Ta chansen ”anti-rasister”: Lär er förstå ”nazister”

KRÖNIKA. Hitler gasade ju 6 miljoner judar under andra världskriget. Rudolf Höss erkände det (efter tortyr). Varför drivs då människor till att bli ”nazister”? Är ni ens intresserade av att förstå oss? Nu har ni åtminstone chansen.

En folksamling i München jublar åt Hitler.

En folksamling i München jublar åt Hitler.

Vad är godhet? Vad är ondska? Och vilket samhälle skapar mest lycka?

Ni har kanske upptäckt att social stigmatisering inte riktigt biter på någon av oss. Ta till exempel Forslund eller Saxlind eller Vejdeland eller Lindberg. Eller någon av de aktivister som syns i våra kamprapporter. Eller 21,3% av det grekiska folket. Eller den snabbt ökande skaran på tusentals svenskar som privatägd massmedia stämplar som ”nazister” men som ändå fortsätter att envist kämpa. Det är inte för att vi tror oss vilja bereda väg för ondska, utan för att vi anser oss tro på det mest humana för världens folk, inklusive vårt eget. Vi är bara en förtrupp på vad som komma skall. Och vi kommer aldrig att ge oss. Vi går bara att stoppa genom att ni på industriell skala massavrättar oss (något som ”humanister” och ”antifascister” redan gjort med miljontals av våra föregångare).

Vi bär på en tro inombords som är starkare än vad någon kan föreställa sig. En distinkt sak som skiljer oss från er är att vi insett att ett ”mångkulturellt” samhälle alltid är synonymt med oerhört lidande. Vi anser oss sedan barnsben medvetet ha blivit hjärntvättade av ett skolväsende vars riktlinjer korrumperade politiker dragit upp. Den ”mångkulturella” ideologin är inte bara en omöjlighet att omsätta i praktiken utan även direkt skadlig för inblandade parter. I våra ögon är ”mångkulturen” ett massförstörelsevapen som cyniska makthavare svingar mot intakta och starka nationer i syfte att försvaga och underminera. Och till er som förfäktar ett ”mångkulturellt” samhälle måste vi be er komma med exempel på lyckade föregångare. Tänk på att inte blanda ihop ”mångkultur” med en överliggande monokultur som tar emot små ”mångkulturella” grupper medan ni bor på tryggt avstånd från det hela. USA? Brasilien? Sverige?

Men varför finns det då inga lyckade ”mångkulturer”? Varför kantrar dessa samhällen ner i laglöst lidande eller inbördeskrig? En logisk förklaring på detta är att sådana samhällen i praktiken innebär att många intressegrupper kämpar om samma resurser på en rätt liten yta och att dessa inte kan upprätthålla gemensamma lagar eftersom folken skiljer sig för mycket åt och att ingen egentligen är intresserad av att bli en del av artificiell likriktning av kultur och etnicitet. Många invandrargrupper i Sverige mår skit. De är malplacerade och finner ingen riktig plats hur mycket ni än försöker ge dem en. Och det är helt naturligt. På samma vis hade vi känt oss malplacerade och olyckliga ifall vi skulle försöka integrera oss i deras samhälle. Skulle en svensk familj med barn kunna åka ner till Irak och leva där som sunni- eller shiamuslimer? Klarar vi att frånsäga oss våra levnadsmönster och bosätta oss i Mellanöstern? Vi tror det vore svårt. Dessutom är Irak redan ett ”mångkulturellt” och otryggt land där olika religiösa strömningar och etniska grupper på daglig basis spränger varandra i luften.

Nationalsocialismen, eller ”nazismen” som våra motståndare kallar det, önskar att alla ska kunna leva drägliga liv och att detta är respektive folks eget ansvar att lyckas med. Dock är det inte Sveriges ansvar att 800 miljoner indier har slut på mat. Vi anser även att det är orimligt att förflytta folkslag från hela världen till Sverige eftersom det i slutändan kommer att leda till blodiga konflikter. Det säger sig självt att ifall till exempel islam ska gro på nordisk mark kommer det att bli konflikt eftersom islam, precis som många religioner, är expansiv och totalitär i sin läggning. I Syrien skar Reinfeldts militanta muslimer huvudet av kristna präster häromveckan. Ni vet de militanta muslimer som vi skattebetalare skänkt över 100 miljoner kronor till. Då islam vuxit sig starkare i Sverige kommer religionen även att försöka kuva oss, precis som den historiskt sett kuvat folk på andra platser. Vill vi det eller kommer det att bli konflikt? Svaret på den frågan vet vi alla redan.

Är det verkligen godhet att utsätta folk för ”mångkulturellt” lidande? I våra ögon är det ren ondska att medvetet utsätta folkgrupper för detta. Och varför skulle Västvärldens ledare dra in oss i krig nere i Mellanöstern? Varför har vi nackat nation efter nation av staten Israels fiender? Vårt säkerhetspolitiska läge försämras och dessutom mottager vi flyktingströmmar från dessa länder som sedan drar in oss i ”mångkulturella” konflikter på hemmaplan. Det är vidrigt i en nationalsocialists ögon att kränka suveräna nationers rätt till självbestämmande, skära upp en ledares rektum i syfte att få det till att se ut som han bajsat på sig av skräck eller hänga dem under ovärdiga former likt simpla tjuvar, döda hundratusentals ur andra folk genom illegala angreppskrig för att sedan själva gå på knä i våra egna länder som ett direkt resultat. Precis som Sveriges Riksdag med Fredrik Reinfeldt i spetsen gjort och påstår att svenska folket ”ska vara stolta för”.

Fredrik, vi skäms! Och vi anser oss ha satt fingret på en klick internationella bankirer som opererar på överstatlig nivå och som du ditt frimurarkräk lyder under och som medvetet utsätter världens folk för detta och som dessutom legat bakom i stort sett varje modernt krig. Och varför har privatägda mediekoncerner roffat åt sig i princip all massmedia och därmed fått en oerhörd makt över vårt folk? Varför förhåller sig inte SVT politiskt neutrala utan bryter ständigt mot sitt uppdrag? Varför har vi en privatägd underrättelsetjänst i Sverige, Expo, som understödda av riskkapitalister kartlägger och förföljer tusentals svenskar? Är det meningen att det ska vara såhär? Vad är det egentligen för skitland som Sverige utvecklats till? Dessa frågor ställer vi ”nazister” oss.

Det tar 6 timmar att förstå ”nazister”. Är du redo?

I går såg jag på en dokumentär om andra världskriget. Dokumentären är inte gjord av något mediebolag, utan tycks vara gjord av en privatperson vid namn Dennis Wise som måste lagt ner hundratals timmar på att klippa de i dagsläget 23 delarna, på 15 minuter vardera. Det centrala i dokumentären är Adolf Hitler, en man som i ”anti-rasisters” vetande är ondskan personifierad. Vid en punkt i dokumentären är det lätt att nästan börja gråta! Ja, det är sant, den är oerhört känslomässig då den skildrar krigets slutskede och de våldtäkter och fasor som tyska kvinnor och tyska soldater som givit upp kom att utsättas för.

Men, ofta är människor som mest formbara politiskt fram tills att de är 25 år ungefär. Därefter blir de mer statiska i sin världsbild. Det innebär att även om en människa får se autentiska bevis som motsäger personens uppfattning kommer detta att avfärdas som ”propaganda”. Kuriosa är en att avhoppad KGB-agent på ett ganska humoristiskt vis delgav sin syn på just detta beteende, något som människor även rekommenderas att ta del innan de ser dokumentären. Den kommer säkerligen fortfarande att avfärdas som ”nazipropaganda” för en del läsare. Och ja, det är ni själva som väljer idealen som ni tror på i detta livet.


”When a military boot crashes his butt, then he will understand, but not before that. That’s the tragedy of the situation of demoralization”.

Men möjligheten kvarstår att förstå vad vi valt. Försök att kasta fördomar åt sidan och se dokumentären från början till slut då ni har tid. Det tar 6 timmar av era liv att förstå vad det är för något inom ”nazisters” bröst som brinner. Dokumentären ger en omtumlande inblick i komplexa skeenden under det andra världskriget som vi reagerat så starkt på, och varför vi ifrågasätter mycket som står i till exempel familjen Bonniers historieböcker om det dåtida Tyskland. Mig veterligen är dokumentären den enda i sitt slag som på ett omfattande vis ger denna alternativa bild av kriget. Och varje del måste ses för att verkligen förstå oss.

Visst, alla ”anti-rasister” kanske inte är peppade på att se 6 timmar av en dokumentär som ställer skeendena runt Hitler i helt annan dager än vi fått lära oss i skolan. Eller kanske tycker ni att det är intressant? Hursomhelst, ifall ni under hela er uppväxt lyssnat på vad lärare och föreläsare sagt om honom bör det vara rimligt att även ta del av en alternativ bild. Och ifall ni avfärdar dokumentären och sedan sprider skit om att vi är ”Breivik-älskare” som gillar att utrota folk är ni värsta sortens lögnare.

Med detta sagt så är vi inte reaktionärer som vill göra ett Hitler-Tyskland av dagens Sverige. Istället är vi radikaler som i dagsläget sprider information om de krafter som det tyska folket på allvar utmanade under andra världskriget och som fortfarande härjar vår jord. Mänskligheten måste göra upp med denna kriminella kabal eller för alltid leva som ränteslavar i en totalitär och ofri värld. Motståndsrörelsen är en del av en global renässans som är i antågande tack vare att Internet fått människor över hela världen att identifiera orättvisor och våga påbörja arbetet med att frigöra sina folk från bankirernas maktsfär. I framtidens Norden ser vi vetenskap, kultur och ideal spira i ett samhälle som är oss värdiga och där folket är lyckligt.

Vi menar allvar och vi tänker realisera vår vision.

Varsågoda:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om