Svenskpartist planerar att starta nytt parti

POLITIK. Ordförande för SvP i Karlskrona, Mikael Eriksson, planerar att starta ett nytt parti efter SvP:s nedläggning. Detta kommer förmodligen ske nästa höst.

Mikael Eriksson.

Mikael Eriksson.

SvP:s starke man i Karlskrona, Mikael Eriksson, berättar att han har planer för ett nytt parti nu efter att SvP lagt ner.

Eriksson tycker även att SvP gav upp för lätt.

– Det har ju ökat, våra sidor på Facebook. Så vi kunde ha kämpat på i fyra år till, säger han.

Han uppger till SR att partiet kommer ligga någonstans mellan SD och SvP ideologiskt:

– Det blir någonting mittemellan Svenskarnas parti och Sverigedemokraterna. Jag har en kille i Ronneby som skulle vara intresserad av att starta någonting, säger Mikael Eriksson.

Källa:
Nazist vill starta nytt parti när Svenskarnas parti lägger ner

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

186 Kommentarer till "Svenskpartist planerar att starta nytt parti"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vidrigt och subversivt.

Radikalyx
Gäst
Nybörjare
Radikalyx

I veckans fråga valde jag alternativet: ”Nej, något sämre kommer startas upp.”

Ser ut som vi är några få som får rätt i den saken. Ett nytt liberalare parti är klart sämre än SvP.

JohanSvensson
Gäst
Nybörjare
JohanSvensson

Jag brukade läsa både den-svenske.com och patriot.nu förr i tiden och ansåg dem som jämnlika. När NSF och den-svenske.com lades ner så anade jag vartåt det barkade och har hållit mig till nordfront som nyhetssida. Trots alla som sa att folkfronten ”i princip är samma sak som NSF, ingen fara”. Med facit i hand var min magkänsla då, precis som din nu, helt korrekt.

Elise Björnekärr
Gäst
Nybörjare
Elise Björnekärr

Jag svarade också det och är övertygad om att dessa ”guldfiskar” snurrar runt ett varv för att förslagsvis starta partiet Nationaldemokraterna;)

Spelaren
Gäst
Nybörjare
Spelaren

Jag tror inte att det kommer att leda någon vart. Jag skickade själv ett e-mail till Mikael Eriksson då jag var nyfiken på verksamheten i Karlskrona men fick tillbaka ett svar med stora språkliga missar att han inte hade tid att svara på mina frågor.

Driv och analys är nog någonting som brister hos Mikael. Dock så är han trots allt nationell så det är ett stort plus för min del.

judehatarn
Gäst
Nybörjare
judehatarn

Hur dum får man vara!? Det är motståndsrörelsen som gäller nu! Inget annat!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kanske är det Motståndsrörelsen som gäller nu men du kan ju hålla god ton i alla fall.

Mauritzon
Gäst
Nybörjare

Nja, tycker det blir bara mer pinsamt för ”nationella rörelsen” när ett misslyckat projekt efter projekt visas upp och lägg ner.

Bättre att ha en stabil rörelse och skita i pisstävlingarna.

L
Gäst
Nybörjare
L

Det har aldrig varit SMR som gällt. Majoriteten av svenskvänliga är inte nationalsocialister och super-majoriteten av folket är inte nationalsocialister.

Vad som krävs är ett demokratiskt etnonationalistiskt parti.

SMR hade kunnat vara en bra organisation för Svenskvänliga, där svenskar kunde gå med och forma social nätverk, träna kampsport utbildas i Sverige historia och så vidare, tyvärr försvinner denna möjlighet då SMR blev nationalsocialistiskt, nazism är helt enkelt inte något som lockar för 99.9% av befolkningen.

SMR skulle ha varit ideologiskt neutralt med Svensk etnonationalistiskt värdegrund istället.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Varför inte starta ett nytt socialdemokratiskt parti om målsättningen är att ge folk ”vad de vill ha”? Handlar det om att följa den förmenta ”opinionen” istället för att försöka leda den så är det här folkets öde beseglat ändå. Dessutom är det enklare om du slår på SVT och hämtar inspiration ifall du vill starta ett parti som är opinionsanpassat.

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Jag brukar aldrig ge nationella som av någon anledning avskyr nationalsocialismen goda råd men nu gör jag ett undantag. Bilda ett riktigt arbetarparti, ett parti som anser sig vara förespråkare för den socaldemokrati som fanns då Tage Erlander levde. Kalla er typ svenska socialdemokraterna. Ta avstånd från nationalism, men framhåll gärna folkhemmet som fanns 1945-1970 som den bästa tiden i svensk historia. Ta avstånd från nazzzzzissmen minst 200 ggr varje dag. Var dock lite skeptiska och kritiska mot visa inslag i flykting och invandrarpolitiken. Säg att ni accepterar invandrare som accepterar folkhemsnormen och folkhemsidealet.Angrip mångkulturen inte ur ett nationellt utan… Läs mer »
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Det är inte många som inser att Palme och gänget före honom var ganska nationella genom sin relativt höga nivå av protektionism.

Det var bara aktuellt med invandring då folk verkligen hade flyktingskäl i Chile eller från Jugoslavien när industrin skrek efter arbetskraft. Annars stöttade man mest folkens egna kamp mot imperialismen medialt.

Palme och gänget höll arbetslösheten låg genom arbetstidsförkortningar. Detta var verkligen Sverigevänner. Den nyliberala politikeradeln som tagit över efter Palmemordet och Anna Lindh-mordet och novemberrevolutionen är inga socialister.

Dessa nyliberala kreatur har t.o.m. stöttat terrorister mot demokratin i Syrien.

hemfront
Gäst
Nybörjare

”Forma sociala nätverk”. Senaste imbecilla floskeln. Redan hjärtligt utled på den. Man kan forma sina sociala nätverk bäst man vill. Ha det så kul. Det lär inte hjälpa nåt, eller någon.

Det är inte fler nationella syjuntor eller kompisgäng som behövs. Och inte fler partier heller.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Vad som krävs är ett demokratiskt etnonationalistiskt parti.”

Nationalsocialism är fullt kompatibelt med *nån* form av demokratiska val. Även om SMR inte (väl) stöder dagens korrupta parlamentarism. Det är NWO-media som försöker programmera folk att tro att nationalism+socialism innebär diktatorstyre. Vad nu ”diktator” ens innebär som term, ziomedia kallar Putin, Assad, Gaddaffi, Chavez och liknande för diktatorer idag..

Rolf Gunnar Rolfsson
Gäst
Nybörjare

Nazism = Tyrbjörklag [ᛏᛒᛚ]
Nazist = Tyrbjörking [ᛏᛒᛝ]

Det är enklare att samla sig omkring runorna och tänka nytt (gammalt). Ordet ”riksdag” är ”domedagen sitt odalrike” [ᛞᛟ].

Runorna är systemvetenskap i språkkonstruktion. Den, som introducerar terminologi, introducerar också ideologi. Såframt det kan gå troll i ord – så kan det också gå nordiska gudar i ord!!!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Tack för den fina skriften.

FRZ
Gäst
Nybörjare
FRZ

Har aldrig i mitt vuxna liv kallat mig själv för nationalsocialist men NMR har enligt mig den bästa visionen för Norden och gilla det eller ej så är vi i krig och då finns det inte samma rum för debatt, den tiden har sedan länge varit över, dags att spela sin lott.

Och detta är inte tomt snack, Judarna och Islamisterna har redan klara mål och de har ingen intern strid om hur de skall uppnå de målen.

HolocaustDeProgrammingCourse.com
Gäst
Nybörjare

Inse sambanden varför ett folk föredrar ett visst språk att läsa en tjock bok på.

Folk är lärda att läsa världen antinationalsocialistiskt.

Hade folket de senaste 70 åren blivit lärda/påverkade att se världen ur det goda kärleksfulla nationalsocialistiska perspektivet så hade SMR varit Sveriges ledande parti nu!

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Behöver det inte vara. Alla är inte troende om ett enat norden.
Själv hade jag sett mycket mer fram emot ett parti med ett mellanting mellan ND och SMR.
Gustav Kasselstrand & William Hahne kanske skulle passa utmärkt till detta endamål.
Att lägga sig mellan SD och SVP är nog det dummaste man kan göra. Luktar piss långa vägar. Det behöver vara radikalare än så och mer rakryggat.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Till vilken nytta?

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
En del lär sig då aldrig. I tio års tid har en del så kallade nationalister försökt hitta ett alternativ som är radikalare än sd men mjukare än nationalsocialismen. Det har varit Nationaldemokrater, Helsinborgskampanjen, Fria nationella, Nordiska förbundet och Svenskarnas parti. Men vad har det lett till egentligen? Ingenting. Det går inte att försöka vara ett mellanting, att försöka locka nationella ”mittenväljare”. Till er så kallade nationalister som av någon anledning alltid försöker komma med något nytt koncept. Lägg ner. Acceptera att ni är mellan mångkulturen eller nationalsocialismen. Ni kan inte hitta eller skapa någon ny mjuk nationalism. Om Sd… Läs mer »
Kattracka
Gäst
Nybörjare
Kattracka

Jag tror att de nationalister som skräms av nationalsocialism är sådana som tror på den s.k. ”förintelsen”. Det finns ju massor av sådana nationalister. De tror de är vakna, men har bara ena ögat öppet och sover med det andra ögat.

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Ni som tror på enat norden är säkert sådans som David Duke som tror att den vita mannen har varit på månen.

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Om det ska vara fri rörlighet mellan norden ja då har ni ju övergivit svensk nationalism i praktiken. Ni i SMR säger er vara mot globalism men går deras ärende ändå.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

…det är redan fri rörlighet i Norden. Passfriheten vet du. Vill du ta bort den?

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Ursäkta att jag skriver i gåtor ibland. Med fri rörlighet menar jag fritt att bosätta sig vart man vill i norden. Alltså finnländare, danskar och norrmän har full rätt att bosätta sig vart de vill i Sverige.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja, och vi har redan det. Rätt att bosätta oss var vi vill i Norden alltså. Ska vi ta bort den rätten?

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Källa tack.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kan du enkelt googla rätt på själv.

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare

Nationalister i Norden har ofta pratat om att de nordiska länderna ska hålla ihop. Skandinavismen lever fortfarande i NMR!

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Vad menar du med att nationalister har snackat om att hålla ihop.
Att länderna skall sammanfogas till ett land?
Att vi ska hjälpa varandra över nationsgränserna?
Något annat?

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Jag var ej påläst om hur det låg till om den saken. Läste på migrationsverket nu att det var så. Ja den lagen vill jag upphäva för att uppnå folkgemenskap.
Detta är ju bara ett spel för makthavarna. De vill inte ha några nationer. Vad tror ni i NS att ”Vem fan är svensk” har för verklug mening i den nya världsordningen!?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

De styrande förnekar all etnicitet och ser nationer som sociala konstruktioner. NS ser nationer som biologiska konstruktioner där Norden utgör en sådan.

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Jag sade ju att det är ett spel för dom. Spelet inkluderar upplösandet av nationer för en ny världsordning. I det här spelet har de skapat ett tema som påstår att det inte finnas några svenskar samt att Sverige är svenskarnas land och ingen annans. När ni ser allting i endast ras och upplösningar av alla nordens nationer så spelar ni med inte mot den nya världsordningen.

kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Det blev felakirivit då jag skriver från mobilen. Det funger inte så bra och kommer sluta med det. I alla fall vad jag menar är att jag tycker det är lite synd att ni har övergivit Sverige som svenskarnas land och den självständighet man får som egen nation jämfört med ett ”tredje rike”.
OT
Hur ser era radikala planer ut för det snackar ni mycket om just att vara ”radikal” men aldrig vad det innebär exakt. Hade det inte bästa varit om vi började med ett seperat samhälle för endast nationella och ns?

j2
Gäst
Nybörjare
j2

Den springande punkten är nationalstaten. SvP kedjade fast sig vid nationalstaten. Vilket ej längre är möjligt i sverige. Vilket gjorde SvP irrelevant. Jag tyckte mycket mer om SvPs ansats att vara en intresseförening för svenskar, något som de drev under en period.

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Stämmer nog. Minns ju själv när FF senare SvP bildades och många av de som nappade på det nya partiet och den nya ideologin framförde ofta att de ville ha en ny form av nationalism där man talade mycket om Sverige, i motsatts till det mer nationalsocialistiska vurmandet av Norden. Men nationella som gärna pratar om Sverige och bara Sverige har också en tendens till att vara bakåtsträvande. ”Vi måste tvätta bort nazismen om vi ska gå tillbaka till det gamla” så har det låtit ganska ofta de senaste åren. De moderna nationalisternas drömsamhälle är egentligen bara en nostalgisk tillbakablick… Läs mer »
Ingemar W
Gäst
Nybörjare

Det finns ingen ”mellanmjölksväg” som kommer att få till en förändring värt namnet för vårt folk. Endast offervilja, offervilja och åter offervilja kommer att vara vägen fram. Med det sagt känns det tryggt att de individer som verkligen har det som krävs också kommer att ansluta till Motståndsrörelsen. Alla mellanmjölksvägar kommer endast att locka medelindivider som inte är beredda att sätta in den insats som behövs. Dessa individer behöver vi inte i rörelsen, så med andra ord – gråt inte över spilld mjölk, speciellt inte mellanmjölk ;)

Länge leve ett enat Norden!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton
”Dessa individer behöver vi inte i rörelsen, så med andra ord – gråt inte över spilld mjölk, speciellt inte mellanmjölk” Helt riktigt Ingemar! Allt detta tassande som katten kring het gröt vad gäller judefrågan. Så länge det finns de som kallar sig nationella och som inte vågar ta upp judefrågan kommer det inte heller att finnas seriösa nationella alternativ än nationalsocialistiska Motståndsrörelsen. Det blir som vanligt, konservativa och reaktionära rörelser som inte kan åstadkomma någonting. Konservativa eller reaktionära kan bara bromsa inte ändra någonting. Endast radikala rörelser har förmågan att få ändringar till stånd. Jag påminner om ett tänkvärt uttalande:… Läs mer »
kakke
Gäst
Nybörjare
kakke

Lycka till med att ena Norden när ni har lyckats så bra med Sverige. Till alla förenta norden staterna troende.

Ingemar W
Gäst
Nybörjare

Tack!

MJ
Gäst
Nybörjare
MJ
OM du, Mikael Eriksson, mot förmodan läser det jag har att säga dig så hoppas jag att du verkligen tar åt dig och överger dessa planer. Visst känns det säkerligen som bortkastad tid för de som varit engagerade i SVP men vi har nu för första gången en chans att ena hela den nationella rörelsen när NMR skapar ett eget parti som kommer drivas fristående från NMR men ha ett starkt samarbete med varandra. (Om jag förstått det hela rätt) Att skapa nya partier hela jäkla tiden hjälper inte och framställer endast den nationella rörelsen som en hop förvirrade människor… Läs mer »
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Om man firar det faktum att vi alla tycker olika så ser jag starten av flera olika Sverigevänliga partier som något positivt så länge dessa partier har det sunda förståndet att valsamverka mot odemokratisk 4%-spärr och jämkad uddatalsmetod, ex. genom Valsamverkanspartiet, som inkluderar alla som vill vara med.

Motsatsen, d.v.s. starta Sverigevänliga partier utan att valsamverka, är att minska det Sverigevänliga inflytandet i riksdagen.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Jag ser SD som första steget på väg mot uppvaknande och NS som slutmålet. Det behövs inga alternativ däremellan för det blir ändå bara anpassning till motståndarens diskurs.

LF
Gäst
Nybörjare
LF

Att man väljer att gå närmare SD är skrämmande

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Skrämmande? Hur menar du då? Varför skulle det vara det?

LF
Gäst
Nybörjare
LF

Ja från att vara NSF till något mellan SD & SVP. Alltså så sviker de mer och mer den ideologi som de stod för innan.

Felix Norell
Gäst
Nybörjare
Felix Norell

Men RF din jävla förrädare. Det handlar om att rädda vårt folk, inte om rasism. Dock kan jag säga att jag hatar majoriteten av invandrare och icke-vita. Är det för att de är rasfrämlingar? Nej, för annars skulle jag heller inte hata vita som beter sig som de flesta invandrare. Hatar båda lika mycket. Och även om alla invandrare var som svenskar skulle jag vilja stoppa invandringen. För att rädda vårt folk.

Dra åt helvete.

Judar = Satans synagoga
Gäst
Nybörjare
Judar = Satans synagoga

Jag vet inte hur gammal du är Felix Norell, men utifrån min livserfarenhet så hjälper det inte att använda svordomar för att övertyga folk.

Felix Norell
Gäst
Nybörjare
Felix Norell

Det är väl bättre att svära än att säga att nån ser ut att ha downs syndrom? Vad är det liksom? LARVIGT.

Jag är 18, men svordomar har ingenting med min ålder att göra, det är bara att jag är trött på den personen. Och han eller hon fattar ju aldrig, utan är bara allmänt jobbig med sina kommentarer. Därför jag svor, för jag precis som många andra är trött på idioten och det verkar inte finnas något sätt att göra idioten vettig på.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Ditt förakt mot mig beror på osanna förutfattade meningar om mig.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nej, fakta. Du är en röding.

A
Gäst
Nybörjare
A

RF? Riksfronten?

Felix Norell
Gäst
Nybörjare
Felix Norell

Nej det är nån som heter det här på Nordfront :)

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

RF= Rasförstörelse-Fronten.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Jag har träffat Mikael Eriksson och den andre i Ronneby. Mikael Eriksson var en av de mest hängivna aktivisterna i SvP som gjorde enorma uppoffringar för kampen.

Min första tanke när jag fick sista brevet från Helsingborg var just: ”Vad kommer Mikael Eriksson att göra nu?” Så detta förvånar mig inte. Jag är 100% säker på att han klarar av att leda ett parti.

Jag håller dock med om att det är Motståndsrörelsen som gäller nu, åtminstone för min del.

HolocaustDeprogrammingCourse.com
Gäst
Nybörjare

Mikael Eriksson behövs i SMR, precis som alla andra som överhuvudtaget vill ha ett svenskt Sverige.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Eriksson tycker även att SvP gav upp för lätt.”

Ja det gjorde man förvisso men frågan är ju om det är smart att starta ett nytt parti. SvP var ändå ett någorlunda etablerat ”varumärke”. Ett nytt parti utan någon organisation bakom sig, måste börja om från början.

Nåja, alla kommer ju inte söka sig till Motståndsrörelsen ändå, så det kanske är lika bra att de också har saker som passar dom bättre. Iaf så länge som rörelsen i stort alltid har samma grundmål: att rädda och bevara vårt folk och vår större ras.

HBTQ Feminist
Gäst
Nybörjare
HBTQ Feminist

Hahaha, hur kommer det det sig att alla ni nazzar ser ut som efterblivna, inavlade bönder? Åh, just det, jag glömde att det är just det ni är! ;)

judehatarn
Gäst
Nybörjare
judehatarn

Hur kommer det sig att ni feminister ser så jävla utvecklingsstörda ut då?

http://d20tdhwx2i89n1.cloudfront.net/image/upload/t_next_gen_article_large_480/ntpktrgvvurrth6aguo0.jpg

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Åh du ser de hatar vita män vilka inte delar deras åsikter, vita män vilka inte underställer sig matriarkatet.

De vill ha en knähund förstår du, en knähund som dessutom tömmer sin säd i ett provrör för konstbefruktning ty individer som HBTQ Feminist har ännu inte lyckts lösa problemet med reproduktion utan hjälp av en man eller närmare bestämt han säd.

Individer som HBTQ Feminist är fyllda av idel mentala virrvarr.

Felix Norell
Gäst
Nybörjare
Felix Norell

Nationalsocialister*

Och ser dessa människor https://www.youtube.com/watch?v=3C9iUaP51CI ut som inavlade bönder?

Men oavsett, hellre inavlad, bonde och död än röd.

HBTQ Feminist
Gäst
Nybörjare
HBTQ Feminist

Tja, för min del gör det ingenting att ni är det ni är. Det gör det bara lättare att känna igen er, ni kommer alltid att hålla er på mattan eftersom ert iq inte räcker till att ta er vidare plus att man får sig en riktigt rolig stund genom att titta/lyssna på er. Ni är sannerligen en underhållande skara! :)

Felix Norell
Gäst
Nybörjare
Felix Norell

IQ? Kolla på The Greatest Story Never Told.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja här spreds det ju inga fördomar alls. :-D
Du skulle inte ”känna igen” merparten av oss på något enda sätt. Som bäst då genom att vi oftast inte klär oss som trashankar som plundrat en grundskolas teaterlåda eller luktar illa.. likt er, som oftast känns igen på just detta.

Som ”HBTQ feminist” antar jag att du också är lätt fetlagd, kortklippt, ganska ful och med rejäla buskar i stinkande armhålor? En sådan som ingen man någonsin skulle titta åt och du därmed började ”spela för det andra laget” och hata män?

HBTQ Feminist
Gäst
Nybörjare
HBTQ Feminist
Det är vad du säger, ja. Men när jag i olika sammanhang kommit i kontakt med alla möjliga slags människor så har jag nio av tio gånger haft rätt när jag misstänkt någon för att vara nazist. Er missar man liksom inte. Barnsliga, storvuxna ”karlar” med rakade skallar och avsaknad av både hjärna och hals. Haha! Du hade rätt i att jag råkar vara kortklippt, men jag är väldigt smal och rakar mig alltid under armarna. :) om jag är ful eller inte är väl helt upp till betraktaren. Jag är visserligen flata, men absolut ingen manshatare. Tvärtom älskar jag… Läs mer »
Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

@HBTQ Feminist

Jisses! De där ska snacka fördomar alltså!
Men för all del, fortsätt så.
Det handlar om åsikter i grund och botten nämligen.

Du skulle uppskatta en riktig man?
Ha!
En riktig man hade du aldrig rett ut ditt pucko!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Om dina visuella fördomar utgör definitionen av en ”nazist” så lär du ha missat merparten av dem, stumpan.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
”Det är vad du säger, ja. Men när jag i olika sammanhang kommit i kontakt med alla möjliga slags människor så har jag nio av tio gånger haft rätt när jag misstänkt någon för att vara nazist. Er missar man liksom inte. Barnsliga, storvuxna ”karlar” med rakade skallar och avsaknad av både hjärna och hals. Haha!” Å hej vad det ljugs. Tror du på det själv eller? Den absoluta majoriteten av svenska folket har aldrig, vad dom vet alltså, ens träffat en ”nazist”, än mindre haft längre samtal med en. Men för dig är väl tom SDare ”nazister” sen? Eller… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nöjet är helt på vår sida:-).

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Att kalla sig HBTQ-feminist och uttala sig om meningsmotståndares låga IQ måste vara själva definitionen av att kasta sten i glashus. För vill man få sig ett riktigt gott skratt så tårarna rinner så ska man lyssna på en feminist, t.ex Åsa Romson och hennes makalösa grodor.

Antifeminist
Gäst
Nybörjare
Antifeminist

Att du din råtta kan stava till HBTQ är imponerande. Du ser väl för övrigt ut som alla övriga HBTQ-personer. Ingen hemlighet att de flesta bögar och flator blir vad de är för att ingen av det andra könet är intresserade. Och feminister ska vi inte prata om. Fy fan. Om en ursäkt till människa som du tycker man ser för jävlig ut så är det ju snarare ett bevis på att man ser ganska bra ut.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg
Antifeminist
Gäst
Nybörjare
Antifeminist

Du kan väl lägga ut en varning om stötande innehåll innan du länkar till sånt skit :-/

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

@Antifeminist

Ber om ursäkt för detta, ska tänka mig för i fortsättningen.

Sanningen om dessa varelser är ju inte vacker, verkligen inte.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

comment image?w=461

Feminism är inte så mycket en ideologi som en mental sjukdom som i mycket handlar om en barnslig besatthet vid kön (framförallt att uttala könsord – detta är högst ”radikalt” för en feminist, ungefär som för ett litet barn) och kroppsvätskor likt mensblod och avföring. Också lite som ett mycket litet barn..

blåslampa
Gäst
Nybörjare
blåslampa

Du skulle inte känna igen mig. Fåntratt. Alla är inte män med rakade skallar. De var lätträknade. ME är en trevlig, sansad och vettig människa. Vet dock inte om det är nån ide att starta upp SvP igen, just nu. Även det såklart känns tomt och sorgligt. Tror dock det är svårt att engagera folk (iaf andra än de mest drivande och självgående) i lösare intressegrupper än i ett parti, där de vet vilka uppgifter de har, och vad de jobbar för. Ja, VAD vet vi ju, men inte exakt hur, rent praktiskt.

vit och heterosexuell nationalsocialist
Gäst
Nybörjare
vit och heterosexuell nationalsocialist

Du är bara pinsam. Klarar du inte av att komma med vettigare kommentarer?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nej såklart inte, typer som ”HBTQ feminist” har inga egentliga argument. Samma person har redan (eller iaf någon med samma nick) har redan blivit massakrerad i ett antal debatter här.

Så frågan är ju.. om vi NS är så dumma och utan koll, varför kan de aldrig visa på att vi skulle ha fel och dom rätt? Varför blir de bara tillplattade och måste fly? (för att sedan komma tillbaka som om inget hänt, lika kaxiga som vanligt) Är dom alltså ÄNNU dummare då?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Känslostyrd personer som fått en onaturlig uppfostran. Tyvärr måste man betrakta såna som fiender även om de tillhör det egna folket. Man kan bara hoppas att de kommer in på rätt spår.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg
Utgår från att de med ”nazzar” menar samtliga vilka inte delar era sjuka ideal så jag ställer mig frågan varför ni alltid ser så sjaviga och äckliga ut, man riktigt känner hur illa ni luktar bara genom att se er på bild. Undrar ifall det inte förekommer idel fall av inavel i era led? Ni kör ju med en hel del projicering syns det mig. Sen att ni tydligen föraktar människor som verkligen är förståndshandikappade är väldigt tydligt med tanke på att ni jämför dem med de individer ni avskyr mest, nämligen era meningsmotståndare. Undrar om det trots allt inte… Läs mer »
Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

du*

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Odla dina sojabönor”

Soja är ingen mat för en mat. Det bör undvikas likt pesten. Och det säger jag inte för att vara macho – utan för att soja innehåller massvis av fytoöstrogener. Soja förfjollar män kort och gott, precis som andra östrogenliknande ämnen såsom mjukgörare för plats.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Hoppsan!

Nåväl, de där sojabönorna lär då väl inte hjälpa ovannämnda ”kvinna” som kallar sig ”HBTQ Feminist” misstänker jag.

De där har väl tuggat på sojabönor i decennier misstänker jag, utan någon framgång tydligen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

comment image?preset=article

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Ja, de har ju en hel del typiska attribut om man säger så.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
http://digitaltmuseum.se/011013855930 ”Arrangör: Stockholm Pride Studio Vilgefortis – skäggstudio för damer och andra som saknar skäggväxt. -Det är intressant att se att kvinnor väldigt ofta blir förvånade över att de faktiskt ser så bra ut i skägg. Många kanske förväntar sig att det skall se groteskt ut, men det behöver det ju inte göra, säger Heidi Lunabba, konstnären bakom projektet Studio Vilgefortis. I Studio Vilgefortis kan alla få sig ett skägg efter egen smak och gratis. När skägget är färdigt blir kunden fotograferad. -Skägget är en symbol för manlighet, en kvinna i skägg blir inte automatiskt man, men skägget kan ändå… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ser man en man på stan med kort hår och friluftskläder så kan man vara rätt säker på att det är en motståndsman. Annars finns det inget som säger att det måste vara en ”nazist”

Men vänsterextrema och radikal HBTQ-feminister känner man igen på flera kilometers avstånd.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Ser man en man på stan med kort hår och friluftskläder så kan man vara rätt säker på att det är en motståndsman.”

Kan man?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Kom alltid ihåg vad gäller feminismen, att den bara är ett judiskt vapen.

https://www.youtube.com/watch?v=IGarmqCQfXw

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Varför detta ständiga bondehat?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

PKiter tror väl att maten växer i ICA-disken.. Såhär smarta och kunniga blir folk i dagens ”upplysta” och ”kunniga” PK-samhälle där folk, för att citera HBTQFeminist, ”använder hjärnan”:
https://www.youtube.com/watch?v=bGYs4KS_djg

I den här takten lär nästa generation -bokstavligen- tro att maten växer i ICA-disken. I den mån maten då fortfarande kan kallas mat..

radikalnazisten
Gäst
Nybörjare
radikalnazisten

Tror inte de menar något illa om bönder, även om jag känner på mig att många feminister hatar bönder då de oftast är normalare och lever naturligare.

Tror själv att ”små inavlade bönder” kommer från att bönder brukar vara rasister, och bönder brukade förr oftare vara inavlad. Istället för att träffa nya människor skaffade de oftare barn med någon kusin de alltid känt.

Kattracka
Gäst
Nybörjare
Kattracka

Hur kommer det sig att ni feminister, HBTQ:are och andra på den sidan aldrig har några kloka argument, utan alltid kör med personliga påhopp och annat icke relevant?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja ja, vi vet ju hur feminister brukar se ut. Feta jävla äckliga paddor, kortklippta och ser ut som män i ansiktet. De flesta är lesbiska eftersom ingen man (som inte är blind) vill ha er.

Feminism är klubben för de fulaste och mest frånstötande kvinnorna på jorden.

Mikael ser faktiskt ganska normal ut i verkligheten, SR har valt bilden som ser mest miffo ut. Realisten hade en artikel om honom. Sök så får du se.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Nåja, vet inte hur det är med den saken men att de är lindrigt sagt störda behöver man inte betvivla.

HBTQ-motståndare
Gäst
Nybörjare
HBTQ-motståndare

Genom sig själv känner man andra. Sug på den du!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja, suga mer borde du kanske. Så det blir tyst på dig.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nej, men du kan göra det, ditt lilla äckliga hbtq-äckel!

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Därför att bönder räknas till de lägsta på samhällsstegen.

datorissten
Gäst
Nybörjare

Jag kommer maila honom och skicka förslag på ekonomlisk politik och nytt styeelseskick, NMR har redan fätt förslag på ekonomisk politik(tror dock inte de komme ta tillvara detta). På sikt kommer det(förhoppningsvis) finnas utrymme för flera partier men jag tycker inte riktigt det är läge nu.

Dock bra med konkurrans, det driver utvecklingen framåt.

datorissten
Gäst
Nybörjare
Edit: är dock lite tveksam till denna personen, det är i så fall om man får bra folk med sig. Det är ytterst få personer som är lämpade till uppgiften att bygga upp ett nytt parti och de få som är lämpade är ofta upptagna med att ex driva företag. Om NMR väljer att positionera sig vid vänsterpartiet i ekonomiska frågor(en sådan politik skulle bli katastrofal) så finns det helt klart utrymme för ett parti med mer vettiga åsikter i ekonomiska frågor, ex att man genom ekonomisk politik åstadkommer något som liknar nationalsocialism bara att man låter marknadsekonomin göra en… Läs mer »
Jessica Jaunzems
Gäst
Nybörjare

Men gud.. När ska folk lära av sina jävla misstag?

”Mikael Eriksson berättar att han har planer för ett nytt parti nu efter att SvP lagt ner… Det blir någonting mittemellan Svenskarnas parti och Sverigedemokraterna”.

Det var den mest korkade idén på väldigt, väldigt länge. Jag finner inte ord.

Tobias Ekberg
Gäst
Nybörjare
Tobias Ekberg

Nåja, vi får väl se hur länge det håller.
Man kan ju inte slår ner på hans goda föresatser i alla fall.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Håller med. Mycket jobbigare att argumentera för ett etniskt svenskt Sverige på ett vettigt sätt om man inte är nationalsocialist.
Istället för att tramsa om huruvida det är ekonomiskt lönsamt eller inte med mångkultur osv så som SD gör, så måste man hålla på och förklara om vad som är naturligt och vad som inte är, och då kan man inte undvika den rena nationalsocialismen.

Mats
Gäst
Nybörjare
Mats

Suck Suck Suck. Såsom flera redan nämnt, varför i hela friden starta upp något nytt? Har sett alldeles för mycket misslyckade ”projekt” gå åt skogen. Räcker det inte nu? Ska folk fortsätta dunka huvudet i väggen? Varför inte bara stödja det som finns nu? Jag spyr.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Bättre han går med i Folkpartiet eller Miljöpartiet.

Wild Rabbit Reborn
Gäst
Nybörjare
Wild Rabbit Reborn

Eller Frälsningsarmén.

Torgrim
Gäst
Nybörjare
Torgrim

Blod och Eld.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Det var Adolf Hitler som visade att etnisk nationalism fungerar. Tredje Riket lade grunden för de olika idéer som alla etniska nationalister har, även de som inte längre kallar sig nationalsocialister. Därför tror jag på Klas Lund när han säger att alla vägar leder till Motståndsrörelsen. Och nationalsocialismen. Så här jag ser på saken: Om man startar ett nytt parti efter SvP så hade det varit bättre att inte lägga ned SvP till att börja med. Det har kostat enormt mycket energi, tid och pengar att propagera för SvP. Det får man göra om från början om man startar ett… Läs mer »
Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Detta initiativet har inget med SvP att göra. Att han var svenskpartist räcker inte för att göra den kopplingen. SvP kan inte hållas ansvariga.

Jag undrar dock vad i SvPs politik han vill luckra upp och liberalisera?

För övrigt så var väl SvP egentligen mer eller mindre nationalsocialistiskt i praktiken? Även om man inte uttalade det rätt ut, av strategiska skäl.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Mikael Eriksson är i alla fall en väldigt rekorderlig kille.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Om vi ska vara helt ärliga, och säga som det är, istället för att smutskasta, så var SvP nationalsocialistiskt.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

NSDAP övertog flera begrepp från den röda socialismen, såsom ”folkgemenskap”.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Därför att de ville göra något gott av det i motsats till vad bolsjevikerna ville och vill.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Fördomar.

Men du, om du nu vet så mycket, beskrev för mig i detalj hur livet skulle se ut i Sverige om vi styrde.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det vet vi redan. Nordkorea, DDR och Sovjet. Urk och tvi vale.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Spanien, Tyskland, Portugal, Chile, Brasilien..

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Nej, din röda lögnhals. Röd socialism förordar klassgemenskap och inte folkgemenskap.

Jan
Gäst
Nybörjare
Jan

Exakt. Kommunister är internationalister och hatar folkgemenskap.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Tror du på allvar att klassgemenskap utesluter folkgemenskap? Snarare anser vi att det senare byggs utifrån det förstnämnda.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Tror du på allvar att klassgemenskap utesluter folkgemenskap? Snarare anser vi att det senare byggs utifrån det förstnämnda.”

De är uteslutande. Klasskrigets hyllande är folkgemenskapens själva motpol. Det finns för övrigt inte ett endaste dugg om någon folkgemenskap i marxistiska teorier, så du kan sluta ljuga. Vi kan inte bara vår egen ideologi väl, utan kan lustigt nog också mer om den du själv påstår dig tillhöra.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Klasskampen ska utmynna i en samhällsgemenskap, DET är vårt mål.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det kan du väl inbilla dig om du vill. Men klasskampen kan aldrig utmynna i en gemenskap eller något gott (och har ju heller aldrig gjort det), klasskamp – vare sig den kommer från höger eller vänster – leder bara till elände och ekonomisk ruin. De olika yrkesgrupperna behöver varandra, det är liksom grunden för arbetsfördelning/arbetsspecialisering, vilket i sin tur är helt nödvändigt för civilisation.

Klasskampen, ja grunderna för denna, skall elimineras istället. Det är så man bygger gemenskap, folkgemenskap, inte genom att sprida idiotidéer likt vänsterns ”det bara behövs arbetare” eller högeryuppies ”dumma bönder och arbetare är inte viktiga”.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

De som kompletterar varandra är hand- och tankearbetarna, det har vi alltid sagt. Däremot behövs inte överklassen, eftersom att de är, och alltid har varit, en översittarklass. Genom bland annat progressiv inkomstskatt, ska samhällets resurser fördelas rättvist mellan människorna.

Den svenska överklassen utgörs till stor del av kulturmänniskor, och kultur kommer de fortsatt kunna ägna sig åt; den enda skillnaden blir att de inte längre kommer vara betydligt mer välmående än den nuvarande arbetarklassen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ni rödingar har alltid ägnat er åt folksplittring och enda möjligheten för er att få makt är att ta emot judepengar och sen massmörda människor. Men vi ska sätta stopp för er. ”The hard way”.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
”De som kompletterar varandra är hand- och tankearbetarna, det har vi alltid sagt.” Nej, det har VI alltid sagt. http://photos1.blogger.com/blogger/5108/2235/1600/affisch_svnazi.0.jpg Kommunismen tror istället att handarbetarna lika gärna kan ta över tankearbetet också. Arbetarna vid bandet skall även äga och driva företaget. Det är teorin iaf, realiteten är långt värre eftersom det bara blir staten/partiet som äger allt. Medan arbetarna bara blir kvar vid bandet som förr, men lever ett sämre liv i övrigt. ”Däremot behövs inte överklassen, eftersom att de är, och alltid har varit, en översittarklass.” Flera bland tankens arbetare skulle du själv klassa som just ”överklass”. ”Genom bland… Läs mer »
RF
Gäst
Nybörjare
RF

@Anonym

Jag är inte renodlad kommunist, utan befinner mig någonstans mellan kommunismen och socialdemokratin.

Jag håller med om att marxismen är för fokuserad på arbetarna, och liksom 1940- och 50-talens politiker i Sovjetunionen (som knappast är en förebild i övrigt) stödjer jag idén om folkfrontspolitik, där kommunister och socialdemokrater samarbetar.

Syftet med att staten ska äga företagen är att försäkra sig om att pengarna i samhället kan omvandlas till resurser, vilka staten då delar ut till folket. Med privat ägande finns risken att potentiella resurser istället hamnar i enskilda individers fickor, vilket inte är önskvärt.

Robin
Gäst
Nybörjare
Robin

Lycka till….
Vem fan skulle gå med efter en nyligen nedläggning? Kommer bara bli pannkaka.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Han kan säkert vara sjysst, men är det bara jag som tycker att han ser ut som en hollywood nazist? haha

Jan
Gäst
Nybörjare
Jan

Ja det är nog bara du. Vart ser han ut som en hollywoodnazist? Han ser helt neutral ut.
En hollywoodnazist är en som tex har ett tygmärke med texten ”Six million more!” på jackan. Han säger inget sådant heller.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Och en swastika tatuerad mellan ögonen.

Dumsvensk
Gäst
Nybörjare
Dumsvensk

Räcker det inte med ett SD.

datorissten
Gäst
Nybörjare

Frågan är om han har iq nog att bedriva ett parti, lär läggas ner innan det ens har startat.

Meshuggah
Gäst
Nybörjare
Meshuggah

Jag tror folk misstolkar detta, det är väl realistiskt att det kan bli ett lokalt parti och skaffat ett kommunalt mandat. Om att starta ett parti för Mikael Eriksson fungerar som motivation att sprida det nationalistiska budskapet är det ju bara bra. Jag tror inte att han ens själv tror att hans egna parti skall utvecklas till att bli något SvP var i storleksordning eller ännu större för att konkurrera med NMR. Det är min syn på saken.

Jan
Gäst
Nybörjare
Jan
Det är bara att glömma att man ska kunna sitta och förhandla med EU, Nato, FN och alla andra ”humanitära”, ekonomiska och militära förbund om att få minska en smula på på takten av förintandet av vår ras. Jävligt naivt att tro att de som styr världen idag skulle ta hänsyn till ett litet demokratiskt parti i lilla Sverige. Och när tror de i bästa fall att de på demokratisk väg ska få så mycket makt att de ens kan lägga fram en försynt förfrågan i ämnet? 20 år? 30 år? Det brådskar mer än så med att komma till… Läs mer »
Gabriel
Gäst
Nybörjare
Gabriel

Han var ganska lik Magnus Söderman.

Bias
Gäst
Nybörjare
Bias
Till alla som skriver att Mikael ska komma över till NMR, är ni medvetna om att han är kristen?? Jag har ju sett lite i kommentarsfält och artiklar va ni tycker om kristendom, så skulle han ens vara välkommen hos er? Men jag håller iaf med er, det är mycket dumt att försöka sig på att starta något nytt parti i detta skede, (och det gäller även NMR´s partisatsning) Nej det vi ska koncentrera oss på nu är att utbilda folket, både nationalsocialister och nationalister måste ut på gatorna och övertyga folket om att vi är närmre slutet än va… Läs mer »
datorissten
Gäst
Nybörjare

NMR gör ett bra jobb med nordfront och utbildar folket hela tiden, dock är två nationalsocialister folkvalda nu och det är därför att försöka bli omvalda i dessa kommuner.

Riksdagsvalet känns mest symboliskt, om 20 000 människor röstar på ett nationalsocialistiskt parti så kanske fler vaknar till, sannolikheten för att de befintliga politikerna fattar tiodubblas då också(till 0.1%)

Bias
Gäst
Nybörjare
Bias
Ja absolut, men man kan inte rädda en hel befolkning med en hemsida, radikal kamp och övertygelse är vad som krävs, om du så kallar dig för nationalsocialist, nationalist eller rentav kristen.. SvP hade folkvalda (på sd mandat) i 6 olika kommuner, ingen av dom vart återvalda, trots mängder av propaganda, och hundratusentals kronor som pumpades in i valrörelserna. Det enda som hände var att SD bara fick ännu större inflytande och ännu flera mandat.. Va är det som får dig att tro att det kommer gå bättre för Öberg i Ludvika?? Det är inte vi som ska rädda folket,… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Som jag fattat det får du tro på vilken fiktiv Gud som helst bara du håller det för dig själv och inte låter dumheterna ta över.
Nationalsocialismen och viljan att rädda rasen är nog.
Kan du inte låta bli att leka Ulf Ekman gör du nog bäst i att hålla dig i bakgrunden istället.

Bias
Gäst
Nybörjare
Bias

Men om han tror att kristendomen är den rätta vägen att rädda rasen, skulle det vara en ”dumhet” då? Eller skulle han vara välkommen med sin ide?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vore trevligt om RF kunde tänka sig att delta i en debatt på radio Nordfront.

Bias
Gäst
Nybörjare
Bias

Han vill ju så fruktansvärt gärna gå med i Motståndsrörelsen, men vågar inte riktigt ta steget, är därför han är här och försöker bli övertygad :)

Dave
Gäst
Nybörjare
Dave

Ett nytt nationalistiskt parti utan radikalism är så dödfött. NS är den rätta ingrediensen :)

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Fullständigt slöseri med tid, pengar, erfarenhet och framför allt kompetens. Nu när den nationella rörelsen har den största chansen att enas under Tyrrunan på många år så vill flertalet nationella splittra rörelsen och bilda ytterligare ett liberalt parti(det kan inte ha undgått någon nationell att NMR bildar ett radikalt parti).
När ska vi enas och skriva historia?

Klaus Müller
Gäst
Nybörjare
Klaus Müller
”In Zeiten großer Not, bringt der Mittelweg den Tod”. Unsere germanischen Völker sind tödlich bedroht, ebenso wie alle Europäer.Ihr wißt es alle! Wie naiv muß man sein zu glauben, die von den Mächtigen der westlichen Welt und ihren Lügenmedien beherrschten parlamentarischen Systeme seien willens und imstande die durch die NEW WORLD ORDER geplante Vernichtung der Europäer zu bekämpfen oder gar zu stoppen? Und wie naiv muß man sein zu glauben, diese Masseneinwanderung folge keinem Plan und sei rein zufällig? Diese Vermischungsplanung durch die Auserwählten ist alt, der Kampf gegen sie wurde am 8.5.45 verloren. Nein, der gekaufte Parlamentarismus hilft uns… Läs mer »
Tor-Tyr
Gäst
Nybörjare
Tor-Tyr

Ser detta som mycket positivt.
Då det inte finns en sportslig att han lyckas.
Däremot kommer det nu blir svårare för att ett mer seriöst försök görs för att starta upp ett nytt parti vilket är mycket fördelaktigt fö NMR.

Klaus Müller
Gäst
Nybörjare
Klaus Müller
”I tider av stort behov, ger balansen i döden”. Våra germanska folken Sindh dödligt hotade, liksom alla Europäer.Ihr det vet allt! Måste man tro hur naiv, dör av världens ledare och västerländska medier visar deras lögner dominerade parlamentariska system vara villiga och kapabla att dö av den nya världsordningen planerade förstörelsen européer att slåss eller ens till stopp? Och hur naivt att tro att de måste vara, detta massinvandring följer någon plan och stärker Random? Denna blandning planering av de utvalda är gamla, kampen mot den förlorades på 05/08/45. Nej, det parlamentariska systemet köpt hjälper oss inte, tvärtom, delar det… Läs mer »
S.NS
Gäst
Nybörjare
S.NS
Hitler hade rätt det enda som lockar och attraherar väljare är principfasta radikala människor som visar vägen allt annat är dödsdömt. till och med i bibeln står det att Gud vill inte ha en som är ljummen utan en som är kall eller varm dvs en principfast människa som inte velar fram o tillbaks. det här med att bilda partier till höger o vänster förlänger bara lidandet för ert folk och splittrar rörelsen och förvirrar människor. vad ni behöver är ETT folk En Nation En Flagga allt annat är bara slöseri. mellanmjölksvägen är bara till för de svaga för de… Läs mer »
RF
Gäst
Nybörjare
RF

Ett citat från den förvisso inte särskilt sympatiske, men för min ideologi i viss mån representative Stalin:

”Saken torde vara klar. Det skulle varit meningslöst att störta kapitalismen i oktober 1917 och bygga upp socialismen under loppet av en hel rad år, om vi inte uppnår att människorna hos oss lever i välstånd. Socialismen betyder inte fattigdom och umbäranden, utan avskaffande av fattigdomen och försakelserna och organiserandet av ett välbärgat och kulturellt liv för samhällets alla medlemmar.”

Notera att han säger ALLA medlemmar, och inte enbart vissa.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

”Stealing from capitalism is not like stealing out of our own pockets. Marx and Lenin have taught us that anything is ethical, so long as it is in the interest of the proletarian class and its world revolution.”

– Nicolae Ceausescu

Jan
Gäst
Nybörjare
Jan

Antingen kommenterar du fel artikel eller så har du svårt med läsförståelsen för jag fattar inte vad Stalin och Ceauşescu har med det som skrivits ovan att göra.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Och vad är i ”proletariets intressen”? Att beslagta all egendom som inte tillhör denna och överlämna den till de som inte förtjänar den och inte kan förvalta den? Vilket drabbar alla såklart, inklusive proletariet.. men det är klart, partipamparna, ”avantgardet” den (oftast judiska) politikeradel som all realkommunism i praktiken ENBART går ut på att föda – klarar sig ju och lever ju just alltid av det som man stulit från andra.. Så vem bryr sig?? Om du sen fördelade all världens tillgångar så alla fick exakt lika mycket idag, så hade det varit stora skillnader igen redan imorgon. PS. Ceausescu… Läs mer »
RF
Gäst
Nybörjare
RF

Rumänien var ett socialt jämlikt land under Ceausescu.

”Om du sen fördelade all världens tillgångar så alla fick exakt lika mycket idag, så hade det varit stora skillnader igen redan imorgon.”

Ni hävdar ju att ni är socialister, och därmed för fördelningspolitik, och då förstår jag inte varför ni invänder mot våra idéer. Men det är klart, ni kanske i grunden är smygkapitalister allihop.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Den rumänske vampyren fick vad han förtjänade. Borde inte det säga dig något? Om hur populär din röda socialism är? Nej, socialismen i NS har inget med din röda lusideologi att göra.

RF
Gäst
Nybörjare
RF

Vad i NS är egentligen socialistisk?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Du gör samma fel som alla rödingar, beviljar dig själv tolkningsföreträde. Din röda socialism är i själva verket en materialistisk förvrängning av preussianismen som Marx gjorde.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Du verkar mena att socialism bara innebär att beslagta all privat egendom och sen dela ut den?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Det är skillnad på att vara socialist och verklighetsfrånvänd. (kanske inte för en virrig plastkommunist likt dig dock) Vi tror självklart inte att alla har samma förmåga eller talanger, det vore helt verklighetsfrånvänt eftersom det bevisligen inte är så. Sen har ju just detta genomförts, när Sovjet avvecklades så delades statens företagstillgångar ut. Vad hände? Jo, oligarkväldet hände. Snart var majoriteten av dessa tillgångar i händerna på ett litet fåtal. ”Fördelningspolitik” är sen en sak: Att bygga ett socialt skyddsnät tex.. Att nära snyltare och politikeradel på alla andras bekostnad som du förespråkar: det är en helt annan. Det ni… Läs mer »
RF
Gäst
Nybörjare
RF

Vad då nära politiker och snyltadel? Vi vill att resurserna ska tillfalla VARJE medlem i samhället.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Resurser” uppstår inte ur tomma intet som ni rödingar tycks tro. De skapas av strävsamma och dugliga människor. Sen dyker alltid odugliga rödingar upp och kallar sin stöld och parasitism för något annat. Precis som judarna.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
”Vad då nära politiker och snyltadel? Vi vill att resurserna ska tillfalla VARJE medlem i samhället.” Mmm.. ni vill att alla ”resurser” skall beslagtas och sen delas ut lika mycket till alla vanliga samhällsmedlemmar (alla som inte är del av staten/partieliten) oavsett om dessa sen är snyltare eller produktiva och så en rejäl bonus till ”avantgardet”. (de som är del av staten/partieliten) Det är iaf så det som regel ser ut i kommunistiska länder. För alla är jämlika för er, men vissa är uppenbarligen mer jämlika än andra… Sen har ni mage att kalla detta ”rättvisa” i total förvräning vad… Läs mer »
nordmann
Gäst
Nybörjare
nordmann

Motstandsrørelsen er ikke et nasjonalrommantisk sirkus. Men nasjonalsosialistisk kamp organisasjon. Enten må dem melde segg inn eller ikke gjøre noe. De ødelegger arbeidet med sirkuset deres.
FUCK OFF SVENSKENES PARTI, dere lever sammen med norrmenn og dansker

Klaus Müller
Gäst
Nybörjare
Klaus Müller

”Wir beseitigen die weiße Rasse mitsamt ihrer zu hohen und damit für uns gefährlichen Intelligenz durch multikulturelle Gesellschaft”.

Henry Kissinger, Zionist und Vertreter der NEW WORLD ORDER, NWO.

Diese internationale Weltmacht durch Parlamentarismus bekämpfen, der Teil des Systems ist?
Das hieße den Teufel mit Belzebub austreiben.

Nein, wir müssen uns vorbereiten durch nationalsozialistische Organisationen wie NORDFRONT auf die kommenden Bürgerkriege(Rassenkriege), wenn die große int. Weltwirtschaftskrise kommt, wie von Volkswirtschaftlern vorausgesagt.

Klaus Müller
Gäst
Nybörjare
Klaus Müller

” Vi eliminera den vita rasen , tillsammans med sin höga och därför farligt för oss intelligens genom mångkulturellt samhälle.

Henry Kissinger , sionistiska och företrädare för den nya världsordningen , NWO .

Bekämpa dessa bland natione världsmakt genom parlamentarisk , vilket är en del av systemet ?
Det skulle driva ut djävulen med Belsebub .

Nej, vi måste förbereda genom nazistiska organisationer som NORDFRONT i det kommande inbördeskriget ( Race Wars ) när den stora int . Depression kommer , som förutspåtts av ekonomer .

Jan L
Gäst
Nybörjare
Jan L

Det räcker med bilden på Mikael Eriksson för att inse att hans nya parti blir ett fiasko.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Klockrent! Håller med fullständigt.

Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare
Skulle vilja höra varför alla dessa nationella aldrig kan tänka sig att stödja SMR? SMR har ett mandat i Ludvika kommun. Inte mycket, men det är mer än vad någon annan nationell organisation har. SMR har folk som oavbrutet arbetar för sin organsiation. Nästan dagligen är det rapporter om aktiviteter i landet. Den ideologiska inriktningen är glasklar. Inget ”nationell någonting”. SvP fick i sina led såväl nationalsocialister som nationaldemokrater som nationellt kristna. Det höll inte. Ett nytt nationellt parti som av någon anledning inte är nationalsocialistiskt kommer bara att konkurera med SD men ärligt varför då välja ett litet parti… Läs mer »
ugglan
Gäst
Nybörjare
ugglan

SMR har inget mandat i Ludvika. Kommunala mandat är personliga, och det är på ett sånt mandat Pär Öberg sitter på.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Semantik. Rimligen vet de som personröstat att Öberg representerar NMR.

M
Gäst
Nybörjare
M
Hela registret av “nationella” sitter och debatterar sig blåa i ansiktet hur “nationell” man ska vara för att lyckas och partier kommer och går. Samtidigt missar man en så pass viktig komponent att alla (från SD till SvP, och ev nykomlingar) kommer misslyckas totalt att driva ett fungerande samhälle, om de skulle få chansen. Nationalsocialismen är unikt i att ha ett långsiktigt fungerande, och beprövat, koncept för monetärt system. Så länge ingen kommer upp med något bättre, kommer nationalsocialismen att bli det vinnande systemet, det efter den oundvikliga ekonomiska kollaps som kommer att komma i västvärlden. Alternativet är att folk… Läs mer »
OE
Gäst
Nybörjare
OE

Inga fler jävla partier nu.

S.M.
Gäst
Nybörjare
S.M.
Den största fiende som de nationella i Sverige måste bekämpa är dom själva. Jag sa redan för 10 år sedan att det är splittringen som gör att man aldrig avancerar. Den nationella rörelsen är död om 10 år precis som i Danmark om folk inte lägger prestigen åt sidan. Vill man nå sitt slutmål för att kunna befria Sverige, eller vill man bli en marginaliserad klubb för inbördes beundran? Vi är på väg att utrotas och det enda man mäktar med är att starta upp nya organisationer under ny skepnad som i längden gör att ännu fler tappar gnistan och… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Bra! Då vill jag se att du börjar med dig själv och blir en organiserad nationell med en gång.

https://www.nordfront.se/svenska-motstandsrorelsen/medlemsskap

S.M.
Gäst
Nybörjare
S.M.
Jag förstår vad du menar, att jag är en del i haveriet. Du har säkert en poäng, men jag är blott en pusselbit i det totala haveriet. Jag kan vara ärlig, och det krävs lite mer för att jag ska slänga mig in i hetluften igen. Vad som krävs för mig och flera andra i min sits är att de befintliga personer som är organiserade samverkar och städar upp i det nationella ledet och att man hittar en lösning på de olika grupperingar som dör lika fort som de poppar upp igen. Vem är förvånad att SvP får lägga ner… Läs mer »
Henrik Andersson
Gäst
Nybörjare

Ja du kommer väl gå med fem minuter innan maktövertagandet och säga jag har alltid gillat er!

S.M.
Gäst
Nybörjare
S.M.
Jag har varit organiserad tidigare, så jag har inget problem med att få lite skit under naglarna. Ska man göra en uppoffring som kan kosta en sitt levebröd och även livet så måste man känna att det finns en trovärdighet i det man gör, och i mina ögon saknas det trovärdighet i den nationella rörelsen. Svårare än så är det inte. Motståndsrörelsen måste bli lite mer innovativa och självkritiska. Jag tycker att ditt förhållningssätt mot mig är ett bevis på att nationella generellt inte är mottagliga för någon som helst kritik. Sållar man sig inte i ledet och håller käften… Läs mer »
Ingemar W
Gäst
Nybörjare
Ingemar W

Förändringen börjar alltid med dig själv! När du gjort ditt allra bästa då har du även lyckats inspirera en till kämpe. Till slut har vi tillsammans byggt ett helt ”pussel”.

Snöbollen är i rullning men med din taktik så minskar bollen ju mer vi rullar för de goda individerna anser sig vara för goda för att orka göra vad som krävs. Ursäkternas tid är förbi. Gör din förbannade plikt, inte främst för organisationen utan för ditt FOLK.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Om han nu tänker lägga sitt parti någonstans mellan SvP och SD, är det bättre att han går med i SD. Det behövs inte något nytt parti, som ändå kommer få kämpa i en generation för att bli invalt i riksdagen.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

I SD blir man utesluten om man anser att ägarförhållandena i massmedia är dåliga för Sverige. Så högt i tak är det i SD.

Fredrik
Gäst
Nybörjare
Fredrik

Från NSF till SVP och nu något nytt, tror inte att det kommer gå så bra tyvärr men önskar så klart lycka till!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Bra att du startar nytt parti, Mikael Eriksson! Sverige behöver fler nya partier som kan nå ut till människorna och göra dem aktiva.

Det viktigaste är att man valsamverkar sig förbi 4% ex. genom Valsamverkanspartiet, annars är det helt riktigt en mycket dålig idé att starta nya partier som hamnar under 4% och på så vis stjäla mandat från de minst dåliga alternativen i riksdagen.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
Nybörjare

Fann idag evidens på varför Svenskarnas parti endast fick 0,07% i riksdagsvalet 2014. Det handlar inte enbart om taktikröstning p.g.a. 4%-spärren och brist på valsamverkansförmåga. Svenskarnas parti tycks fascinerande nog befinna sig i fel indoeuropeiskt land.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2013/05/15/a-fascinating-map-of-the-worlds-most-and-least-racially-tolerant-countries/?utm_term=.5feb286879ec

http://www.mycontinent.co/Racism.php

https://www.quora.com/How-severe-is-racism-in-India

wpDiscuz