”Svensk” skådespelare reste till USA för att ha sex med 14-åring – nu läggs åtalet ner

USA. Rasfrämlingen Joaquin Nabi Olsson, som tidigare varit anställd på Dramaten, greps i juli förra året efter att ha haft sex med en fjortonårig flicka och har suttit häktad alltsedan dess. Nu meddelar dock åklagaren att åtalet är nedlagt.

På sociala medier poserade Joaquin Nabi Olsson helt öppet på intima bilder med den fjortonåriga amerikanska flicka som han erkänt att han haft sex med. Nu läggs dock åtalet ned. Bilder: Instagram.

Det var i juli förra året som medier rapporterade om att en 45-årig svensk skådespelare gripits i USA, misstänkt för att ha haft sex med en minderårig flicka. Nordfront kunde då avslöja att den ”svenske” skådespelaren egentligen var rasfrämlingen Joaquin Nabi Olsson, som vid tiden för gripandet var anställd av Kungliga Dramatiska Teatern, eller ”Dramaten”.

Innan Olsson greps poserade han öppet tillsammans med den fjortonåriga flickan på Instagram, bland annat på bilder där de två ser ut att röka cannabis tillsammans. Olsson ska ha träffat flickan på Instagram och åkte till Florida bara för att träffa henne. Enligt uppgifter ska han ha erkänt att han visste att det var olagligt att ha sex med henne, men att han ändå ”chansat” eftersom han älskade henne.

”Svensk” media valde att dölja identiteten på Joaquin Rustan NaBi Olsson (740806-9370) när han greps för pedofilbrott i USA. Men i amerikansk media publicerades hans namn och bild.

Det var efter att gäster på det hotell som Olsson tagit in på i Florida reagerat på att han och den unga flickan uppträtt som ett par som polis stormade Olssons hotellrum, där man bland annat fann använda kondomer och ett graviditetstest.

Olsson kom att åtalas på fyra punkter, tre fall av motsvarande våldtäkt mot barn och ett fall av att ha kontaktat en minderårig person på internet i syfte att ha sex, så kallad grooming. Hade Olsson dömts hade han fått ett kännbart fängelsestraff, då alla åtalspunkter var för sig kan ge upp till 15 års fängelse.

Men nu har åklagaren Phil Archer meddelat att han tagit beslut om så kallad åtalsunderlåtelse, vilket innebär att ärendet läggs ner.

Det är i dagsläget oklart varför, men enligt mainstreammedia kan det vara så att Olsson och flickan slutit någon slags överenskommelse. Flickan har också under hela processen hävdat att hon frivilligt hade sex med Olsson, något som de många Instagrambilder på ”paret” ser ut att bekräfta.

Källor:
Polisen kartlägger åtalade svenskens aktivitet på Facebook
Sexbrottsåtal mot svensk skådespelare läggs ner

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FrekeRodaCaesar-AureliusTobias Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Nackskott på båda två!!

Caesar-Aurelius
Medlem

Stackars, stackars Olsson, fy vad hemsk upplevelse du utsatts för.

Kom nu snabbt hem, så ska du se att din alldeles egne statsminister nog kan finna ett fint jobb åt dig i regeringen.

Roda
Medlem

Att hon gick med på att ha sex med denna oattraktiva rasfrämling dock – då är någonting allvarligt fel.

Freke
Medlem

Hur fan kan denne käppkines kalla sig för ”Olsson”