”Ta ifrån systemet det som det behöver mest!”

MASSINVANDRING. Den politiska aktivisten Tatjana Festerling manar till kamp mot massinvandringen i en video som nyligen publicerades på internet.

Den tyska invandringskritikern och politiska aktivisten Tatjana Festerling publicerade nyligen en video där hon uppmanar det tyska folket till kamp mot massinvandringen och den folkfientliga tyska staten. Festerling anser att Tyskland redan befinner sig mitt i ett inbördeskrig och fördömer tyskarnas passivitet och feghet.

Festerling, som för tillfället patrullerar den bulgarisk-turkiska gränsen med paramilitärer, menar att det är på tiden att man går till handling och uppmanar till civil olydnad för att förstöra systemet ekonomiskt.

— Vi kan ta ifrån systemet det som det behöver mest: pengar, arbetskraft, skatt. Hur? Bli sjuk. […]… en dag huvudvärk, nästa dag magsmärtor, senare depression eller liknande. Håll dig i sängen!

Festerling har en bakgrund som maratonlöpare och har varit aktiv i partiet Alternativ för Tyskland (AFD) samt Pegida men kastades ut från båda partierna för att hon ansågs vara för radikal. Från AFD kastades hon ut för att hon uttryckte stöd för Hooligans gegen Salafisten-rörelsen och från Pegida för att hon sa att asylsökare borde skjutas när de passerar den tyska gränsen.

Se filmen här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Anders says:

  Härlig kvinna!

  Otroligt bra tal och video.

  Hell seger!

  • Det var en svavelosande predikan som heter duga. Hon verkar dock inte ha alla hästar hemma i stallet. På en Pegidademonstration i januari 2016 kallade hon tyska folkförrädarpolitiker för ”dagens nazister”.

   Kuriosa: Hon har samma flicknamn som vår Vera Oredsson; Schimanski.

   • Fredrika says:

    Just det. Hon är antimuslimsk AfD-are (före detta) så hon tillhörde den judiska skenkritiska skaran, även om hon själv är uppriktig i sin kamp. Och hennes uppmaning att åderlåta systemet är ett liten attack mot de judiska herrarna.

 • Jan Hjelm says:

  Jag mjölkar det sociala skyddsnätet på allt jag kan. Dessutom ska man låta byråkraterna drunkna i sina papper genom att överklaga allt. De bästa stunderna är när de måste hjälpa mig att förklara och fylla i deras egna blanketter.

  • En strategi som även jag börjat tillämpa allt mer. Det kostar bara en fjärdedel om jag låter skattemyndigheten fylla i min deklarations- och NE-blankett än om jag skulle vända mig till en revisor.

 • Fimbultyr says:

  Jag tror mera på ”intelligenta protester” än att sabotera värde!
  Vi ska vara en välsignelse för samhället och varandra! Hur blir vi det? Genom att aldrig skada någon, aldrig planera att skada någon.

 • Allan says:

  Det är alla svenskar som lydigt går till jobbet som judeslav, som kugge i judens folkmordsmotor, som gör att judesystemet kan fortsätta. Krascha (((systemet))) genom att svälta ut det. Det tar flera månader innan (((fogden))) kan ta ens kåk, bestrid alla fakturor, så kan de inte gå till (((fogden))) direkt. Det ger flera månader. Svält ihjäl (((systemet))) nu!

  Säger du upp dig själv är det 1,5 månader i karens på A-kassa. Sälj V70 och skaffa en billig bil istället så har du pengar till mat denna tid, inom tre månader har (((systemet))) kraschat i och med att bostadsbubblan punkteras. Tiden är nu, när bostadsbubblan ändå är på väg att punkteras, snart sätter ZOG förband på den, då tar det ett par år till av folkmord på oss svenskar, innan (((systemet))) ändå kollapsar. Vad är viktigast för dig? Denna sekund eller dina barns framtid?

  • Fimbultyr says:

   Det där är ju så jä**a d.u.m.t.! Bringa värde till alla du möter och se hur ditt liv blir bättre och bättre! Då får du en maktposition som du kan använda till att gynna ditt folk och din familj!

   Endast undermänniskor bringar andra levande varelser lidande.

   • Allan says:

    Så där bevisade du just att du bara är en slav i ett döende system, genom att använda ”undermänniskor” mot de som inte instämmer i det du skriver. När allt kommer omkring var dina ”fina” ord strax ovanför just det, bara fina ord. Grattis du outade just dig själv som etablissemangskörgosse. För du göder och verkar i (((systemet))), oavsett om du vill inse det eller ej, man kan inte vara snäll med den som försöker mörda en, självförsvar är en naturrätt.

    Eftersom du inte tycks inse att det är svenskarnas skattemedel som göder (((tvångskulturen))) så är den dumme du, eller är du bara rädd att fredagsmyset skall försvinna?
    Fredagsmyset kommer försvinna varesig du vill eller inte, för detta (((system))) är dödsdömt i och med att det är totalt onaturligt.

    Med tanke på hur du skriver skulle jag tippa på att du är Martin Gustavsson från Ovetenskapliga kommunistpartiet.

 • Stefan says:

  ”Hooligans gegen Salafisten-rörelsen”
  -Varför implementera en arabisk benämning (salafism) i en antimuslimsk rörelse?


 • Lämna ett svar