SVT raderade artikel om judehat efter mordhot från muslimer

MÅNGKULTUREN. SVT publicerade en artikel som pekar ut muslimerna som det största hotet mot judar. Efter det att muslimer mordhotat den judiske artikelförfattaren och dennes familj, kände sig redaktionen tvingade av avpublicera artikeln. Samhället viker sig för mångkulturens våld.

Det var SVT Opinion som nyligen på SVT internetsida publicerade en artikel författad av en jude knuten till Stockholms judiska församling. Artikelns rubrik var ”Nazism är inte största hotet mot judar”. Texten hävdade istället att det största hotet mot judar i Sverige är ”det djupt indoktrinerade hatet från en grupp muslimer”.

Nättidningen Samhällsnytt rapporterar att SVT Opinion tvingades avpublicera artikeln efter det att dess författare och hans familj utsatts för mordhot av muslimer.

Judens artikel gick bland annat ut på att kritisera Annie Lööf och de generella massmedierna i Sverige för att de har fokuserat på den ”nazistiska” antisemitismen i samband med Lööfs tal i Almedalen som under ett kort ögonblick stördes av ett antal buande rop från nationalsocialister. Den judiska artikelförfattaren ville göra läsarna uppmärksamma på att det inte är den ”nazistiska hotbilden”

Enligt Mats Dagerlind på Samhällsnytt undrar nu många varför SVT Nyheter inte plockat upp och skrivit om saken i stället för att lägga locket på. Dessa ”många” anser enligt Dagerlind menar att hotelserna sannolikt skulle ha slagits upp stort på nyhetsplats om de kommit från ”nazister” och att tystnaden nu bekräftar kritiken i den borttagna artikeln.

Oavsett de av Dagerlind anförda eventuella politiska skälen att låta sig tystas av de kriminella muslimerna, visar SVT:s undfallenhet att även den svenska journalistkåren viker sig för den mångkultur som de alltid propagerar för att de vill ha mer av.

För att skydda den judiske skribenten hade artikeln kunnat anonymiseras i efterhand av redaktionen, och artikelns innehåll skulle ha kunnat lyftas till en större diskussion om det alltmer otrygga samhällsklimatet, inte bara för judar, utan för snart sagt alla. Reella hot mot journalister och politiker är något vi förmodligen kommer att få se allt mer av.

Källa:
SVT Opinion raderade artikel om hat mot judar efter hot från muslime

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
12 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
LingonetGrottbjörnenCaesar-AureliusHenke Himmlär_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

”Släkten är värst.”

Den-Kristne
Medlem

Och Mona Sahlins prat om att bekämpa ”våldsbejakande extremism” leder tydligen ingen vart. Men hemvändande IS-krigare har ju knappt fått något straff.

Deva
Medlem
Deva

Bra av Muslimerna

Grottbjörnen
Medlem

på ett sätt så visar det ju att de är sundare i sin världsåskådning än svenskar i allmänhet, tyvärr.

Deva
Medlem
Deva

Håller med, dom gör många rätt …

_DH_
Medlem
_DH_

Sådant som detta visar dessvärre hur systemet vill bemötas. De ägnar sig åt orättvisa, men viker sig om de får motstånd. Fogar man sig så får man dock stå ut med orättvisan. Lärdom att dra? Sätt hårt mot hårt.

För övrigt borde detta ses som en tävling. Om en jude säger att muslimer är det största hotet mot hans folk så är det ett tecken på att vi legat på latsidan. :-P

Karl-Путин A
Medlem

Din sista mening är mycket tänkvärd.

Henke Himmlär
Medlem

För mycket öl och fotboll? 😂

Karl-Путин A
Medlem

Nej, det är en övertygelse jag har haft sen jag var tonåring.

Men imorgon blir det lite öl och fotboll när jag ska heja på Kroatien i finalen

Henke Himmlär
Medlem

Dåså, då borde du ju inte ha någon tid för det jag nämnde! 😉

Hehe jag skojar med dig. Du är en bra patriot!

Henke Himmlär
Medlem

Och vad är det för fel på Frankrike om jag får fråga??? 😂😂😂

Karl-Путин A
Medlem

Det sionistiska nästet Frankrike har alla mångkulturella fel man kan komma på, dessutom är fransoserna arroganta och snorkiga, vare sig de är rasrena eller bastarder .

Kroater är ett bra folk, jag har besökt landet ett flertal gånger, även under längre perioder och skaffat mig vänner därifrån.

I det nya ”högerextremistiska” EU som håller på att ta form kommer Kroatien att bli en viktig aktör och en seger i VM skulle få alla bägare att spilla över. Kroatien har även historiskt haft goda band med både Tredje Riket och V4-länderna – så mitt val är enkelt.

Lingonet
Medlem

Negerland

Caesar-Aurelius
Medlem

För att skydda den judiske skribenten hade artikeln kunnat anonymiseras i efterhand av redaktionen, och artikelns innehåll skulle ha kunnat lyftas till en större diskussion om det alltmer otrygga samhällsklimatet, inte bara för judar, utan för snart sagt alla.

Adam Jonathan Feldstein Jacobs tackar säkert SVT för att artikeln raderats för att skydda honom från angrepp.

comment image

Men ”andra” går det tydligen bra för SVT att hänga ut med namn och foto!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/efter-talet-i-boden-nazistkandidat-misstankt-for-brott

Karl-Путин A
Medlem

Kan man inte se det som ett tecken i tiden att judarna börjar fjäska för NMR som blivit en rejäl maktfaktor i det svenska samhället?

Vi har inte en enda riksdagsröst men påverkar samhällsdebatten mer än samtliga 349 mutkolvar i Riksdagen. Jag tror att vi får börja bli lite observanta så att inte det självutvalda folket infiltrerar oss som de gjorde med BSS och SD.

Det finns egentligen bara två sätt att stoppa oss; ett totalt förbud med svåröverskådliga konsekvenser och en infiltration som får ta några år, men bli desto effektivare.

Lingonet
Medlem

De kanske försöker sig på en SD?
Risken att de skulle lyckas med NMR är,
inte en chans!
Alla, från medlemmar till sympatisörer är allt för bekant med judens MO!

Lingonet
Medlem

Ha ha!
Jaga juden till landets gräns och över!