Svenska motståndsrörelsen lyckönskar Hamas

Med anledning av valsegern för Hamas vill Svenska motståndsrörelsen gratulera det palestinska folket och önska dem lycka till i dess fortsatta strävan för ett fritt land. Må vi tillsammans bekämpa och ta död på sionismen – innan den tar död på världen.

Knappt hade Hamas vunnit det palestinska valet innan en enad världspress gick ut med sina fördömanden och smädelser. Men vad en samlad världspress, som är under sionistiskt inflytande, fördömer, måste i våra ögon ses som något positivt. I en värld under sionistisk ledning är Hamas något positivt.

Hamas beslutsamhet, fanatism och beväpnade kamp som förts mot Israel, tillsammans med ett starkt solidariskt arbete för den egna befolkningen, har uppenbarligen lämnat betydande intryck på palestinier som tappat tron på al-Fatah vilken omhuldats av korruption och en kompromissvilja som inte varit sanktionerad. I dagarna resulterade långsiktigt och målmedvetet arbete i att Hamas erövrade ännu en plattform – den parlamentariska.

Runt om i världen uttalar sig politiker om det nya hotet mot Israel, som de försvarar hellre än sina länder. Från USA, EU och FN, från George Bush, Tony Blair, Jack Straw, Göran Persson och Laila Freivalds uttalas som i kör ett och samma förtäckta hot till Hamas: ”Nu måste ni erkänna Israel”.

Idag svarade Hamas ledare, Khaled Meshaal Hosni Mubarak, att Hamas är beredd att acceptera en lång vapenvila, men:
”Vi kommer aldrig att erkänna Israels rätt att existera. Sioniststaten har etablerats på vår mark.”

Vilka ledare erkänner en ockupant som legitim? Endast den som låter sig hunsas, köpas och som sätter sitt eget folks intressen i andra hand gör det. Göran Persson och Laila Freivalds gör det – men, åtminstone fram tills nu, inte Hamas.

Världens så kallade ledare är oroade över Hamas valseger. Dels får Hamas en ”giltig” plattform att agera efter, dels visar valutgången, där Hamas fick en stor egen majoritet, att det palestinska folket vill ledas av Hamas. Hamas valseger är – enligt liberalt ”västerländskt” mönster – legitimt, medan ockupationsmakten enligt samma liberaldemokratiska tänkande inte är det. Det rimmar illa och är svårt att bortförklara för vissa, och därför vill Den nya världsordningens lakejer genom hot och påtryckning få Hamas att erkänna ockupanten som legitim.

EU hotar att dra in biståndet till Hamas om man inte erkänner den judiska staten. Må Hamas inte, likt västerländska ledare, låta sig förblindas av mutor, utan fortsätta kämpa för friheten och fortsätta sitt solidariska arbete för sin egen befolkning.

Sionismen, vare sig det rör dess globala mångkulturella gren eller Israels expansion och inflytande över världen, är ett hot mot alla folks frihet. Vi är alla under ockupation. Mellanösterns länder av stridsvagnar, Europa av mångkulturens barnvagnar. Må vi tillsammans bekämpa och ta död på sionismen – innan den tar död på världen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments