Theresa May vann misstroendeomröstning

UTRIKES. Den misstroendeomröstning mot premiärminister Theresa May som ikväll hölls i det brittiska parlamentet föll med siffrorna 325-306.

Efter att Theresa Mays globalistiska Brexit-förslag röstades ned av parlamentet med de förkrossande siffrorna 432-202 väcktes en misstroendeomröstning av Labour-partiets ledare Jeremy Corbyn.

Enligt Corbyn måste den konservativa regeringen, som Corbyn kallar ”zombieregering”, avgå och utlysa nyval då man inte ens lyckas få igenom sin viktigaste fråga.

När resultatet från omröstningen, som hölls under kvällen, var färdigt stod det klart att den konservativa regeringen gick vinnande ur striden med siffrorna 325-306. De som röstade för fortsatt förtroende var det konservativa partiets ledemöter och representanter för nordirländska Democratic Unionist Party.

Källa:
May’s government survives no confidence vote

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Lika bra, daa en Labour-regering garanterat skulle ha stoppat Brexit bums. Tories är aatminstone halvhjärtade i fraagan.

Det viktigaste är att ett no deal-Brexit blir av.