Thomas Mattsson yrar om judar, ”nazister” och censur

CENSUR. Expressens chefredaktör Thomas Mattssons kamp för att strypa svenskars yttrandefrihet fortsätter.

Den judiska Bonnier-koncernen har den senaste veckan fört en intensiv påverkanskampanj mot Google samt det Google-ägda företaget Youtube i syfte att strypa yttrandefriheten för svenskar som är kritiska mot massinvandringen och det oåterkalleliga folkutbyte denna kommer att medföra ifall den får fortgå obehindrad.

Hittills har det medborgarjournalistiska initiativet Granskning Sverige fått sina konton nedstängda från Youtube medan Nordfront inte längre framstår som en webbtidning när man söker på sajten. Nordiska motståndsrörelsens många populära och virala Youtube-klipp är dessutom numera kraftigt censurerade.

Under tisdagen fortsatte Bonnier-tidningen Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, som tidigare dömts för anstiftan till vapenbrott, drevet i ett blogginlägg som bland annat berörde judar, ”förintelsen” och ”nazister”. Mattsson tar där upp en mängd anledningar som han anser borde föranleda Google att intensifiera censuren på sina plattformar. Till exempel hävdar han att Google tillåter så kallat ”hat”, något som han antyder är olagligt men som såklart inte är det.

Mattsson försöker därefter intyga vilken stor vän av yttrandefriheten han är, bland annat genom att påpeka att han inte ville förbjuda den Sverige-vänliga tidningen Nya Tider från att ha en monter på Bokmässan. ”Trots att det var mig som en Nya Tider-redaktör gjorde hembesök hos och det var min bostadsdörr som fanns på film på Youtube” som den vapenbrottsdömde chefredaktören melodramatiskt beskriver det som. I själva verket gick ”hembesöket” till som så att den framlidne invandringskritiske debattören Bechir Rabani i mars förra året åkte förbi Mattsson för att få svar på frågan varför Expressen trakasserat Granskning Sveriges Fabian Fjälling. I kölvattnet av Expressens trakasserier fick Fjälling utstå hot mot både sig själv och hans familj, endast för att ha ställt kritiska frågor till olika politiska och mediala personer.

I slutet av krönikan skriver Mattsson upprört att ”nazistisk” – alltså provit – propaganda fortfarande finns kvar på Youtube och insinuerar att Bonniers påverkanskampanj kommer att fortsätta för att få bort åsikterna från videotjänsten:

Nu är det upp till bevis. När dessa rader skrivs finns det fortfarande nazistisk propaganda kvar på Youtube och en hel del till som medier i Sverige och utomlands har att blottlägga. Intresset för debatten om Googles ansvar ökar dock, och jag tror att det finns mer att förklara för Google.

Avslutningsvis påpekar Mattsson att Google både ägs och skapades av de båda judarna Sergey Brin och Larry Page och antyder att de därför ”borde veta” att censur av invandringskritiska åsikter ligger i deras intresse.

Efter Bonniers attack på det fria ordet i Sverige har Googles chefsjurist David Price svarat att de tror på ”principen om en fri och öppen webb” samt att de anser att det skulle vara ”problematiskt om personliga åsikter hos Googles personal avgjorde vilken typ av innehåll som skulle uteslutas från sökresultaten”. Trots detta meddelar IT-jätten att de det senaste året ”gjort ett stort antal förbättringar i våra sökalgoritmer så att vi kan ge mer kvalitativa resultat på sökningar som kan leda till tvivelaktigt innehåll”.

Vi har gjort det till en hög prioritet för våra utvecklare att rulla ut en fullständig svensk version av det systemet så snart som möjligt.

De första ändringarna infördes i lördags och ytterligare justeringar kommer under de närmsta veckorna. När arbetet är genomfört kommer vi att kunna presentera ett mer kvalitativt innehåll, vilket väsentligen kommer att minska risken för att liknande problematiskt innehåll ska dyka upp igen vid generella sökningar.

Exakt hur omfattande dessa ”justeringar” kommer att vara är oklart. Klart är dock att judisk maktrörelsen, här representerad av Bonnier och Google, intensifierat manipuleringen av information på nätet. Att de svenskfientliga makthavarna nu tvingas in på censurspåret kan inte ses som något annat än en hedersbetygelse och ett bevis på att alternativ media växer och gör skillnad.

Källor:
Sergey Brin och Google har råd att ta ansvar – och vi får inte vara för naiva
Vi tror starkt på en fri och öppen webb

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter H. Norrland
Nybörjare
Peter H. Norrland
2 år sedan

Vi ses i Finspång!

Holger
Nybörjare
Holger
2 år sedan

Jag ser intensifieringen av judisk makt rörelsen att kväva det fria ordet som ett ytterligare tecken på desperation. Man kan ta jämförelsen med en stor uppdämd damm vars dämningar måste vara intakta. Skulle det uppstå en liten bristning kommer det att utvidgas av trycket med slutlig följd av att dammen kollapsar.

Stå på er! Alla inom Motståndsrörelsen och andra frihetsälskande svenskar, fortsätt kampen och fortsätt med att belysa fiendens hyckleri så kommer vi att bryta dammen. Då kommer det fria ordet och sanningen att skölja över Norden i en stor svallvåg.

Ragnar
Nybörjare
Ragnar
2 år sedan

Det är helt sinnessjukt när juden Jan Scherman använder sin oproportionerliga makt till att påverka Google att ta bort hänvisningarna till en sajt som påstår att han har oproportionerligt mycket makt.
Och sen kallar det ”hat”.
Jag trodde länge att konspirationer om judar var just det men det blir mer och mer tydligt för varje dag att ni hade rätt hela tiden.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

När det nya paradigmskiftet kommer till sin ända så kommer dessa as att dömas inför folkdomstol – att skicka upp han och hans uppdragsgivare bland rymdskrot skulle kunna passa deras öde med vad dom gör och åsamkat.

Ragnar
Nybörjare