Sydafrikanska BLF-partiet: ”Vit existens är ett brott, vi säger land eller död”

RASISM. Ledarna för det vänsterextrema Sydafrikanska partiet BLF ger klara besked: Att vara vit är i sig ett brott. Vita människor har inga rättigheter som de svarta inte ger dem.

BLF-ledaren Andile Mngxitama och talesmannen Lindsay Maasdorp.

Att vara vit människa är i sig ett brott, skriver Lindsay Maarsdorp, talesman för det sydafrikanska partiet BLF (Black First Land First) på Twitter:

Vid ett sammanträde i Sydafrikas parlament nyligen krävde BLF:s partiledare Andile Mngxitama att avsnitt 25 skulle plockas bort från landets konstitution. Syftet är att en gång för alla fastslå att all mark som ägs av vita människor ska ”återlämnas” till svarta.

Mngxitama sade att avsnitt 25 ska bytas ut mot en deklaration som klargör att all mark ägd av vita människor i Sydafrika är stulen egendom.

Maarsdorp använde under debatten också partiets slogan som slagord: ”Land eller död!”

På Facebook och Twitter har Maasdorp tidigare skrivit att han ”strävar efter att döda vita människor, och detta måste uppnås”:

Mngxitama har upprepade gånger sagt att varenda kvadratmeter som ”ockuperas” av vita sydafrikaner ska exproprieras.

Enligt Chris Menahan på InformationLiberation är BLF det mest extrema vänsterpartiet i Sydafrika, med de starkast uttalade kraven på ta mark från de vita och med hårdast retorik mot vita människor.

Källa:
South African BLF Party: White ”Existence Is A Crime…We Say Land Or Death”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AllanCaesar-AureliusKlausKarl-Путин ALingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Lindsay Maasdorp, det missanpassade låglivet skulle göra mänskligheten en stor tjänst om han försvann under den murkna trädstam han kom ifrån.

Att fantisera om att ”lämna tillbaka land”, som aldrig har varit i närheten av att ha ägts av invandrande zuluer från områden norr om Sydafrika, är byggt på en anti-vit skröna.

Lingonet
Medlem

Precis, de skulle komma med bevis att de en gång ägt en viss jordplätt innan de kan kräva tillbaks det.

Karl-Путин A
Medlem

Han är ju inte ens fullblodsneger – han kan föregå med gott exempel och avsäga sig alla sina rättigheter.

Karl-Путин A
Medlem

Ingen risk att ett sånt lågliv blir avstängd från (((twitter))) – skriver man däremot att Sverige tillhör svenskarna så ryker man direkt.

Klaus
Medlem

Det finns redan svarta psykopater också i Europa som beter sig som om de vita har stulit Europa och att de svarta (parasiter) har rätt att bosätta sig i Europa. De understödjas av de marxistiska ockupationsregeringarna och Illuminati-judarna George Soros, Rothschild, Kissinger m.fl.

Klaus
Medlem

Den marxistiska afroimperialistiska statsradion i Sverige är mot det vita Orania (och mot det vita Europa).
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=6129844
Svart existens är parasitär.

Caesar-Aurelius
Medlem

Fotot visar två negrer som, på PK-svenska, ”vill tillskansa sig socialt och ekonomiskt kapital på bekostnad av den ursprungliga kultur yttringen ska tas ifrån”.

Det visar på en fräck och utstuderad negroid-kolonialism som säger att zulunegrer, med flera negerstammar, tar sig rätten att klampa in i vilken vit, ursprunglig kultur de vill, plocka ut vad de känner för och sedan nyttja efter egna behag oavsett vad dessa uttryck betyder för den vita ursprungskulturen.

Karl-Путин A
Medlem

Lyckan kommer att bli kortvarig för de nyttiga idioterna. Om 20 år senast måste befolkningsexplosionen tas itu med.

Gissa vilka arter i Afrika som kommer att skyddsklassas.

Noshörningar, elefanter, flodhästar eller Andile Mngxitama, Lindsay Maasdorp och deras kusiner?

Allan
Medlem

Lustigt att allt som den genocidala bastardnegern omger sig med och använder för att överleva, är skapat av vita människor.

Negrer uppfann inte stolar, skrivbord etc.

Allan
Medlem

Men ingen vid sina sinnens fulla bruk har väl anklagat en neger för att vara i stånd till konsekvensanalys.

Med stöd av denne negerhannes ord så kan vi kasta ut varenda sopmalie. Dessutom stödjer (((regeringen))) dessa, så då kan de få äta upp sina egna ord.