Svensk myndighet bedriver åsiktsregistrering – Nordfront drabbat

ÅSIKTSREGISTRERING. Den statliga myndigheten Svenska Institutet berättar själva på sin hemsida att de har åsiktsregistrerat svenska medborgare med hjälp av en lista på över 12 000 Twitterkonton. Listan, där även Nordfront finns med, är till för att stänga ute de som anses ha ”fel åsikter” från Sveriges representativa Twitterkonto @sweden.

Det Svenska Institutet (SI), som är en myndighet under Sveriges regering, driver Twitterkontot @sweden där svenska medborgare har möjlighet att under en veckas tid agera som så kallade curatorer, och inneha kontot för att representera och twittra i Sveriges namn. Däremot anses inte alla svenska medborgare som passande, utan SI har tillsammans med utomstående ”experter” bedrivit åsiktsregistrering där endast ”godkända” medborgare väljs ut.

En flitig innehavare av kontot är Vian Tahir som beskrivs som ”en expert inom nätsäkerhet som hjälper andra att skydda sig mot troll och näthat”. Under perioden 7-14 maj har Tahir tillsammans ”med hjälp av utomstående experter” tagit fram en blockeringslista som innefattar 12 000 personer, inklusive flertalet som inte ens tidigare interagerat med @sweden, utan som i förebyggande syfte blockerats för att de har yttrat ”fel sorts åsikter” och därför ej anses vara passande representanter för Sverige.

Tilltaget beskrivs av myndigheten själv som ”ett krafttag för att skydda det fria ordet”,

— I vår djupanalys av @sweden har vi kunnat se att tre fjärdedelar av näthatet kommer från konton som aldrig tidigare interagerat med oss, säger Jenny Ljung, chef för enheten för Sverigekommunikation på SI, och fortsätter:

— För att skydda sig mot näthat räcker det alltså inte att blockera när något väl händer. Vi måste också arbeta förebyggande för att skapa en säker arena för våra curatorer.

På sin hemsida skriver de även:

Cirka 12 000 internationella och svenska konton som ägnar sig åt drev, hot, hat och hets mot migranter, kvinnor och HBTQ-personer, men även mot organisationer som är engagerade i mänskliga rättigheter. Dessa konton har ofta högerextrem och/eller nynazistisk inriktning och hetsar även till våld.

Myndigheten bedriver alltså åsiktsregistrering och ger endast väl utvalda personer förtroendet att dela sina åsikter och idéer samt att interagera med människor från hela världen. De skriver även:

Genom mångfalden av individer ger @sweden inte en bild av Sverige, utan flera.

Myndigheten erbjuder även personer som upplever sig ha blivit felaktigt blockerade att höra av sig via ett formulär, där man bland annat måste uppge sitt riktiga namn för myndigheten samt motivera varför man inte bör vara med på deras lista. Det finns dock inget som garanterar att man tas bort från åsiktsregistret ifall man skickar in informationen.

Formuläret där myndigheten vill att du uppger ditt riktiga namn och motivera varför du ska benådas från deras åsiktsregister.

Motståndsrörelsen och Nordfront drabbade
Tidigare idag upptäckte Nordfront att vårt officiella Twitterkonto har drabbats. Samtliga av Motståndsrörelsens Twitterkonton, inklusive de konton som tillhör organisationens respektive nästen, verkar också vara blockerade av @sweden. Detta gäller även konton tillhörande personer som är offentliga med sitt engagemang i organisationen, som exempelvis Nordfronts Martin Saxlind och nästeschefen Pär Sjögren.

Skärmdump från Twittterkontot @sweden, när man besöker det via Nordfronts Twitterkonto.

Blockeringen verkar dock inte ha stanna vid öppet nationalsocialistiska Twitterkonton. Även konton tillhörande personer med liberala eller borgerliga åsikter tycks ha drabbats i hög utsträckning av myndighetens ”beskydd av det fria ordet”, något som bekräftas av bland annat den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali. Till Nyheter Idag berättar Bali att många av hans åsiktsfränder under dagen har upptäckt att de blockerats av @sweden.

— Jag vet om människor som jag följer på Twitter, som är resonliga och inte hatfulla, men högertwittrare bara, som har blivit blockade. Det fick mig att fatta lite misstankar. Det var en vänstersnöflinga som hade kontot den veckan. När fler och fler röster kom fram och undrade varför de var blockade av Sweden-kontot fattade jag misstankar, berättar Bali och menar även han att myndigheten sysslar med åsiktsregistrering:

— Nu har det kommit fram att de har blockat 15000 personer, kallat dom för nazistiska, homofobiska, kvinnohatare och sedan bara blockat dom. Det är någon form av åsiktsregister de har lyckats skapa som är helt felaktigt, vilket förvisso ligger i linje med all annan statlig verksamhet.

Källor:
SI tar krafttag för att skydda det fria ordet på @sweden
Svensk myndighet har upprättat åsiktsregister – Möter blytung kritik

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

33 Kommentarer till "Svensk myndighet bedriver åsiktsregistrering – Nordfront drabbat"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

”Svenska institutet” är en judekontrollerad myndighet vars främsta syfte är att marknadsföra den nya ”svenska” modellen internationellt och skönmåla dagens samhälle. De invandrare och annat patrask man för fram som språkrör på ”Sweden”-kontot är uppenbarligen klart intoleranta, också – mycket hätska i sitt hat mot det sanna Sverige. Helt bisarrt att skattebetalare tvingas betala flera hundra miljoner kr per år för denna propaganda- och censurmyndighet.

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Hade jag ingen aning om. Ja är det judiskt är det ju självklart att de ägnar sig åt olagligheter som åsiktsregistrering. Fast för dem är det inte olagligt. De lagarna gäller bara för gojer. De är ju en förföljd minoritet och måste skydda sig och sina intressen! Men i så fall skickas alla deras registrerade åsikter även till ADL och WJC register. De samlar information om subversiva dissidenter över hela världen.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Judisk fräckhet, akronymen SI står i praktiken för SionsInstitut. Juden är sådär ”in your face” så parasiten kan hpnflabba åt en ”du vet o jag vet, men du får inget göra för vi styr skiten”. Det är därför parasiten blivit utkastad minst 109 ggr.

Edlund
Medlem
Nybörjare

Givetvis. Åsiktsregistrering, DNA-topsningar, rutinkontroller, husrannsakan och dylika tillvägagångssätt har sannerligen oliksinnade människor fått erfarenhet av.

Visst är regimen Sverige ljuvlig?

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Det är inte en svensk regim. Den är judisk. Det kvittar om de förnekar det. De visar i handling att så är fallet.

)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Precis:
comment image

Myndigheten för SionistBeskydd

Jan Hjelm
Medlem
Nybörjare

Var kan jag svartlista mig själv?

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Ingen fara. Du är redan svartlistad, Hjelm. Det är garanterat.

Jan Hjelm
Medlem
Nybörjare

Skönt att veta, jag har ju inte ens något Twitterkonto…

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Dessa s.k experter är uppenbarligen lika röda som kokta kräftor. Det börjar bli väldigt tydligt vilken liten neo-kommunistisk diktatur Sverige är.

c-h
Gäst
Nybörjare
c-h

last night in sweden

lee
Gäst
Nybörjare
lee

Det började dag 1 när socialdemokraterna blev ett politisk parti :Ebbe karlsson: Affären bland annat.dom har lister från 1920 talet och fackföreningsrörelsen åsisregererar sina medlämar också!

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Det skulle ju stå @dummeschweden…

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

När dom prioriterar halvidioter,och psyksjuka,Genom punktguidning till tänkt position,och sedan sätter dessa i chefspositioner eller i styrande organ element,vilket du om du har otur,tillslut kommer att blir en del av,finns risken att du blir en del av den nya svenska tänkta normalen.Dom har inget utbyte av vad dom gör,och heller inte förstår varför dom gör vad dom gör.Jag är frisk och vaken,nu jevlar uppåt o sträck.

Johan Olsson
Gäst
Nybörjare
Johan Olsson

Det snackas mycket om dessa ord…
Näthat = mobbning
Våldsbejakande terrorism = islam
Men vad staten egentligen vill är att ta ned nationella svenskar.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

En allmän, offentlig smygintroduktion av ett idiotsamhälle,med avarter som galjonsfigurer.Har du något val,ta den rätta vägen.Snyggt,diskret,bestämt.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Kan alle ryktene om at eliten er involvert i en såkallt pedoring, henge sammen med det at man behandler folket som om Sverige var en barnehage for voksne?

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Vihan Tahir, är det en svartskalle, neger eller jude, eller en blandning?

Sucram
Gäst
Nybörjare
Sucram

Skulle tippa på kurd eller något närbesläktat folkslag.

Chief
Gäst
Nybörjare

https://gyazo.com/8ca85ad8b148076ecfcbb04f1f5272ad

Hahaha! Även jag är blockad, vet i fan varför då jag aldrig gjort några tweets om politik, men det är väl pga dem som jag följer såsom alla NMR nästen, alla högt uppsatta i NMR, Nordfront, David Duke, Red Ice etc…

Ärligt talat så är jag inte sur då det visar att jag har rätt med mina åsikter! X,D

– Chief

Morningstar
Medlem
Nybörjare

När jag kollade för en timme sedan var jag inte blockerad. Får kolla igen imorgon och se om snöflingan har vaknat till. Vilket stolpskott.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Vi lever onekligen i bedrövliga men trots allt till viss del fascinerande tider.
Undrar vad nästa steg lär bli?

Klotus
Gäst
Nybörjare
Klotus

man kanske får göra en egen sverige twitter som är lite mer represantiv för mångfallden de blockerat

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Folkförrädarna i Riksdag och regering måste ställas till svars för sina brott mot den vita nordiska rasen.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

När man observerar propagandaflödet i censurmedierna kan man i förväg räkna ut vad som kommer, så även denna gång!
Diktaturen blir omänskligare för SVENSKAR dag för dag!

Kapten Archibald Haddock
Gäst
Nybörjare
Kapten Archibald Haddock
Åke
Gäst
Nybörjare
Åke

Vi kanske skulle börja åsiktsregistrera PK !

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Aftonbladets Swedin försvarade det dock. (såklart)

comment image

CARL Von DUSSEIN
Gäst
Nybörjare
CARL Von DUSSEIN

AFA LIGISTERNA MATTIAS WÅG & MARTIN FREDRIKSSON SAMT ROBBAN ASCHBERG LIGGER BAKOM REGISTRETS OMFATTNING RESERCH.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

De verkar snarare plagierat (som alla på vänsterkanten verkar göra) stora delar av det från troligtvis amerikanska (eller möjligen amerikanska med flera paranteser…) vänsternissar. Det skall inkludera en stor andel icke-svenska konton, många av dom baserade i just USA och som aldrig interagerat med @Sweden.. många av dom tämligen oskyldiga också, men som kanske inte faller de galnaste PK-kultisterna i smaken. (tex ett konto som bara existerade för att uppmana folk att studera naturvetenskap)

Vian Tahir
Gäst
Nybörjare
Vian Tahir

Detta är Vian Tahir som talar. Fortsätt betala in skatt så att jag och mina vänner kan använda de offentliga myndigheterna som våra personliga åsikts-toaletter. Tack för ditt bidrag! Slut på meddelandet.

P.S. 97 % av blocklistan på @sweden överensstämmer med min personliga blocklista. Alltså 97 % godtycklighet i myndighetsutövning (DU betalar!) Rösta MP 2018!!! D.S.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Även utomlands uppmärksammas Svenska Myndigheters faanskap –

https://sputniknews.com/europe/201705171053686468-sweden-free-speech/

Arne Strand.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
wpDiscuz