Sverigedemokrat i trubbel – länkade till ”förintelseförnekande” quiz

INRIKES. En sverigedemokrat får en tillsägelse efter att han på Facebook delat med sig av en ”förintelseförnekande” quiz.

En 60-årig sverigedemokrat från Göteborg delade för några dagar sedan en länk på Facebook. Länken han delade med sig av ledde till en ”quiz”, vilket är en typ av frågesport, som förnekade ”förintelsen”. Det inträffade snappades snabbt upp av systemmedia och nu går partiet ut med en skarp tillsägelse till mannen.

Denna quiz var enligt systemmedias utsago utformad som så att varje fråga eller påstående förnekade kända ”fakta” om den så kallade förintelsen. Mannen själv förnekar att han skulle varit medveten om att det han delat med sig om var ”förintelseförnekande” till sin natur. På frågan om han tittat på vad det var han delat svarar mannen:

— Nej. Jag fick reda på det när jag fick telefonsamtal där folk undrade vad i helvete jag höll på med och då tog jag bort det direkt.

Ordförande för Sverigedemokraterna i Göteborg Jörgen Fogelklou säger att han varit i kontakt med mannen som bland annat ställt upp i kyrkovalen.

— Jag ringde upp honom direkt när jag såg detta och frågade vad i helvete han höll på med. Han har gett mig en förklaring och det var att allt var ett misstag. Jag har själv sett den här länken tidigare och vet vad det är för avskräde som cirkulerar, säger Fogelklou.

På frågan om han tror att det inträffade kan skada partiet svarar han:

— Förtroende är allt vi politiker har och det är möjligt att det påverkar det negativt. Sen skrev han det från sin privata sida men han är fortfarande en företrädare för partiet. Men jag tror inte att han är antisemit och jag tror att det här var ett misstag, men det får inte ske, säger Jörgen Fogelklou.

Källa:
SD-politiker spred förintelseförnekande quiz

Relaterade artiklar:
Forintelsen.nu – testa dina kunskaper i myter från andra världskriget
Förintelsekonstnär ljög om allt
Judiska världskongressen vill få Kroatien att känna skuld för dess roll i ”förintelsen”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AndersKarlSenasteJakobAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

SD är en patetisk samling patrask. Inte ens en sådan liten sak tillåts. Hur tydligt kan det bli för vem de kryper på sina bara knän? ”White Guilt” skyltarna runt deras halsar har de själva villigt snickrat ihop och tagit på sig för att mer tydligt och tjänstvilligt tjäna ”Herren”.

Ilväll är jag en ond människa: Jag känner bara förakt för de ryggradslösa slöddren. Må hela partiet bli förnedrat på det sätt det förtjänar.

Allan
Medlem

förintelselögnen tål inte att granskas, det är därför den skyddas av snuskigt hårda kätterilagar, där t.o.m. försvarsadvokater och åldringar låses in för att ha avslöjat den gigantiska judebluffen som inte uppfyller några av de beviskrav som finns i vilket annat påstått mordfall som helst.

Judepartiet (((SD))) och (((media))) tål givetvis inte att någon avslöjar deras religion, Muhammed som rondellhund kan de stödja men inte att deras lika löjliga religion avslöjas.

Fredrika
Medlem

Mattias Karlsson och (((Paula Bieler))) kommer att vara de drivande i instiftandet av kommande yttrandeförbudslagar. Det kommer att föreslås bli förbjudet att ifrågasätta Den största och mest seglivade lögnen i modern historia. Alla andra partier kommer att ge bifall, trots låtsad oro över att ”seriös” yttrandefrihet också riskerar att begränsas i framtiden. Men alla måste samlas i ett ”krafttag” för att säkra ”demokratin”.

Jakob
Medlem

(((SD))) är snabba att försvara lögnen om förintelsen. Att blåljuga tycks vara lika lätt för dem nu som övriga politiker-skaran och (((de utvalda))). Vidrigt.

Senaste
Medlem

Var det inte Fågelklo själv som blev anklagad för att ha hollywoodnazistat anonymt på Flashback? Hursom var det judarna som började förinta européer för hundra år sedan och som är de skyldiga, tyskarna försvarade sig bara mot detta. Förintelsebluffen måste avslöjas en gång för alla liksom förövarna måste besegras en gång för alla. Aldrig mer judisk makt!

Karl-Путин A
Medlem

— Förtroende är allt vi politiker har…. + uppåt 100 tusen kronor i månaden, gratis semesterresor i samma prisklass varje år och en pension som de flesta svenskar inte ens kan drömma om, för att leverera en massa ordbajseri och utföra folkmordet på det svenska folket.

Efter regimskiftet ska varenda krona betalas tillbaka – med ränta!

Anders Jonsson
Medlem

Till alla ledare och förtroendevalda inom partiet Sverigedemokraterna SD:

Ni är ett hycklande fegt parti som ideligen kröker rygg för era sionistiska (((herrar))).

Ni är en skam för svenska folket och ni ska bekämpas och besegras som de folkförrädare ni är!