Tal av Dr. William Pierce: Vad är det viktigaste i ditt liv?

NATIONELL KAMP. Nordfront publicerar här ett tal av den framlidne nationelle profilen Dr. William Luther Pierce, där denne vänder sig till nationalister och frågar dem; vad är egentligen det viktigaste i ditt liv? Samtidigt uppmanar han till att man verkligen börjar förstå allvaret i vad vi står inför och således börjar ta ansvar och engagera sig i kampen.

Dr. William Luther Pierce föddes den 11 september 1933 i den amerikanska staden Atlanta i delstaten Georgia och dog den 22 juli 2002 i Mill Point, West Virginia. Han var professor i fysik och skrev välkända böcker som The Turner Diaries och Hunter under pseudonymen ”Andrew Macdonald”.  1974 grundade han National Alliance, som blev sin tids största nationalistiska organisation i USA. Han var en framstående talare och klarsynt som få andra.

I detta tal riktat mot nationalister frågar han vad som egentligen är viktigast i deras liv och nämner att många dessvärre är mer upptagna av exempelvis materiella ting, popularitet och trygghet, än av att göra sin plikt för folk och fädernesland genom att krypa ut ur sin trygghetszon och börja ta ansvar.

Lyssna på talet här nedan:

Översatt från Nordfront.dk.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
J.N.SverkerLarsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Larsson
Redaktör

”Vad är det viktigaste i ditt liv?” – Vilken klockren isbrytare för att starta ett intressant samtal!

Sverker
Medlem

Man får ju gåshud av de flesta av hans sändningar. Så logiska och kloka resonemang, d.v.s diametralt motsatt vad PK-människor presterar. Lägg gärna upp en ny per vecka för nybörjare.

J.N.
Medlem

Tack för detta helt enastående tal, alldeles lysande.