Swebbtv censureras återigen – efter föreläsning om HMF

CENSUR. Efter att Swebbtv publicerat en föreläsning på Youtube med socionomen och journalisten Gunnar Sandelin utsattes kanalen för nya censuråtgärder. Enligt Google innehöll föreläsningen – som handlar om hets mot folkgrupp –  ”hatretorik”.

Skärmdump från föreläsningen som enligt Youtube innehöll ”hatretorik”.

Det var under torsdagen som den populära alternativmediakanalen Swebbtv publicerade ett klipp med en föreläsning om den lavinartade ökningen av åsiktsbrottsdömda i Sverige sedan 90-talet. Föreläsningen hölls av den systemkritiske socionomen och journalisten Gunnar Sandelin.

Nu har dock Youtube valt att radera klippet med hänvisning till att det skulle innehålla ”hatretorik”, skriver Fria Tider. Dessutom är kanalen förhindrad att ladda upp nytt material under 14 dagar.

I ett utskick skriver Swebbtv:

Nu har det hänt igen. Youtube väljer att sabotera för Swebbtv och för er tittare. Allt finns kvar på Youtube utom Del 4 fr konferensen, men vi kan inte lägga upp nytt. Här om dagen lade vi upp Del 4 av Höstkonferens 2019 där Gunnar Sandelin gav uppdaterad migrationsstatistik. Detta var för känsligt för Youtube som kallar det ’Hatretorik’ och tar bort inslaget. Dessutom får Swebbtv en varning vilket i detta fall innebär att vi inte kan ladda upp någonting de närmaste 14 dagarna. Det går inte heller att nå ut med aviseringar till våra tittare.

I augusti valde Youtube att stänga ner hela Swebbtv:s kanal. Några dagar senare ångrade man dock sig och förklarade att det hela var ett ”misstag”.

Föreläsningen med Sandelin går fortfarande att se på Vimeo:

Höstkonferens 2019 Del 4 Gunnar Sandelin – Uppdatering migrationsstatistik from Swebbtv on Vimeo.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Nybörjare
Bo
9 månader sedan

Obekväma sanningar är ett utmärkt vapen mot de som styr det förljugna skitsamhälle vi tvingas leva i. Swebbtv representerar en välbehövlig motvikt till de falsarier som basuneras ut i de medier som tillhör (((lögnens mästare))). Därför slår alltså censuren till igen. Sanningshatarnas censur = hets mot vit folkgrupp.