Svenskar rasar över ’muslimska ockupanter’ som demonstrerade i Göteborg – varken media eller polis reagerade

SVERIGE. Svenskar rasar nu på sociala medier över att Nordiska motståndsrörelsen demonstration för svenskar förbjöds men att muslimer ockuperade Göteborgs gator dagen efter – till synes utan polistillstånd och genom att hindra trafiken.

På bland annat Twitter och Flashback forum diskuteras just nu hur ’muslimska ockupanter” tog över gatorna i Göteborg dagen efter Nordiska motståndsrörelsens demonstration förbjöds av polisen, efter en aldrig skådad massmedial hetskampanj.

”Klev av i Brunnsparken för att byta spårvagn. Var ju bara att glömma. Trafiken avstängd. För DETTA är vad som ska prioriteras”, skriver en person på Twitter och länkar till en film där tåget syns.

Flera uppger att de blev rädda när de såg muslimerna och trodde att det var någon IS-demonstration. Framför allt har människor reagerat på att massmedia inte hetsat något alls om vad som förmodas varit en icke-tillståndsgiven demonstration, och att få eller inga poliser var på plats.

SVT Väst har skrivit kort om händelsen och medger att ”trafiken blev helt stillstående i runt en timme”.

På Flashback skriver en annan person följande:

Muslimska flaggor vajar i vinden och folk håller sig på behörigt avstånd från den hojtande horden. Människor skräms av kalabaliken men ingenting står att läsa om saken i varken tryckt eller etermedia. Där idisslar man istället gårdagens utfall och godhetsposering från diverse gutmenschen samt drevar för lagändringar och inskränkningar i demonstrationsrätten för vita svenskar. Om måndagens scen i Göteborg där gapande och gormande musselmaner hindrar trafiken står inget. Inte ens polisen är där. De sitter istället på Facebook och raderar folkets kritiska åsikter om gårdagens debacle.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments