”Svensk” skådespelare döms till 15 års fängelse för sex med minderårig flicka

UTRIKES. Skådespelaren Joaquin Nabi Olsson döms till 15 år och 8 månader i fängelse efter att ha haft sex med en flicka på 14 år.

Olsson poserar på bilder med flickan. Foto: Instagram.

Skådespelaren Joaquin Nabi Olsson, som deltagit som skådespelare och regissör i film- och teaterproduktioner, har nu dömts till hela 15 år och 8 månaders fängelse efter att ha haft sex med en fjortonårig flicka i Florida.

Olsson, som själv var 44 år gammal vid tillfället, fick kontakt med flickan via sociala medier som Instragram och träffade henne i Florida i mars 2019. Därefter återvände han i maj och hade sex med flickan.

Han kunde gripas efter att ett vittne larmat polisen om att Olsson setts på hotellet Comfort Suites i Palm Bay tillsammans med flickan och att det verkade tydligt att de hade ett förhållande. Olsson erkände det hela och erkände återigen sin skuld i juli 2020.

Han erkände också att han visste att det var olagligt att ha sex med minderåriga, men han valde ändå att ”chansa”.

Vid tiden för gripandet var han anställd av Kungliga dramatiska teatern, eller ”Dramaten” i folkmun.

Enligt domen ska Olsson efter avtjänat fängelsestraff sättas under övervakning nästkommande fem år och registrera sig som sexualförbrytare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments