Svenskkunskaper behövs inte – företaget står för ”mångfald”

MALMÖ. Ett Malmöföretag uppger i en annons på Arbetsförmedlingens hemsida att kunskaper i arabiska är meriterande medan svenska inte behövs då företaget står för ”integration och mångfald”.

Malmö står inte att känna igen och numera är kunskaper i arabiska viktigare än svenska. Genrebild. Skärmbild: Youtube.

Kanske är Malmö den stad i landet som mest påverkats av massinvandringen av rasfrämlingar från tredje världen. Mycket lite av det genuint malmöitiska finns kvar i staden som bitvis påminner om Bagdad eller någon annan Mellanösternstad.

Ett tecken i tiden är en platsannons som annonseras ut på Arbetsförmedlingens hemsida.

Det är JED Fastigheter & Redovisning AB som söker en fastighetsförvaltare på heltid. Personen ifråga ska ansvara för fastighetens skötsel och planera underhåll och reparationer.

När det gäller språkkunskaper för fastighetsförvaltaren så förutsätts i annonsen att denne har språkkunskaper i engelska medan kunskaper i arabiska är rentav meriterande.

När det gäller det svenska språket så anges det uttryckligen att kunskaper i svenska inte behövs, då företaget i fråga står för ”integration, jämställdhet och mångfald”.

Skärmbild: Arbetsförmedlingens hemsida.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mats Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Mats
Medlem

Jak vilja jobba på JED med fatgh, fasitg…hyys. Man innte måsste kynna svennska. Hyr faan jak söka jobet, innte kan lesa anonsen?
Jak barra frogar. Mohamed