”Tåget av terror” – se tyskarnas innovativa protest mot folkmordet

TYSKLAND. Med 200 meter tidningsartiklar om rån, våldtäkter och mord av främlingar skapade en grupp patriotiska tyskar ett ”tåg av terror” framför det tyska förbundskanslerkansliet. Se filmreportaget från deras unika protest mot mångkulturen.

En grupp tyskar genomförde nyligen en protest framför det tyska förbundskanslerkansliet, där Angela Merkel har sitt huvudkontor.

Under endast åtta månader har man lyckats samla ihop drygt 200 meter tidningsartiklar som beskriver rån, mord och våldtäkter som tyskar utsatts för av främlingar. Dessa artiklar har man sedan kopplat ihop till ett ”tåg av terror” framför folkförrädarkansliet.

En av personerna bakom protesterna, Robert, säger att mycket av främlingsbrottsligheten döljs av myndigheter i media, varför man egentligen troligtvis hade kunnat göra ett betydligt längre terrortåg.

— Jag tror de riktiga siffrorna är väldigt höga. Det är därför jag alltid säger att vi för tillfället befinner oss i ett asymmetriskt inbördeskrig, säger Robert.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LottaKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Jag trodde inte längre att sanningen skulle sägs så klart offentlig: VI HAR KRIG! Det gick redan för många år. Men den där demonstration är intelligent och rörande, fantastiskt bra gjort, och man kan bara hoppas att hela folket äntligen äntligen vänder sig mot den vansinniga kriminella ockupationsregeringen och mot idiotiska partier. Frisk mod! Mod att vara nationalistiskt, den enda räddningen.
”Leine des Grauens” – fasans lina.
Ockupationspolitikerna skulle kallas marxistiska fascister – inte bara fascister.

Lotta
Medlem

Sehr gut Deutchland!!!