SVT hyllar att män steriliserar sig: ”Claes steriliserade sig vid 26”

PUBLIC SERVICE. SVT lyfter fram att allt fler män steriliserar sig.

Statliga Sveriges Television (SVT) har de senaste dagarna ägnat sig åt att lyfta fram manlig sterilisering samt att framställa fenomenet i ett positivt sken.

Idag har de under rubriken ”Claes steriliserade sig vid 26: ’Aldrig känt någon skillnad'” lyft fram en man som säger sig vara färdig med småbarnsåren efter att ha fått en dotter.

— Jag är färdig med småbarnsåren. Jag vill inte börja om igen, säger mannen till SVT.

— Min fru tålde inte de preventivmedel som finns och jag är lite för dålig på kondomanvändandet. Jag insåg att det är så mycket smidigare för män att sterilisera sig jämfört med kvinnor, fortsätter han.

SVT basunerar även ut att antalet män som steriliserar sig nått ”rekordsiffror”. Under 2018 ska 2 655 personer ha gjort ingreppet. Mellan åren 2005 och 2015 steriliserade sig mellan 1  500 och 2 000 personer per år. De flesta män som steriliserar sig är mellan 40-44 men allt fler i så låg ålder som 25 genomför ingreppet.

Det statliga medieorganet har även publicerat en film som visar hur operationen går till.

Källor:
Claes steriliserade sig vid 26: ”Aldrig känt någon skillnad”
Nya rekordsiffror – fler män steriliserar sig
Så går det till att sterilisera en man – kirurgen berättar

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KlausRodaGrottbjörnenHenke HimmlärTobias Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Odla fram en sexslav åt fulhudingarna, varför går inte de och hänger sig?
Deras dotter kommer, om hon har huvudet på rätta stället, att hata dem.

Harald
Medlem

Mannen kommer antagligen att ångra sig. Senast efter skilsmässan från hans nuvarande. Hoppas han ångrar sig bittert. Va fan. Rekreationssteriliseringar? Jävla livsoduglig kultur vi lever i. Men han kanske är Monsantosojapojke så det inte gör nån större skillnad.

nordbo
Medlem

Man brukar säga att man bör röka ut dårarna men behålla byggnaden – i detta fall så ska även byggnaden jämnas med marken.

Lotta
Medlem

Sorgligt.. Borde finnas åldersgräns på minst 35

Tobias
Medlem

Och bakom detta står juden och hånflinar det är bedrövligt!

Henke Himmlär
Medlem

Vi kan ju inte tvinga folk att skaffa barn! Dessutom är det inte brist på barn som är problemet.

Problemet är att Sverige är invaderat av rasfrämlingar.

Grottbjörnen
Medlem

Men en av styrande politikers ursäkt till att importera rasfrämlingar är att svenskar föder för få barn, och ja det är ett problem, men istället borde man göra som i ungern

Henke Himmlär
Medlem

Ja. De använder det som ett argument, men det argumentet är väl ganska förverkat? Jag menar, alla ser ju vilka ”guldklimpar” som dräller in i landet. Dessutom verkar till och med socialdemokraterna vilja bromsa invandringen mer och mer. 😉

Men till saken. Vi kan ju inte tvinga folk att skaffa barn! Och Motståndsrörelsen föreslår väl inte att preventivmedel ska förbjudas?

Roda
Medlem

Endast män med väldigt låga testosteronnivåer kan möjligen gå med på att frivilligt sterilisera sig, så det torde endast vara bra för genpoolen att dessa män inte skaffar några (fler) barn.

Vita med bra gener (arier) borde dock skaffa många fler barn än vad som nu är fallet.

Klaus
Medlem

Steriliserings-propaganda har ingen relevans for Europa och måste spridas i Afrika, islamiska länder och alla länder där det produceras endast överskottspopulation som ballast för Europa.