Tidelagsbordeller sprider sig i Tyskland

TYSKLAND. I Tyskland breder ett nytt fenomen ut sig över landet i allt större utsträckning. Det handlar om så kallade erotiska zoon där folk betalar för att få ha sex med djur.

Förekomsten av tidelagsbordeller, eller så kallade erotiska zoon, har ökat dramatiskt i Tyskland på sistone. På dessa bordeller kan kunden betala för att få våldföra sig på allt från lamor till getter. Att detta är möjligt beror på en lag från 1969 som förbjuder djurpornografi men inte själva tidelaget.

Enligt djurskyddsinspektör Madeleine Martin skyddar nuvarande lagstiftning i Tyskland inte djuren mot rovgiriga tidelagsutövare som i allt större utsträckning börjar göra sitt beteende till ett ”livsstilsval”.

I ett fall berättar Martin om hur en skock får plötsligt började undvika all kontakt med sin bonde och andra människor. När bonden sedan installerade en kamera i ladan kunde han se hur flera män smög sig in på natten och förgrep sig på fåren.

På grund av den ökande förekomsten av tidelag meddelade tyska myndigheter i november i fjol att man planerade att återinföra en gammal lag som förbjuder det. Detta föll dock inte djursexgruppen ZETA och dess ledare Michael Kiok i smaken.

— Rena moralkoncept har inget i lagen att göra, sa han.

Källa:
Daily Mail

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om