Svenska Kyrkan ringer i kyrkklockorna för ensamkommande män från Afghanistan

FRÄMLINGSINVASIONEN. Svenska Kyrkan fortsätter sitt engagemang för massinvandringen till Sverige och kommer att under september månad fokusera på utvisningar av ensamkommande män från Afghanistan genom att bland annat ringa i kyrkklockorna i Nybro.

Nybro Kyrka ringer i klockorna för ensamkommande män från Afghanistan. Foto: Cam357 (CC BY-SA 3.0).

Svenska Kyrkan har under flera år propagerat för massinvasionen från tredje världen till Sverige. Präster har ringt i kyrkklockor för att störa oliktänkandes röster i bland annat Malmö och Almedalen.

Invaderande migranter från tredje världen – utan rätt att söka asyl i Sverige då de vandrat genom flera säkra länder – har fått bädda ner sig i kyrkobänkarna i olika kyrkorum.

Biskop Eva Brunne har föreslagit att kristna symboler skulle tas bort från Sjömanskyrkan i Stockholm och att riktningen mot Mekka skulle märkas ut, så att den skulle bli mer inbjudande för besökare från andra religioner.

Under september månad kommer Svenska Kyrkan att fokusera på utvisningar av ensamkommande män från Afghanistan genom att varje onsdag klockan 11.55 ringa i kyrkklockorna i Nybro.

— De säger att de tar hänsyn till barnkonventionen och ska ta barnens bästa i fokus. Ändå kan de skicka hem asylsökande till länder i krig, påstår Linda Lawner Wåhlin som arbetar med att hjälpa de ensamkommande männen.

Enligt Lawner Wåhlin vill Nybro Kyrka ”uppmärksamma hur svårt det är att få asyl” och att ”det är ett lotteri som avgör vem som får stanna eller inte”.

Det är den uteslutne före detta SD-politikern Thoralf Alfsson som i ett inlägg på sin blogg tar upp Svenska Kyrkans senaste utspel:

Linda Lawner Wåhlin tycks inte vilja acceptera de lagar som gäller i Sverige. Hon jobbar på Svenska Kyrkan och utnyttjar nu den anställningen för att använda kyrkklockorna.

Alfsson ifrågasätter det lämpliga i att använda kyrkor för detta ändamål och noterar att ingen från Svenska Kyrkan uttalat sig i ämnet.

— Är det ett egenmäktigt beslut av Linda Lawner Wåhlin eller är det ett gemensamt beslut av kyrkorådet i Nybro? undrar Alfsson.

På Svenska Kyrkans hemsida i Nybro finns ingen information om klockringningarna som ska ske på onsdagar och Alfsson ställer sig frågande till om ”befolkningen instämmer i detta spektakel”.

Källa:
Kyrkan i Nybro ringer för afghaner

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KlausBoJan HjelmJ.N.Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ding-Ding
Medlem

Absurt.

Ethny
Medlem

Tips till er som inte har gjort det redan, gå ut ur svenska kyrkan och sluta betala till denna svenskfientliga marxistvridna organisation som vill utrota det svenska folket. Det som tjänas in på detta kan istället gå till NMR!

Där gör det i alla fall mer nytta och man får valuta för pengarna också.

Sigfrid
Medlem

Jag är glad att jag gick ur kyrkan för många år sedan den har blivit en aktör för kulturmarxister och det vill man inte stödja.

J.N.
Medlem

Jag har också lämnat ”Svenska” kyrkan och Åke Bonnier bakom mig. På köpet slipper man även stödja HBTQP-propaganda.

Jan Hjelm
Medlem

OBS, detta är en tankefigur från mig som är ateist. Det är inte en uppmaning till brott. Ett meddelande spikas en natt upp på kyrkporten i en drabbad stad. Klockan tre på natten sätter någon igång kyrkklockorna med vidöppna lu7ckior så att de hörs över hela socknen. På meddelandet står det: Nu ringer vi ut för alla som fått avslag på sina asylansökningar. Vi få dom fortfarande är medlemmar i Svenska kyrkan är trötta på ett prästerskap med Ärkebiskopen i spetsen som hela tiden backar från ansvaret att bevara, främja och stå upp för den kristna tron i Sverige. Sverige… Läs mer »

Bo
Medlem

Svar på ett lysande tankeexperiment:
Ring, klocka ring. Ring ut, ring ut, ring UT!
Svaret kommer från en som har lämnat den numera svenskfientliga, kulturmarxistiska HBTQ-vurmande kyrkan och då öppet redovisat skälen vid begäran om utträde.

Bo
Medlem

Svenska kyrkan??? Var finns den?

Klaus
Medlem

Det är samma skit i hela Västeuropa. Kyrkan är nuförtiden som de Talmud-perversa världsherraväldejudarna (Illuminati) önskade. I det fattigare Östeuropa finns det inte så många judar och ingen massinvasion av kultur- och rasfrämlingar.