Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA): ”Svenska judar känner obehag”

INRIKES. Ordföranden för Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) säger sig vara ”bedrövad” över de antisemitiska slagord som skanderades under fredagens Israelkritiska demonstration i Malmö. Samtidigt uppmanar han till inskränkning av Nordiska motståndsrörelsens demonstrationsfrihet.

Som Nordfront rapporterat om hölls i fredags en demonstration i Malmö i protest mot att USA:s president Donald Trump erkänt Jerusalem som Israels huvudstad. Under demonstrationen skanderades slagord som ”Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna”.

Svante Weyler, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA), säger i en kommentar till SVT Nyheter att det är uppenbart att många ”svenska” judar känner obehag eller svårigheter att visa sig som judar. Han påpekar också att det är ett faktum att alla judiska inrättningar i Sverige ”måste” skyddas av vakter.

Trots att det är allmänt känt att den utbredda antisemitismen i Malmö har muslimska förtecken nämner Svante Weyler ingenting om detta. Istället tar han tillfället i akt att uppmana till inskränkning av Nordiska motståndsrörelsens demonstrationsfrihet:

– Jag tänker till exempel på den öppet nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsen som marscherar med fanor, sköldar och uniformer. Här skulle jag gärna se en juridisk prövning för att aktualisera praxisen för hets mot folkgrupp, säger Weyler till SVT

SKMA har tidigare bland annat delat ut pris till de svenskfientliga organisationerna Expo och ”Inte rasist men”. Vidare fick man i uppdrag att ”utbilda” Sveriges Radios medarbetare efter att en programledare frågat Israels ambassadör om judarna själva har något ansvar för den ökande antisemitismen i Europa.

Källa:
Svante Weyler om antisemitismen under Malmödemonstration: ”Jag blev inte förvånad”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KarlJimmyMKarlSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det är idioternas politik: Judar måste skyddas men Sverige får erövras av kultur- och rasfrämlingar.

Sigfrid
Medlem

Svante Weyler är ganska typisk för pk-åsikter i vårt land då han inte verkar ha några problem med att svartingar vill skjuta judar men han vill gärna förbjuda NMR.Detta är typiskt för vårt sjuka samhälle där svartingar alltid går fria med judens goda minne medan svenskar döms för bagateller.

_DH_
Medlem
_DH_

Själv känner jag långt mer än obehag när inget fokus alls läggs på alla de våldsbrott som begås mot svenskar, medan var och en förväntas kräla för detta råttliknande folk. Så sent som denna helg såg jag en ”kristen Sverigevän”, som helt ignorerat egentligen allt våld av invällarna, bekymra sig över att en av bröderna Ekeroth fått några dagars avstängning från Facebook. Om ändå storinkvisitor Torquemada kunde vara med oss i dag och läxa upp dessa ”kristna”… Också intressant hur beredvilliga dessa judar är att tala med media, när påstådda incidenter som dessa ”händer”. Kanske för att de har fingrarna… Läs mer »

Allan
Medlem

Nu är rätt tid att provocera Shlomo till att ännu mera kasta masken, är det något som fungerar t.o.m. på sirapsskallar så är det när judens hyckleri blir ännu klarare.

Det är ok. att vara vit kampanj är ett av de mest geniala sätten som blivit uppfunna, för att få juden att outa sig själv som antivit hyckleriparasit.

Sverker
Medlem

Ok, så det är ett sedvanligt fräckt judiskt trick. Näsorna vill stoppa NMR, och använder sina idiotiska semitiska halvbröder som bulvaner. Blir allt svårare att sälja in den Chutzpah-grejen numera. Bara dom allra dummaste kvar som fortsätter att gå på det, typ Miniatyr-Morgan, och så förståss Arnstad som given etta!

Karl-Путин A
Medlem

SKMA har kallat SD för nazister (går att läsa på deras hemsida) pga deras ”islamofobi” och motstånd mot muslimsk invandring, så nu borde ju SKMA vara glada när deras omhuldade guldklimpar kommer och uppvaktar deras synagogor med ”ljusfester” så här under årets mörkaste månad.

M
Medlem

SKMA är en extremterror organisation- ska förbjudas , inte ”god sed”

Jimmy
Medlem
Jimmy

Dom har sig själv att skylla att dom känner obehag.

Stackars judar. Lika lättkränkta som antifa och andra obskyra krafter vi har i samhället.

Judar likt vänstern ska hänga i våra lyktstolpar som en varning till andra av deras sort. Kroknäsor och luffare med fjällräven väskor.

Karl
Medlem

Who gives a rat’s ass?