Svenska kristna splittrade om skäggbarn

INRIKES. Svenska kristna är delade i frågan om skäggbarn från Afghanistan vilket framkommit under kyrkomötet i Uppsala.

Svenska kyrkan förknippas av många med en svenskfientlig och massinvandringskramande verksamhet. Bland annat engagerar sig kyrkan med att ”ta hand” om invandrade skäggbarn från till exempel Afghanistan. I dagsläget försöker de dessutom påverka Socialdemokraterna till en ännu mer invasionsvänlig politik.

En bild och ett budskap som många förknippar med Svenska kyrkan. Det finns dock de som har en annan uppfattning.

Trots detta finns det ett visst motstånd från svenska kristna, vilket veckans kyrkomöte i Uppsala visat på. På frågan om Svenska kyrkan ska verka för amnesti och utvisningsstopp till Afghanistan gav nämligen Frimodig kyrkas Dag Sandahl sin syn på saken:

— Det går varje vecka fullastade plan med semesterfirande personer till Kabul, påpekade Sandahl som alltså menade att Afghanistan är tillräckligt säkert för att skicka hem de lycksökare som fått avslag på sina asylansökningar.

Fredrik Modéus, biskop i Växjö stift, blev upprörd av detta och menade att Afghanistan är ”ett helvete på jorden” varför afghanerna borde få stanna i Sverige. Det faktum att detta skulle göra Sverige mer likt ”ett helvete på jorden” – alltså Afghanistan – verkar inte ha nått Modéus tankeverksamhet.

— Moralistiskt känsloengagemang är en sak, men hur är det egentligen, replikerade Sandahl som tros förlora striden om Svenska kyrkans inriktning gällande skäggbarnen när omröstningen i frågan äger rum under onsdagen.

Källa:
Ensamkommande unga i fokus på kyrkomötet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Имя
Nybörjare
Имя
2 år sedan

Totalkapade sinnessjuka kyrka. Hoppas alla lämnar den, snarast.

David
Nybörjare
David
2 år sedan

Tyvärr är Svenska Kyrkan sedan ganska länge i kultur-marxisternas/socialdemokraternas händer och majoriteten av medlemmarna är gravt hjärntvättade. De fåtal som vågar stå upp och säga ifrån blir effektivt demoniserade och uteslutna. Obligatorisk läsning för alla protestanter bör vara ”Jews and their Lies” av Martin Luther, sm enkelt kan hittas som pdf via google.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan
Reply to  David

Luther blev en klok man med åren. Det är för bedrövligt att inte ens de protestantiska nationerna har lärt sig av honom ännu. Den antikristna Svenska kyrkan är en stor belastning för Sverige. Helt styrd, dessutom. Ja, det är ju samma sak, förstås.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Modéus’ filantropi är inget annat än misantropi, eftersom effekterna av hans krav leder till katastrof för oss alla. Precis som redaktionen skriver: Om Afghanistan är helvetet på jorden, ska naturligtvis inte helvetets djävlar komma hit därifrån. Det är ju afghanerna som orsakar helvetet. Annars hade de haft det bra i Afghanistan. Modéus skulle personligen behöva bli kulturberikad av en afghan, bakifrån. Under tiden har Anne Marie Waters från UKIP bildat partiet For Britan, ett antiinvandringsparti som ska ta över bärandet av folkets vilja sedan UKIP blev SD-softa. Partiet har bara funnits i några veckor men har gjort en raketstart. Men… Läs mer »

Joss
Nybörjare
Joss
2 år sedan

Hur är frikyrkorna, några av dem som tar vårt parti? Eller är de också lojala med invällarna?

Leif
Nybörjare
Leif
2 år sedan
Reply to  Joss

Frikyrkorna är om möjligt ännu värre, de ser ju rasfrämlingar och invällare som sin främsta rekryteringsbas!

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  Leif

Många frikyrkor/missionskyrkor är till majoriteten vita.

David
Nybörjare
David
2 år sedan
Reply to  Joss

Finns en del vettiga frikyrkor men många har blivit infiltrerade av Sionism och dyrkar Israel vilket kan vara förvirrande. Män kan enklare finna tjejer med sunda värderingar/moral, något som annars är extremt sällsynt. Man kan få leta lite dock innan man hittar rätt…

David
Nybörjare
David
2 år sedan

Svensk Pingstpastor som vaknade upp och fick fly till USA när han sa sanningen: www . eaec-se . org

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Fördömda kättarkyrka! Full med kommunister, flator och heretiker! FUCK OFF, ANTJE-KRIST SCHACKALEN!

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan

Jag är barndöpt plus vuxendöpt i en frikyrka och är samtidigt nationalsocialistist. Har ingen aning hur man gör men jag kan bara vara ärlig med det i alla fall.

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan
Reply to  Ellen

Alltså barndöpt i Svenska kyrkan till att börja med vill jag förtydliga. De tidiga kristna blev hånade och förföljda för sin tro strax efter Jesu tid, samma kan jag tycka mig uppleva råder för nationalsocialister idag.

Alexander Vikstrom
Nybörjare
Alexander Vikstrom
2 år sedan
Reply to  Ellen

Möjligt så var Jesus en god man. Kan det vara så att (((vissa))) kapat alla de Abrahamitiska religionerna?

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan

Det är väl möjligt, inte är det då tvärt om i alla fall. (((De))) tycker ju inte om kristet budskap i gengäld mig veterligen, i gemen i alla fall.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Svenska kyrkan och dess dåre till ärkebiskop har helt rättat in sig i pk-ledet och vill förstöra vårt land.Själv är jag glad att jag för många år sedan lämnade kyrkan så jag slipper bidra till förstörelsen av landet.