Tidigare Mossadboss vill nyttja judisk bankmakt för kontroll över sociala medier

GLOBALISM. Under en elektronikmässa i Tel Aviv talade den tidigare Mossadchefen Tamir Pardo om vikten av att globalistiska krafter kontrollerar sociala medier för att bekämpa ”fake news”. ”Tänk er att varje konto på nätet måste kopplas till ett bankkonto. Bankkonton kan vi kontrollera”, sade den före detta spionbossen bland annat.

Juden Tamir Pardo, som ledden den ökända israeliska säkerhetstjänsten Mossad mellan 2011 och 2016, talade nyligen under en elektronikmässa i Tel Aviv om ”internethoten mot demokratierna”.

Pardo tryckte framförallt på sociala medier, som han uppenbart anser problematiskt eftersom dessa inte ligger under något centralt globalistiskt organs kontroll. Enligt Pardo går sociala medier att jämföra med kärnvapenhotet under Kalla kriget.

— Då bildades IAEA för att hindra spridning. Dess succé var inte total, men utan dess insats hade vi knappast suttit här i dag. Vi måste nu upprätta ett liknande internationellt organ för att gemensamt bekämpa botar och fake news, sade han.

En åtgärd som nämndes av Pardo var att koppla konton på sociala medier till bankkonton, eftersom dessa står under ”deras” kontroll.

— Tänk er att varje konto på nätet måste kopplas till ett bankkonto. Bankkonton kan vi kontrollera. Bara detta skulle komplicera sabotörernas uppgift oerhört.

Under talet pekades också Ryssland ut som den största boven i dramat, och enligt Pardo är det ”uppenbart” att man exempelvis påverkade det senaste amerikanska presidentvalet till Donald Trumps fördel med ”tiotusentals botar” på sociala medier.

— Men deras operationer tyder inte på något större förnuft. De lämnar oftast spår efter sig som gjort det möjligt för oss lägga ihop två och två, hävdade han.

Pardo citeras av den judiska och globalistiska dagstidningen DN, som får kritik i kommentarsfältet för att okritiskt återge en före detta Mossadchefs påståenden om Ryssland.

”Anser dn att mossad (till skillnad från ryska intressen) är en ”neutral” källa? kom igen alla med en hjärna blir misstänksam när en säkerhetstjänst föreslår att varje fb konto ska kunna knytas till ett bankkonto sorry dn men ni är inte trovärdiga”, skriver exempelvis en läsare.

Källa:
Mossadchef efterlyser internationellt organ mot botar och falska nyheter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Skaffa inte bank-ID. Man kan fortfarande sköta sina räkningsbetalningar via internetbanken.

Till övrig konsumtion; plocka ut kontanter på en bankomat, tar bara ett par minuter extra. Den dagen vi slutar använda kontanter har vi avverkat oss själva och blir totalkontrollerad boskap.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Bank-ID behöver man hos vissa internetbanker åtminstone och för att deklarera på nätet m m. Inget farligt med det. Men facebook har jag aldrig använt och tänker inte göra i framtiden heller.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Påläst

Sluta deklarera på nätet så slipper du hålla dig med bank-ID. Hur svårt är det att fylla i ett papper och lämna på posten?

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Bank-ID kräver att man skriver in en personlig kod. Man kan inte bli identifierad genom att bara ha det på datorn/mobilen, om du trodde det.

Ser ingen anledning till att köpa dyra frimärken och gynna svenskfientliga företag i onödan.

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Påläst

Jasså, man kan inte bli identifierad. Kul med övernaiva människor.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Jo, genom att signera med sin självvalda kod. Men det gör man ju bara när man ska köpa något eller logga in på t ex en bank eller myndighet. Du verkar tro att man kan åka fast för att ha skrivit något olagligt på Nordfront med ett BankID på datorn/mobilen. En bekant (som är nationalist)har kallat mig paranoid, men då känner han tydligen inte dig. :)

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan
Reply to  Påläst

Det är som Mossadbossen säger: de har koll på allt på banken eftersom allt måste lagras i den digitala världen, bank-ID, coder, kontonummer, telefonnummer. Cookies är också något tvivelaktigt. Säkrast är att köpa i varuhuset. Men tyvärr finns det inte allt i närheten. Internetbedrägerier ökar.