Sydkoreaner demonstrerar mot arabiska ”flyktingar”

SYDKOREA. Vanliga sydkoreaner har gått man ur huse för att protestera mot så kallade flyktingar från Jemen. Det ska röra sig om Sydkoreas första invandringskritiska rörelse.

Youtube skärmdump

Under hela sommaren har sydkoreaner demonstrerat mot att släppa in araber i landet. ”Sparka ut låtsasflyktingarna!” har varit ett vanligt slagord i de folkliga demonstrationerna, som hållits på bland annat ön Jeju, dit hundratals så kallade flyktingar importerats.

Enligt New York Times var Jeju tidigare ett paradis som smekmånadsturister sökte sig till, en ö som också kvinnliga dykare och golfare fann behag i. Sedan kom araberna, vilka enligt New York Times fått Jeju-invånarna att ryta ifrån.

Även i den sydkoreanska huvudstaden Seoul har det hållits demonstrationer mot muslimerna. Yang Eun-ok, som ledde protesterna i Jeju, berättar för New York Times:

— De kan ta sig flera fruar och producera många barn. Nu består de av 500 personer. Om 10 och 20 år, hur många kommer de att vara?

År 2017 fick Sydkorea 51 jemenska asylsökare. Under de första fem månaderna av år 2018 hade det kommit 561 jemenska asylsökare till det än så länge tämligen homogena landet.

Källor:
South Koreans begin protesting as they don’t want Muslim refugees in their country
Migrants Expected Warm Welcome on Korean Resort Island. They Were Wrong

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
André DevecseriJohnKlaus_DH_Pierre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Pierre
Medlem

Helt rätt Sydkorea, Taekwondoa parasiterna därifrån!

_DH_
Medlem
_DH_

Det är ytterst viktigt att man börjar protestera tidigt, och att man inte låter protesterna stigmatiseras – annars går det som i Sverige, och man står plötsligt en dag med flera miljoner skräpfolksexemplar, som endast dränerar samhällets resurser och producerar brott.

Klaus
Medlem

Och så blir samhället lika primitivt efterbliven som i länderna därifrån de härstammar.

John
Medlem

Undrar vad Expo-grundaren, den adopterade koreanen, Tobias Hübinette tycker om detta? Anser han att Korea skall dela Europas öde och gå under i död och lidande? Förhoppningsvis slår koreanerna tillbaka mot globalisterna.

André Devecseri
Medlem

Eller för den delen Patrik Lundström