Syrier häktad för grov våldtäkt mot barn i Tranemo

Av ,
Informationskriget.se
5

MASSINVANDRINGEN. Syriern Ayman Haj Hamndo har häktats på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn mot en flicka i Tranemo.

Sent på lördagskvällen den 5 maj rapporterade systemmedia om att en flicka samma kväll ska ha blivit våldtagen utomhus någonstans i Tranemo Kommun och att en man hade gripits misstänkt för brottet. Onsdagen den 9 maj beslutade Borås tingsrätt att mannen, syriern Ayman Haj Hamdo (20020130-5513), skulle häktas på sannolika skäl misstänkt för grov våldtäkt mot barn.

Senare rapporterade systemmedia att de båda var bekanta med varandra sedan tidigare. Av häktningsframställan framgår nu att Haj Hamdo är registrerad i Sverige som 16 år gammal. Vilken etnicitet flickan har är inte känt, men enligt systemmedia är flickan under 15 år.

När rubriceringen grov våldtäkt mot barn används brukar det innebära att gärningsmannen använt våld, om fler än en deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Inga fler är misstänkta för brott, varför våld eller särskild hänsynslöshet/råhet är troligt.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se.

Källa:
Häktningsframställan Borås TR B1554-18

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VictorTobias LindbergHenke HimmlärKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

En kula.

Henke Himmlär
Medlem

Ja gärna det MEN i vanlig ordning var offer och gärningsman bekanta med varandra. Fy fan! Ok jag vet, de kanske eventuellt bara råkat gå i samma klass eller liknande, men nära på alltid verkar det vara flickor/kvinnor som frivilligt umgås med packet som råkar illa ut.

Victor
Medlem

Syrier eller ”Syrier”? Det skulle varit intressant att veta hur många av dessa som verkligen är ifrån Syrien som har kommit hit dom senaste åren.