Sveriges ambassadör i Washington: ”Invandrare ändrar inte sina värderingar när de kommer hit”

INTEGRATION. Ambassadören Karin Olofsdotter konstaterar nu att integration inte fungerar.

Sveriges ambassadör i Washington, Karin Olofsdotter, höll nyligen ett möte med judisk makt-organisationer i Minnesota som arrangerades av American Swedish Institute. Under konferensen varnade Olofsdotter för den växande antisemitismen i Sverige och frågade judisk makt-organisationerna om de har samma problem i USA samt hur man i så fall bemöter dem.

Olofsdotter gjorde sedan ett uttalade som kan tolkas som att integrationen i sig inte fungerar och att hon samtidigt ifrågasätter den mångkulturvurmande regeringen som utsåg henne till ambassadör. Olofsdotter uttalade:

Vi ser en ökning av antisemitism i stora städer. Människor ändrar sig inte när de korsar gränsen utan bär med sig sina gamla värderingar.

Att hitta problem i mångkulturen är sannolikt relaterat till det faktum att det är judar som drabbas. Andra värderingar som inte ändras bara för att man korsar gränsen skulle kunna vara exempelvis synen på kvinnan, vilket kan ta sig uttryck i våldtäkter mot svenska kvinnor. Detta var dock inte ett problem som Olofsdotter ville ta upp på mötet hos Swedish American Institute.

Källa:
Swedish ambassador, Minnesota Jewish leaders meet to discuss surge in hate crimes

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Karl-Путин ASlipsenSigfridLingonet_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

En så upp-och-ner-vänd värld. Jag menar, deras antisemitism är ju egentligen det enda positiva med invällarna! Visserligen blir fler och fler svenskar upplysta om judefrågan, men de flesta kollaborerar ändå med judarna och låter dem sätta dagordningen – det är något vi bör skämmas över.

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen: Vi borde verkligen utlysa en tävling mellan svenskar och invällare om vilka som kan sätta mest skräck i judarna. Och hoppas vi kan hinna ikapp och dra om dem.

Lingonet
Medlem

LOL

Sigfrid
Medlem

Karin Olofsdotters problem var att judar drabbas av mångkulturen men att svenskar drabbas av eländet var inget som bekymrade henne.Som vanligt så är det judarna som makthavarna bekymrar sig om detta vidriga folk som skapat all världens problem.

Slipsen
Medlem

Nämen, har hon redan kommit på det!?
Fantastiskt!
Det krävdes dock ”antisemitism” för att komma fram till det och våga säga det öppet.
Jävla sjuk värld vi lever i där de flesta är fega dårar!
Det finns en bok som heter Omgiven av dårar. Jag ska nog ta och läsa den någon dag, även om jag har vetat det i många år.

Karl-Путин A
Medlem

Vad hon säger är alltså att: ”Judar ändrar inte sina värderingar när de kommer hit” och hon får stående ovationer av sina (((koppeldragare))).