Syrier våldtog kvinna i Upplands Väsby

Av ,
Informationskriget.se
0

MÅNGKULTUREN. En syrier dömdes för att ha våldtagit en kvinna i Upplands Väsby och hotat att döda henne och hennes familj.

Rojer Badra. Bild från Petterssonsblogg.se.

Den 3 december 2017 våldtogs en kvinna i sin lägenhet av en syrisk man som hon var bekant med. I samband med våldtäkten hotade mannen att döda både henne och hennes familj.

Den 9 maj 2018 dömdes syriern Rojer Badra (19880506-5854) för våldtäkt, olaga hot och narkotikabrott till 2 år och 9 månaders fängelse, utvisning i 10 år och 120 000 kronor i skadestånd. Han åtalades även för ytterligare en våldtäkt och ett olaga hot, men friades dock för båda dessa.

Petterssonsblogg har skrivit en artikel om fallet.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Attunda TR B647-18 Dom 2018-05-09

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar