SVT samarbetar med kriminella AFA

LÖGNMEDIA. Vänsterextrema SVT samarbetar med det extremistiska våldsnätverket Antifascistisk Aktion (AFA) genom att återkommande i sina artiklar hänvisa sina läsare till extremistiska AFA:s olagliga uthängningar på nätet av privatpersoner.

SVT:s lokalredaktion i Sundsvall hänvisar sina läsare till AFA:s olagliga åsiktsregister på nätet som uppmanar till politiskt våld mot regimkritiker. Våldsbejakande AFA hänger på sin svenska hemsida ut medborgare med namn och adress, efter tips de fått från andra organiserade vänsterextremister.

I många fall stämmer inte uppgifterna och inte heller SVT har gjort någon faktakoll utan hänvisar till det kriminella våldsnätverket som om det vore en statlig aktör.

De olagliga uthängningarna SVT hänvisar sina läsare till syftar öppet till att de uthängda personerna ska utsättas för våld. Åtskilliga medlemmar i Nordiska motståndsrörelsen har hängts ut på den olagliga sidan.

Verksamheten är uppenbart kriminell eftersom den bland annat bryter mot den svenska datalagen, EU:s motsvarande lagar, och i många fall även utgör förtal av de drabbade individerna. AFA driver officiellt sin verksamhet från Cypern.

Företaget på Cypern som driver AFA:s olagliga sida heter PrivActually Ltd och har organisationsnummer [CY]HE315865, på adressen Arch. Makariou III, 42E, Postnummer 1065, med telefonnumret +1.4259064769, i huvudstaden Nicosia. Företaget är kund hos Internetstiftelsen i Sverige, IIS.

Hemsidans webbhotell skyddas av proxyföretaget Cloudflare genom piotr.ns.cloudflare.com och mira.ns.cloudflare.com. Registraren som administrerar domännamnet är det tyska företaget EPAG Domainservices GmbH i Bonn och nås på epostadressen support@epag.de och telefonnumret +49.2283296840.

Trots all denna offentliga information om gruppen har den svenska regimens korrumperade poliskår aldrig gjort några försök att stoppa eller lagföra brottsligheten.

Medlemmarna i det kriminella AFA kan träffas personligen lördagen den 1 september kl 16:00-02:00 på kulturhuset Cyklopen i Stockholm, då våldsaktivisterna helt öppet firar sitt 25-årsjubileum.

Källa:
SVT samarbetar med kriminella AFA

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Jan HjelmKarl-Путин APålästLingonetKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Känns som att det borde bli en garanterad biljett till Finspång för alla SVT-anställda, så som de håller på.

b¤d
Medlem

Inte ett dugg förvånande.
Men det man vetat om sedan länge.

Visar bara att de hör hemma bakom galler
eller i en gruva i Sibirien.

Lingon

Lingonet
Medlem

Vi har gruvor i sverige med, då jobbar de åt oss :)

Klaus
Medlem

Rothschilds United Kingdom (UK) har 2 militärbaser i republiken Cypern som är självklart mycket viktiga för Israel, och därifrån styrdes aktioner mot Irak och Syrien. USA har militärbas på öns turkiska norra delen. Googla ”british military on cyprus”.

Lingonet
Medlem

Tack för info, söker på den.

Lingonet
Medlem

Då kan man med rätta säga, när man ser svt reportrar: ”titta, afa är här”!

Påläst
Medlem

Sjuklövern är en sektliknande våldbejakande sionistgrupp.

Klaus
Medlem
Karl-Путин A
Medlem

Att hänvisa till Expo som (((SVT, annan fekaliemedia))) och skolor gör är inte mycket bättre det, eftersom även Expo är en kriminell organisation som ägnar sig åt olaglig åsiktsregistrering och olaglig datalagring.

Men detta är också en del av den ”roliga demokratin” som en halvapa uttryckte det i Kungälv häromsisten.

Jan Hjelm
Medlem

Det förklarar genast det ”hembesök” jag fick för ett par veckor sedan med AFA-klistermärke på köksfönstret och mitt namn klottrat i hissen med tillägget ”Nassesvin”. AFA hängde ut mig för ett år sedan pga mitt deltagande i demonstrationen i Falun med alla personuppgifter, inklusive personnummer. Men jag är en stolt nationalsocialist som rakryggat står för mina åsikter offentligt! Här har de inte något att hämta. Mitt svar till AFA är fortfarande:

– Hoppa och skit så får ni randiga ben!

Lingonet
Medlem

..mina cyckeldäck och limmade låskolvar/dörrar med.

Lingonet
Medlem

Första september?
”Inga terrorister på våra gator” ???