Tennisstjärna attackerad av media efter att ha twittrat om Pizzagate och Alt right

SPORT. Tennisspelaren Tennys Sandgren har blivit ifrågasatt av media efter att han publicerat nationella och globalistkritiska inlägg på Twitter.

Tennys Sandgren. Skärmbild: www.wsj.com

Tennisvärlden charmas just nu av den 97-rankade amerikanen med det passande namnet Tennys Sandgren efter att denne mot alla odds tagit sig till kvartsfinal i Australian Open.

Men efter att någon uppmärksammat att Sandgren spridit nationella och globalistkritiska inlägg på Twitter ändrades plötsligt medias ton. Bland annat har Sandgren spridit kunskap om den misstänkta pedofilskandalen Pizzagate – som berör USA:s maktelit- samt återpublicerat material från Alt right-kopplade Nick Fuentes och den sydafrikanske aktivisten Dan Roodt som arbetar för landets vita minoritet.

Efter uppmärksamheten har Sandgren raderat alla sina tweets samt meddelat att han inte är en vit nationalist. Han har dock inte helt krupit till korset utan också medgett att han tycker att ”vissa nationella åsikter är intressanta”.

Källa:
Tennys Sandgren deletes tweets after denying far-right sympathies at Australian Open

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

Stjärna!

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

hej och hå, vore högst märkligt om man som stark tennispelare kommer till kvartsfinal o plötsligt börjar twittra judiska ämnen som ”pizzagate” finner ja verkligen korkat.

Detta handlar nog bara om (((Twitter))) att stressa en vit spelare i förhoppning att misslyckas – inga nya vita ansikten på spelplanen, bara följa upp gamla ansikten med de senaste musklerna hos negroiderna – fast de blir svårt i tennisvärlden dock..

Simon
Nybörjare
Simon
2 år sedan

Tänk om han skulle vinna och sen bjuda på en Romersk hälsning.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Simon

Snart hälsar också begeistrade åskådare romerskt.