminskad takt, såväl vad gäller tidningar som flygblad, affischer och klistermärken.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om