Svenskar slog tillbaka mot främlingsgäng i Arvidsjaur

För några dagar sedan blev en flicka misshandlad av invandrarungdomar i Arvidsjaur. Men svenska ungdomar i Arvidsjaur lät inte detta övergrepp passera.

Istället uppstod ett större bråk mellan ”två mindre ungdomsgäng” i centrala Arvidsjaur. Enligt Norran var detta andra bråket på kort tid i Arvidsjaur. Vad som orsakat det första bråket framgår inte.

Efter bråket uppstod en diskussion på Facebook. En av dem, socialdemokratiske landstingspolitikern Jan Åge Mikaelson, skrev. ”Hoppas att hon trots allt mår bra o kryar på sig snabbt. Full förståelse för din ilska, vet ju bara hur jag själv skulle reagera. Ibland så är det synd att man inte hinner fram lite snabbare. Fega as.” 

Mikaelsons inlägg har väckt frågor då han genom sitt inlägg uppenbarligen ställde sig på de svenska ungdomarnas sida. Mikaelson, som är företrädare för ett parti som starkt bidragit till massinvandringen, och därför även till misshandeln på flickan i Arvidsjaur, valde kort därefter att radera kommentaren. Mikaelson uppger till Norran att det beror på att det i diskussionen ”florerar kommentarer av rasistisk karaktär” och att han ”vill inte synas i sådana sammanhang”.

Har du mer information om händelserna i Arvidsjaur, kontakta Nordfront.se

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments