Sveriges nya namn föreslås bli ”Blandland”

MÅNGKULTUREN. ”Från barn och dårar får man veta sanningen”, lyder ett gammalt talesätt. Nu har en liten flicka föreslagit att Sveriges nya namn ska bli ”Blandland”. Den globalistvänlige svenske statsministern Stefan Löfven, applåderade förslaget.

Det var 10-åriga Wilma som skrev till svenske statsministern Stefan Löfven och föreslog ett nytt namn för Sverige, nämligen ”Blandland”. Syftet med namnbytet skulle vara att inkludera alla så att ingen ska känna sig ovälkommen i sitt nya land.

— Anledningen till namnet är att vi alla är från blandade länder, förklarade Wilma till Mittmedia, som först publicerade historien i en tryckt upplaga av flera tidningar.

Statsminister Löfven, under vars tid Sverige mottagit en främlingsinvasion utan motstycke, tyckte att förslaget var påhittigt. I ett brev svarade han att förslaget var ”påhittigt med en fin tanke bakom”, men förklarade samtidigt att det gamla namnet har ett historiskt arv.

Den judiskägda tidningskoncernen Mittmedia har valt att slå upp nyheten stort i flera av koncernens tidningar samtidigt.

Källa:
Förslaget på Sveriges nya namn gillas av statsministern: ”Påhittigt”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Nybörjare
Lotta
1 år sedan

🤢😡🤢😡

Larsson
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Sådant system, sådan propaganda, sådana föräldrar, sådana barn.. Pust!

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

blattegrillar i ”blandlandet” (varm korv till lövhen) då tillåtts det ”kött” till mannen i allmänhet då .. undantagsvis enligt länsstyrelsen. .. bara det är industriellt förpestat då ..

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Swedavgrund.