SVT hotar sanningssägare om Marocko-morden med fängelse

LÖGNPRESSEN. Många är arga på SVT som försökt lura sina tittare om de muslimska halshuggningarna mot två unga skandinaviska kvinnor i Marocko. Än mer ilska har väckts när nu SVT hotar tittarna med många år i fängelse om de sprider sanningen om terrorattentatet.

Efter terrormorden i Marocko på två unga skandinaviska kvinnor, som utfördes av politiskt engagerade muslimer i islams namn, har statliga SVT utsatts för en massiv kritik på sociala medier. Kvinnorna, som var regimanhängare, föll offer för sin egen vänsterpropaganda när de i Marocko praktiserade värdegrunden fördomsfritt.

På sociala medier har en av de mördade delat en propagandavideo om terrorism som hetsar mot vita män, och utmålar utländska muslimer som fredliga och med rättighet till de nordiska länderna. I Marocko agerade kvinnorna i enlighet med vänsterpropagandan i videofilmen, vilket snart ledde till att de blev kidnappade och tortyrmördade av sina nya manliga vänner.

De muslimska männen som påstår sig vara anhängare av Islamiska staten producerade och spred i sin tur en mordvideo där det syns hur de politiskt hjärntvättade kvinnorna avrättas. De unga kvinnorna fick skrikandes sina huvuden avskurna med en kniv.

Att såga av en människas huvud med kniv kan ta en stund, och är oerhört plågsamt för den drabbade. Därför blev många människor arga på SVT när deras ”journalister” i politiskt syfte censurerade hela händelsen och bara rapporterade att kvinnorna hittats ”med knivskador på sina halsar”.

Många påminde om hur partiskt SVT skildrat den svenske pojken Anton Lundins attack mot araber i Trollhättan. Till skillnad från de nu aktuella muslimerna skonade Anton kvinnor, och även särskilt unga, och mördade enbart manliga personer varav alla utom en var myndiga. Den gången beskrev SVT förloppet detaljerat med inlevelse, minut för minut, och vad SVT inte visste fyllde de i med sin fantasi.

För att bevisa hur SVT lurar sina tittare spred tiotusentals svenskar IS-videon som visar hur morden egentligen gick till. Detta har fått statliga SVT att reagera med ilska, och i flera nyheter som blåsts upp större än tortyrmorden hotar SVT sina tittare med fängelse om de sprider sanningen om nyheten.

Enligt SVT finns det en lag i Sverige som förbjuder spridning av filmer som kan vara kränkande för den som är med. Lagen har tillkommit efter att utlänningar förgripit sig på svenska flickor och spridit övergreppen digitalt. Men eftersom de nu drabbade kvinnorna är döda, och dessutom inte ens är medborgare i Sverige, är det inte rimligt att de tiotusentals svenska sanningssägarna kommer att bli dömda för något.

Detta faktum har dock inte hindrat SVT från att fortsätta sprida sina falska nyheter om mångåriga fängelsestraff för de som avslöjat deras vinklade och vilseledande nyheter.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
11 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Tobias
Tobias
1 år sedan

Svt s lokaler kommer att rivas,och där kommer på platsen att finnas ett monument som påminner om en tid i Norden ,då det fanns ngt så sjukt som kallades demokrati!Och dom personerna som förespråkade detta är sedan länge hängda i Finspång!
HS

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan
Reply to  Tobias

vi kan skona han killen i landet runt, och Sverker olofssons dotter som var programledare för mitt i naturen, resten ryker! (kanske vi kan skona Arne Weise också efter att vi har utrett hans ursprung)

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Är inte han jude, den sistnämnde?

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan

jo det kan vara så, därför bör vi avvakta och se vad utredningen säger

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Han har mig veterligen inte varit särskilt pk, eller elak.
Mera som ett valium medium i rutan, kan jag väl ursäkta.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

”Hittades med knivskador” – om ett år får vi väl höra att de hade snubblat på sina egna moraknivar.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

I vilket fall som helst självförvållat, med svt`s välsignelse och försäkran om att alla fulhudingar inte är elaka.

Grottbjörnen
Grottbjörnen
1 år sedan

sätt svt i fängelse säger jag

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Något straff borde de kunna lida, med tanke på vad de ställt/ställer till med, medvetet.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Jag tycker alla andra (jag gör det ständigt) bör bifoga sina kommentare här till reportrarna på svt/sr, det är faktiskt vi som bekostar deras löner och äger deras arbetsplatser, gör dem påminda om det så ofta ni kan, det är vår plikt.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Deras löner – deras lögner ska det väl vara?