SVT vill censurera internet inför valet

VALÅR. I en intervju med tidningen Journalisten så uttrycker SVT:s vd Hanna Stjärne en vilja att censurera internet inför valet 2018.

Sveriges Televisions vd Hanna Stjärne.

Hanna Stjärne, vd för SVT, säger i en intervju att hon vill se en censur av de sociala medierna inför valet 2018.

— Digitaliseringen och internationaliseringen – två starka krafter som påverkar hela samhället och inte minst mediebranschen. Snart är det 1,5 miljoner svenskar som bara tar del av SVT online, som aldrig slår på den traditionella TV-apparaten. Vi kommer att se den utvecklingen intensifieras under nästa år. I takt med till exempel Netflix snabba expansion tror jag att publiken kommer att längta efter ännu fler svenska berättelser, säger hon till tidningen Journalisten.

Enligt Stjärne måste jättar som bland annat Facebook kraftigt begränsa tillgången till information som ifrågasätter SVT:s mångkulturvurmande propaganda. Hon menar även att censuren är ett måste för att undvika ”desinformation” och ”propaganda”.

Liknande censur existerar redan i länder som Tyskland och Kina.

— En riktigt skarp valbevakning av SVT och övriga seriösa medier där vi lyckas vända och vrida på de frågor som verkligen engagerar, oavsett var i Sverige du bor. Med berättelser och perspektiv från hela landet. Jag önskar också att de globala jättar (Facebook och Google tex), som kommit att dominera den svenska mediemarknaden, förstår vilket ansvar de har för samhället och demokratin och börjar agera därefter, fortsätter hon.

Källa:
”Jag önskar en skarp valbevakning av SVT”

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SigfridAndreasRokvikenFredrikanordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

känns som DDR på 70-talet

Monkan
Medlem

Nu börjas det,dom riktiga kommunistfasonerna.

Karl
Medlem

Censurera internet? Hahahahahahahaha!

Hanna Stjärne
Rörstrandsgatan 16 lgh 1402
113 40 Stockholm

Klaus
Medlem

Hon är en usel svartsjuk psykopat.

Fredrika
Medlem

Absolut inte. Hanna Stjärne är judinna. Det förklarar hela saken. Det är viktigt att ha en jude eller sionist på chefsposten. Hannah är mycket duktig och en garant för att (((SVT))) jobbar stenhårt för judiska intressen. I nära samarbete med (((BBC))) och Bonnier-Herschel och därmed med Peter Goldstein-Wolodarskis Dagens Nyheter, och deras (((TV4))). ”Vi judar håller ihop ”, som Jeanette Bonnier-Herschel säger. För att splittra vårt folk. Det har de lyckats med.

Rokviken
Medlem

Mycket bra sammanfattning av den rådande idiotimedian vi har idag. Om de heter Herschel eller Hirschel har väl ingen betydelse. Samma ursprung dock:)

nordbo
Gäst
nordbo

Fanns några mer alternativa förmågor på bokmässan som lyckades att fnissa bakom hennes rygg – väldans vad hon vände sig om RÄDD i sin trygga svär.

Klaus
Medlem

Hon är typiskt judisk psykopat och svartsjuk som bastarder, mulatter, afrikaner, menafolk. Det är min erfarenhet redan sidan studenttiden. Och avundsjuka är judar särskilt på framgångsrika (och lyckliga) blonda, de känns ordentligt kränkt och gör mycket för att göra blonda dumma.

Holger
Medlem

Hujeda mig, vilket vidrigt fruntimmer.

nordbo
Gäst
nordbo

Hennes person och yttre är resultatet av denna själlösa/livlösa attribut som är handplockat in i det sista.

Andreas
Medlem
Andreas

Fast gör inte Facebook redan det idag?

Sigfrid
Medlem

Hanna Stjärne påminner väldigt mycket om det gamla DDR och deras system.Häxan Stjärne vill naturligtvis att vi ska bli en kopia av gamla DDR.