Tal till nationen: Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordiska motståndsrörelsens ledare presenterar här sina visioner för Sverige från motståndets högborg i Dalarna.

Censurerat av Youtube.

Riksdagspartiernas partiledare har från och med förra veckan hållit tal till nationen i SVT. Talen har utformats för att kortfattat beskriva partiernas visioner för Sverige tio år framåt i Sverige.

Igår höll statsminister Stefan Löfven det sista partiledartalet som kommer att sändas på SVT.

Idag presenterar Nordfront ett tal till nationen från Nordiska motståndsrörelsens ledare, Simon Lindberg, där han berättar om sina framtidsvisioner för det fria Norden. I talet fastslår Lindberg att Nordiska motståndsrörelsen är ett unikt alternativ som tar ödesfrågorna om att stoppa massinvandringen och starta återvandringen på det allvar frågorna förtjänar.

Vi går också till val som det enda partiet som inte består av politiker. I detta har du som tittar och lyssnar på mig här idag en garant för att jag verkligen menar varenda ord jag säger. Min röst är ärlig och ren och försöker inte blidka någon överhöghet, inte underkuva sig någons vilja eller anpassa sig till några spelregler.

Lyssna på hela talet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
18 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
2 år sedan

Fantastiskt tal! Jag längtar till den dagen då tal av denna art når till varenda hörn av Norden genom offentlig TV och radio!

Rokviken
Rokviken
2 år sedan
Reply to  Johan

Friskt och mycket hoppingivande tal av Simon Lindberg. Vilken härlig omgivning. Går inte att jämföra med övriga partiers ”ledare” som sitter i en artificiell TV-studio.

Johan
Johan
2 år sedan
Reply to  Rokviken

Det går verkligen inte! Bortsett från själva huvudinnehållet så är även de tekniska och estetiska detaljerna fantastiska. Fin och vacker miljö, god koreografi med bra skiftningar i kameravinklar, samt kroppsspråket och passionen i talet

Vi må inte ha ”proffsutbildade” kameramän och redigerare i vår organisation, men fan vilket bra jobb de vi har gör! Allt man behöver är grundkunskap som man finputsar, en god känsla för vad som passar och en passion för det man gör

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år sedan

Simon Lindberg talar till och för VÅRT folk.

Kärlek,kraft, engagemang och hopp!

Han talar om vårt folk som i dag förtrycks av ett sinnessjukt (((styre))) och dess maktfullkomliga perversa idéer.

Men ger oss hopp om att det går att förändra, det går att krossa den ondskefulla makt som i dag styr över våra liv.

Tillsammans kan och kommer vi att göra det.

Gå med i kampen i dag!

Vi kommer att kämpa till seger. Vi ska tillsammans bygga det nya,fria och goda Norden för VÅRT folk!

Hell seger!

имя
имя
2 år sedan

Riktigt riktigt bra! Fantastisk kompression av vad rörelsen står för. Detta borde ligga högst upp på löpet och inte ”försvinna” in i arkivet, åtminstone inte före september.

Vera
Vera
2 år sedan

Ett tal som gick rakt in i hjärtat. Inte ”bara” orden utan även framförandet, tydlig med en härlig bakgrund. TACK !!

Peter
Redaktör
2 år sedan

Vilket enastående bra tal och vilken strålande produktion!!
Mer sånt här tack!

Kristian
Kristian
2 år sedan

Fantastiskt tal!!!

Per
Per
2 år sedan

Riktigtl bra tal!

Ärligt och rakt utan att vara inlindat i floskler och omskrivningar. Har man inte vid det här laget tröttnat på hycklane och lismande politiker finns det ju redan gott om dessa i riksdagen.

Gäller nu att få det ”viralt” på sociala medier.

Hell seger!

Karl
Karl
2 år sedan

NMR 2018!

HELL SEGER!

Christian Hamilton
Christian Hamilton
2 år sedan

En riktigt god ledare måste kunna tala så folk förstår, kunna tala med ett engagemang som blir medryckande. I Norden har vi en riktigt god ledare i Simon Lindberg. Tack Simon!

Slipsen
Slipsen
2 år sedan

Det bästa talet till nationen jag har hört på många år(möjligtvis att jag har hört Hitler tala till nationen via nätet men ett tal till nationen i modern tid)!
Kampen blir svår men NationalSocialismen och Nordiska motståndsrörelsen är den enda sunda vägen framåt och det enda alternativet för alla som vill ha ett bra Norden med folkgemenskap!

Johan
Johan
2 år sedan

Tack Simon Lindberg för ditt kanske bästa tal jag hittills hört. Det finns så mycket i ditt tal som ger åtminstone mig framtidshopp och framtidstro och jag hoppas att detta tal når så många svenskar som möjligt för vi behöver dom i vår rörelse och dom behöver oss som organisation.

Hell Seger

Patrik
Patrik
2 år sedan

Bra tal av herr Lindberg!

Ragnar
Ragnar
2 år sedan

Snygg ”demokrati”, valvideon censurerad och går inte att dela.

Alex
Alex
2 år sedan

Ett helt enastående tal. Välinriktat, inga kompromisser samt en dröm som kommer att bli vår verklighet!

Nichlas
Nichlas
2 år sedan

Bra tal av Simon.

Oystein
Oystein
2 år sedan

Utrolig bra tale! :D
Ærlig og direkte.