Svensk man stoppade ofrivillig kulturberikning

INRIKES. En svensk man satt i helgen på sin balkong i södra Stockholm och bevittnade ett pågående våldtäktsförsök. Han sprang då ut i kalsongerna och höll fast den invandrade gärningsmannen tills polisen kom och grep denne.

Det var i helgen, natten mellan lördag och söndag, som en svensk man satt på sin balkong när han blev vittne till ett pågående våldtäktsförsök. Han sprang därför ut i endast kalsongerna för att undsätta kvinnan och tillsammans med ett annat vittne lyckades han hålla kvar gärningsmannen tills polisen kunde gripa denne.

På Facebook skriver han följande:

Jonas 1-0 Våldtäktsman (rapist)

Jag hoppas du tjej som blev brutalt överfallen och insläpad i ett buskage utanför mitt hus klockan 04 inatt, mår under omständigheterna bra. Kan trösta dig med att jag barfota och endast iförd mina rosa Björn Borg kalsonger kom ikapp gärningsmannen i ett skogsparti i närheten. Kan tyvärr inte gå in exakt på hur jag förklarade för denna ”så kallade man” hur man behandlar kvinnor. Han kan nog tacka det svenska rättsväsendet för att de hade ett antal patruller på plats snabbt. Och till dig stackars tjej så hoppas jag att han får maxstraff och livstids utvisning så du slipper möta han igen…..

Jag hade aldrig trott att det skulle bli sån uppmärksamhet av mitt inlägg, men tack så hemskt mycket för alla fina ord.

Vill tillägga att den granne som snabbt kom till undsättning och hjälpte mig att gripa den misstänkta gärningsmannen i skogspartiet, har lika stor del i gripandet och utan honom hade det kanske slutat annorlunda. Grymt jobbat!!!!!
Samt alla fina grannar som larmade och tog hand om den chockade tjejen tills polisen kom.

Polisen och deras hund…..mycket professionellt skött.

…..mina rosa kalsonger är inte till salu ;)

Källa:
Facebook

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om