Systrar misshandlades grovt av rasfrämlingar – familjen anklagas för rasism av vänstergrupp

MÅNGKULTUR. I lördags misshandlades två 16-åriga tvillingsystrar grovt av unga rasfrämlingar i centrala Linköping. När pappan gick ut på Facebook och vädjade om hjälp med att identifiera gärningsmännen blev han kallad lögnare och rasist av vänstergruppen ”Människor mot rasism”.

I  lördags misshandlades 16-åriga tvillingsystrarna Jessie och Nicolle Holm Hampe grovt av unga rasfrämlingar i centrala Linköping efter att de varit på McDonalds och ätit.

Det började med att Nicolle antastades av rasfrämlingarna. När de fick nej på sina integritetskränkande inviter blev de våldsamma. Nicolle fick flera slag i ansiktet, varav ett så att trumhinnan sprack.

Då rusade tvillingsystern Jessie till undsättning med resultatet att även hon misshandlades allvarligt. Bland annat fick hon motta flera sparkar i magen och mot bröstkorgen så att flera revben knäcktes.

Efter händelsen gick systrarnas pappa ut på Facebook med en vädjan om hjälp att få fast kvinnomisshandlarna.

 

Trots att systrarna fått hjälp av polisen att ta sig till sjukhus och hade tagit mobilbilder på förövarna, påstod aktivister från Facebook-gruppen ”Människor mot rasism” att misshandeln var påhittad i syfte att ”smutskasta ensamkommande”.

Antirasisterna drog igång ett drev av hets och hat mot både pappan och hans misshandlade döttrar.

– Jag blir ledsen, för de skriver så elaka saker. De kallar min pappa ”jävla lögnare”, och skriver att vi allihop borde dö i cancer, säger Jessie Holm.

Även efter att polisen bekräftat att den grova misshandeln ägt rum, fortsätter ryktesspridningen i ”antirasistiska” vänsterkretsar i sociala medier.

Tvillingsystrarnas mamma Sunniva Hampe är också arg över ryktesspridningen:

– Det känns för jävligt. Det de behöver är stöd, att höra ”ni har inte gjort något fel”. Istället får de höra att de är lögnare, och att alltihop är påhittat som politisk propaganda.

Enligt lokaltidningen Corren har en ”pojke som ännu inte fyllt 18 år” gripits och erkänt att han deltagit i misshandeln av två tonårsflickor utanför McDonald’s i Linköping. Den andra gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

Källa:
Systrarna misshandlades av invandrarungdomar – familjen anklagades för att vara rasister och ljuga

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
GunnarHenke HimmlärCaesar-AureliusPålästTorkelsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Är det inte dags att börja ta krafttag mot alla dessa rasistiska antirasister som vill skada vårt folk så mycket som möjligt? De främmande och de nordiska människor som förföljer alla nordbor som talar ut om mångkulturhelvetet måste få mer stöd av vårt eget folk. Det duger inte att massmedier och sociala plattformar ska få fortsätta att attackera det folk som blir attackerat i detta utdragna folkmord. Finns det inget annat måste man börja förfölja förföljarna. Som utrikesministern i Holland Stef Blok nu avslöjades med att säga har det aldrig funnits ett fredligt mångkulturellt land. De nordbor som ännu inte… Läs mer »

Den-Kristne
Medlem

Stora delar av det Svenska folket saknar civilkurage, som leder till att inte fler reagerar på detta.

Caesar-Aurelius
Medlem

Finns det inget annat måste man börja förfölja förföljarna.

Helt, absolut rätt!

https://vk.com/@guttersnipe_publications_inc-sj-chef-frlorar-jobbet-sade-barnlajvare-om-ensamkommande

Henke Himmlär
Medlem

Håller med. Vedergällning är ett måste!

Den-Kristne
Medlem

Men hur kunde de sparka så hårt? Bryts benen lättare av en hård spark än ett hårt knytnävsslag? DESSA INDIVIDER BEHÖVER FÅ….få…få , nej jag kommer bra säga något som är hmf. 😡😡😡😡😡😡

Karl-Путин A
Medlem

Det goda hatet….. det är bara att hoppas att familjen engagerar sig i kampen för den vita rasen och att de röstar rätt i valet. ”Sydafrika” väntar runt hörnet.

Henke Himmlär
Medlem

Vi kan ju avvakta valet i september. Minst 1%, och därmed runt 75.000 röster, och det kan finnas anledning att fokusera helt på att erövra mandat framöver. Under 1% och kanske ”vedergällning” står på programmet? 😉

Karl-Путин A
Medlem

Vedergällning har inget med det patetiska svenska riksdagsvalet att göra. Tror du att en irakier kollar på hur det gick i senaste valet innan han bestämmer sig för hur han ska agera mot ”männen” som gruppvåldtog hans nioåriga dotter till döds?

Henke Himmlär
Medlem

Nej, jag menade mest vad vi i allmänhet eventuellt bör göra som organisation/rörelse/folk…

Enskilda individer är en annan sak.

Men ja, jag anser att svenskar är för mesiga. Leve Anton Lundin Pettersson!

J.N.
Medlem

Det bästa med dessa vidriga vänsteraktivister är att dem åtminstone säger ärligt och rakt ut att dem hatar vita människor. Så ingen svensk eller europé kan någonsin skylla på att det smusslades eller mörkades i kulisserna. Svenskhatet Är ett verkligt faktum, bland flera grupper.

Henke Himmlär
Medlem

Ja så är verkligen fallet. Vi vet och nu är det bara att agera! Innan vi dör så ska vi åtminstone ta varsin fiende med oss.

Påläst
Medlem

Jag känner en antirasist som förmodligen är psykopat (hen säger att hens pappa är det) men som gärna vill tro att hen är god och brukar ägna sig åt ideellt arbete för hemlösa. Tror att personen som jag känner inte förstår vad som är rätt och fel och därför hakat på det som media påstår är höjden av godhet, dvs så kallad antirasism. Kritik hanterar hen väldigt dåligt och visar då upp en mycket obehaglig sida, som förmodligen är hens rätta jag. Pappan tycks vara invandringskritiker, och det kan också vara en anledning till att barnet, som inte vill vara… Läs mer »

Gunnar
Medlem

Hoppas fadern (och döttrarna) vaknar av detta och ansluter sig till motståndet. Enda vägen att gå för att få en lösning på problemet!

https://www.nordfront.se/medlemskap