Homosexuell SVT-profil gripen i USA – gav sig på pojkar i parker

PEDOFILI. SVT-legenden Bosse Hansson arresterad för pedofilbeteende i Florida.

Skärmbild NBCNews 6, Florida

Den nu 85-årige tv-profilen och bögen Bosse Hansson bevakade sammanlagt över femtio fotbolls-VM och -EM under sina år på SVT-sporten.

— Jag lever ett stilla och lugnt liv i Solna. Där har jag bott större delen av mitt liv och där kommer jag att bo kvar, har Bosse Hansson sagt om sin pensionstillvaro.

Men i verkligheten verkar hans liv inte vara så stilla. Bosse Hansson har nämligen arresterats i USA för att vid upprepade tillfällen ha tafsat på tonårspojkar, där den yngste är 13 år.

Första incidenten inträffade förra torsdagen i en park i Coral Springs i södra Florida, USA. Dagen efter var Hansson i Margate Park där han gav sig på ytterligare två pojkar, båda 16 år unga. Hansson bad att få se deras muskler och han tog tag i en av pojkarna. De lyckades dock lätt springa ifrån den pensionerade SVT-mannen.

I tisdags antastade han en 13-årig pojke som lekte i en klätterställning i Fern Glen Park. Hansson ska ha närmat sig pojken med erbjudandet om att ”hjälpa honom med hans träning”. Den så kallade hjälpen ska ha bestått av att smeka pojken på benet och föra handen mot hans skrev.

Bosse Hansson hade biljett att åka hem till Sverige den 16 januari, men Floridapolisen har tagit hans pass och han sitter nu häktad.

På tisdagen erkände Hansson inför en domare att han närmat sig pojkarna.

På grund av att han antastat ett flertal pojkar på kort tid i olika parker, uppmanar polisen allmänheten att anmäla om fler offer har blivit utsatta för Bosse Hanssons närmanden.

Källor:
Swedish Man Accused of Groping Teen at Park in Coral Springs
”Min kroniska sjukdom blir sämre och sämre”
Folkkär svensk TV-profil gripen i USA – misstänks ha sexuellt ofredat 13-årig pojke

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RokvikennordboBoEthnyChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Denne ”folkkäre kändis” regnbågsfärgad och allt, vad förvånad jag blir! (inte)
De här typernas agerande försvaras och stöds av etablissemanget, speciellt inom mediavärlden. Den senare vet vi ju vilka som kontrollerar i bakgrunden.

Ethny
Medlem

Frågan är om de även i det här fallet kommer att använda våra beskattade pengar som staten tvingar oss till, att finansiera det Vänsterextrema SVT. Att de även i detta fall kommer använda skattebetalarnas pengar till böter m.m?

Bo
Medlem

How to get ”satisfaction” when Pride is in real action.

nordbo
Medlem

Det har väl varit känt sen länge att denne är bög. Ännu ett bevis på att homofili är besläktat med pedofili – inget annat.!

USA är förljugenheten och dekadensens centra i världen som den liberala demokratin dagligen hyllar och kämpar med att försvara – dock så finns det en del ljuspunkter kvar där men allt som är sunt,logiskt,normalt idag hamnar i det alternativa facket.

Rokviken
Medlem

Vad är skillnaden mellan Bo Hansson och en skärgårdsbrygga?
Båda har Swahn-skit på pålen.