Teskedsorden: Motståndsrörelsen vill in i riksdagen för att utrota människor

LIBERALISM. Den liberala stiftelsen Teskedsorden vill utrota organisationer som inte delar deras världsbild.

I en debattartikel publicerad i tidningen Syre kräver nu den liberala stiftelsen Teskedsorden ett förbud av Nordiska motståndsrörelsen. Anledningen är att organisationen skulle ha en ”glasklar agenda” att vilja utrota människor. Ingenstans i texten framgår dock på vilket sätt denna ”agenda” finns och framträder.

”Nazisternas agenda är glasklar; de som inte passar in i deras världsbild ska utrotas. I år bedrev NMR en valkampanj vars syfte var att ta sig in i riksdagen och i några utvalda folkvalda församlingar för att driva just den agendan.”

Enligt Teskedsordens illa underbyggda och hysteriska lögnartikel har strategin från de så kallade goda samhällskrafternas sida varit att sedan flera år tillbaka ”ta debatten med dem med hänvisning till yttrandefriheten”.  Men yttrandefriheten och ”debatten” gäller inte för alla grupper menar Teskedsorden.

”Paradoxen är att vi har förbud mot våld och mord, men vi har inget förbud mot att organisera sig i en grupp vars mål är att skada, mörda och förvisa andra människor på grund av etnisk härkomst, kön, sexuell läggning och religion. Det är hög tid att göra något åt det.”

Personen som undertecknat Teskedsorden är dess ordförande Camilla Nagler som tidigare arbetat för Bonnier. I styrelsen sitter bland annat också Mikael Kamras, tidigare ordförande för Judiska museet och Stiftelsen Judisk krönika, Lisa Bjurwald, Expo och Lars Leijonborg, Folkpartiets förre partiledare.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AlisKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Lite förvånande att den judiska Teskedsorden uppkallat sin tidning efter en gas; O2. Gasen syre i allt för hög koncentration kan döda 6 miljoner individer på nolltid. Andra organisationer och personer som ingår i kretsen kring den judiska Teskedsorden är Intoleransprojektet med grundaren Christer Mattsson, i judisk media benämnd ”Toleransprojektet” som har som syfte att skapa intolerans mot svenska ungdomar som inte vill bli bötade, rånade, misshandlade och gruppvåldtagna av rasfrämlingar i skolorna eller på fritiden. Genom att tvångsbussa svenska ungdomar till ”förintelselägret” Auschwitz och där visa upp en ”gasugn” som de allierade segrarmakterna byggde 20 år efter krigsslutet försöker… Läs mer »

Alis
Medlem

Tänk…vi har förbud mot våld och mord..jojo…vilken tur för dem…verkar som förbud ringlar nedåt