Svenska förskolebarn blir mobbade för att de äter fläsk

SVENSKFIENTLIGHET. På en förskola i Stockholmsförorten Jordbro i Haninge kommun har svenska barn blivit utsatta för mobbning av muslimska barn för att de äter fläsk och inte täcker sina kroppar.

Det är frilansjournalisten Joakim Lamotte som rapporterar att det i en förskoleklass i miljonprogrammet Jordbro förekommer mobbning av icke-muslimska barn. Detta framkommer genom ett brev som personalen på skolan skrivit till föräldrar till förskoleklassens elever.

I brevet skriver personalen att det förekommit mobbning av elever som äter fläsk och bär shorts samt att personalen inte bär slöja.

Ett annat problem som uppkommit rör religion. En del barn har blivit retade för att de äter vissa livsmedel som fläskkött samt för deras kläder (exempelvis att de bär shorts eller att vuxna inte bär slöja)”, står det att läsa i brevet som Joakim Lamotte publicerat utdrag ur på Facebook.

Skolans rektor bad att få återkomma till Joakim Lamotte efter helgen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KarlAnnaPålästVeraKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Säg något som svenska barn inte blir mobbade för.

Vera
Medlem

Vi måste lära och uppmuntra våra svenska barn att det är DERAS land och inte muslimernas. Att ge igen, försvara, nonchalera, inge mod trots lärarnas indoktrinering. De ÄR och FÖRBLIR mera värda än dessa inkomlingar med omskärelser och djurplågerireligioner. NMR i Finland har visat sina protester vid en skola – fler behövs.

Påläst
Medlem

Inte så lätt när svartskallarna är många fler och mycket vildare. Vi behöver rassegregerade dagis, skolor och bostadsområden till att börja med.

Vera
Medlem

Föräldrarna då? De måste också visa MOD och vägra skicka sina barn till mobbningsskolor!

Påläst
Medlem

Ja, föräldrarna måste ordna så att deras barn inte behöver utsättas för dagis med en stor andel svartskallar.

Karl-Путин A
Medlem

Ska vi vänta på rassegregation så får vi vänta länge. Om vi sitter och rullar tummarna fram tills dess så kommer det aldrig att bli verklighet.

Påläst
Medlem

Eller hemdagis där någon lämplig svensk kvinna tar hand om svenska barn.

Påläst
Medlem

Behöver inte dröja så länge eftersom det endast är ett någorlunda starkt (((samhälle))) som kan skapa och upprätthålla den för både normala svenskar och muslimer oönskade integrationen.

Påläst
Medlem
Anonym
Medlem
Anonym

Bacon … mums.

Karl
Medlem

Kött, bacon, nötfärs…….
comment image