Tältövernattning i Näste 3

Tidigt på lördagen den 16/11 samlades aktivistskaran i Näste 3 hos en kamrat för att stärka gemenskapen genom att tillbringa helgen i naturen, innan skogsvistelsen började så hölls en genomgång hur man slaktar en anka som sedan skulle bli den gemensamma måltiden för dagen. Nu var det dags att bege oss ut där vi hittade en vacker plats mellan två sjöar där tältet slogs upp och ved för lägerelden samlades in.

Efter den goda middagen var det dags för en studiecirkel runt kaminen som var om vår forna syn på döden och kvällen avslutades med diskussioner och småprat fram till nattens inträde. Nästa morgon vaknade kamraterna av solens strålar som lyste upp sjön framför vårt läger och det åts frukost för att sedan packa ihop och bege sig hem för denna gången. Det var en väldigt trevlig helg i vår nordiska natur.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
8 månader sedan

Härligt!