Syrien sköt ner tre israeliska missiler

UTRIKES. Skurkstaten Israel fortsätter att våldsamt ge sig på sina grannar. Denna gång försökte man beskjuta en militär forskningsanläggning i Syrien.


Nyhetsinslag från Ruptly TV som visar missilattacken mot syriska intressen från den judiska skurkstaten.

Syriens luftvärn fick sättas in under måndagen då landets våldsbejakande granne Israel valt att oprovocerat beskjuta landet med tre missiler. Missilerna skall enligt syrisk militär ha varit på väg att träffa en militär forskningsanläggning strax utanför Damaskus.

Incidenten ägde rum vid 23:30 lokal tid. Enligt syrisk militär gick Israel till attack för att öka stridsmoralen bland de fåtalet IS-terrorister som fortfarande härjar i landet.

Sammanlagt skall Israel ha avfyrat sex missiler, av vilka det syriska luftvärnet lyckades neutralisera tre. Enligt vittnen i byn Jamraya, strax utanför Damascus, så kunde man höra en serie kraftiga explosioner. Vittnesmålen har även bekräftats av den Hezbollah-allierade nyhetsstationen Al Mayadeen.

Måndagens attack är en fortsättning av Israels oprovocerade attacker på det syriska folket. På fredagen avfyrade Israel en serie missiler som man riktade in på syriska ammunitionsdepåer. Sammanlagt skall åtminstone tio byggnader ha förstörts.

Källa:
Syrian air defense intercepts 3 Israeli missiles targeting military site near Damascus – state media

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Jan HjelmMSigfridAndersSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jeff Hede
Medlem

Jag kan för mitt liv inte förstå hur det kan finnas folk som kan stödja Israel, vilken jävla skurkstat.

Fredrika
Medlem

Sverige har inte hämtat sig sedan stormaktstidens fall. Istället för att återuppbygga vår styrka har vi tränat oss i fegt undvikande beteende som förutsätter att vi alltid håller på det starkare laget. Hela Sverige inklusive Socialdemokraterna var ”nazistiskt” tills judarna vann kriget då vi snabbt bytte fot. Det är passande att Stockholmsyndrom betecknar ett gisslandrama som inträffade i Sverige. Svenskar som stöder Israel tillhör antingen de som stöder det ledande laget eller som tillhör gisslan. Att EU stöder Israel beror på att Europaunionen är en judisk konstruktion liksom Sovjetunionen var. Att Storbritannien stöder Israel beror på att judarna vann den… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Och nu ska judelakejen Trump erkänna Jerusalem som Israels huvudstad. Greppet om gojerna hårdnar.

Sverker
Medlem

Härligt att läsa att det är fler o fler som läst på och sålunda vet att det är juden bakom varje s.k. revolution!
Bakom varje bankbedrägeri dessutom.
Bakom varje degenrererad idé också.
Etc-etc!

Jan Hjelm
Medlem

För att inte tala om deras avskyvärda taktik att alltid offra andra länders unga mäns liv istället för sin egen armé. Israel är direkt orsak och ytterst ansvarig till främst amerikanska förluster i de båda gulfkrigen.

Tjust
Medlem

Heja Syrien!

Henrik
Medlem

Hur är det inte en krigsförklaring?

Karl-Путин A
Medlem

Krigsförklaringen kom 1947 när skurkstaten Israel bildades.

Sverker
Medlem

Upps, är det dags nu?
Judarna har ju försökt få USA att återigen kriga åt dom, men inte lyckats, och nu brinner det i judehjärnorna,(dom måste ha krig!), så nu börjar dom själva.
Nu blir det ohyggligt spännande vad Trumpen gör! Kommer USA till judens ”undsättning”, eller är det äntligen dags för krossandet utav judestaten? Putin kommer INTE att hjälpa dom!

Anders Jonsson
Medlem

Det verkar som att JUDAR har problem med att vara omtyckta någonstans?

Även bland sina grannfolk.

Hell seger!

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel kan som vanligt bete sig hur som helst mot sina grannländer utan att någon reagerar.Hade det varit ett annat land som begått detta övergrepp hade det varit stora rubriker i alla msm.Kan inte förstå att juden alltid slipper ansvar sina brott.

M
Medlem