SVT och bostadsministern vill blanda Sveriges befolkning ”överallt”

INRIKES. SVT vänder på begreppen och menar att bostadsområden utan invandrad mångfald är ”problemområden”. Bostadsminister Peter Eriksson håller med och vill blanda Sveriges befolkning överallt.

I veckan hade SVT bostadsminister Peter Eriksson (MP) på besök i studion angående segregationen i Sverige. En av programledarna valde då att kalla etniskt homogent vita områden för ”problemområden”. Som exempel nämndes Södermalm i Stockholm och Majorna i Göteborg.

Peter Eriksson tog då vid och menade att ”kravet måste vara” att bygga bostäder ”för alla” för att ”på så sätt minska segregationen” och ”blanda olika grupper”. Detta gäller även i invandrarförorterna.

Bostadsministern säger sedan att vissa kommuner inte ser några problem med en etniskt homogen befolkning, men att samhället som helhet av någon anledning behöver ”få en blandning överallt”.

Se klippet nedan:

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PierreKarlJan HjelmPålästvörtis Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
vörtis
Medlem

Dom är besatta av att folkmörda. Sjuka och onda är de och de måste bort.

Påläst
Medlem

Jag känner invandringskritiker som tycker det är bra att invandrare får villor och radhus på skattebetalarnas bekostnad för då kan de komma in i samhället och börja göra rätt för sig menar de på. Det gör ju bara att problemen sprids till alla ställen (vilket man förvisso kan tycka är bra eftersom fler svenskar då tvingas vakna). Naturligtvis lockar man också hit ännu fler när man ger fina bostäder till ”flyktingar”. Detta ligger ju i linje med SD:s önskemål också. Man borde ställa SD mot väggen och få dem att förklara vad deras integrationspolitik går ut på i praktiken och… Läs mer »

Jan Hjelm
Medlem

Det enda skyddet mot påtvingad mångfald i bostadsområdena kommer att vara ”Gated cpmmunities” med stängsel, inpasseringskontroller och egna väktare. Det gäller att teckna sig för bostäder i sådana vita svenska enklaver innan det är för sent. Nästa åtgärd kommer säkerligen att bli ett förbud mot att inrätta självvald proaktiv segregering. Tyvärr kommer vi att få leva i reservat i vårt eget land även om AfS och SD kommer till makten.

Nordiska Motståndsrörelsen är de enda som kan stoppa och vända utvecklingen.

Påläst
Medlem

Ja, NMR:s politik är enda lösningen.

I USA har de ”gated communities” men det hjälper ju inte så länge de tillåter brottsbenägna att bosätta sig där. Har svårt för att tro att det är annorlunda i Sverige. Då får man väl slå sig ihop med några och skaffa egen mark om man inte har råd att bo i t ex Djursholm.

Jan Hjelm
Medlem

Ja från compact living till compound living i bostadsrättsföreningen Bunkern….

Karl
Medlem

Satans hycklare! Bor du själv i ett rasligt uppblandat och urvattnat område?

Pierre
Medlem

Peter! Jag kan rekommendera boken: ”Svart intelligens i ett vitt samhälle”, läs den med dina pliriga små rasfrämlingstörstande klorofyllkommunistögon så kanske du lär dig något.