Svensk kvinna utsatt för mordförsök i invandrarområde i Kungälv

KUNGÄLV. En svensk kvinna har knivhuggits i hjärtat på Komarken, Kungälv.

För några dagar sedan överfölls en 56-årig kvinna vid Thorildskolan i Kungälv där en för kvinnan okänd man ska ha hotat henne och försökt få tag i hennes mobiltelefon. När kvinnan försökte värja sig blev hon knivhuggen. Uppgifter som framkommit i mainstream-media har annars varit knapphändiga, samtidigt som man tonat ned skadorna som hon utsattes för.

Källor till Nordfront berättar att kvinnan blivit huggen i hjärtat och även drabbats av proppar i hjärnan till följd av mordförsöket. Hon behandlas fortfarande på sjukhus. Kvinnan bor i Gula komarken, vilket är det område där mordförsöket ägde rum. Kvinnan är av svenskt ursprung.

Komarken har under flera år utsatts för mängder av rån, stenkastning och våldtäkter. Kommunen tvingades förra året stänga ned fritidsgården för att ”killar” uppenbarligen blivit ”provocerade” över att det finns tjejer där. Fritidsgården har både eldhärjats och varit ett tillhåll för ”ungdomar” som kastat stenar och skjutit nyårsraketer mot polis, räddningstjänst och vanliga medborgare.

I samband med kaoset startades förra året ett projekt där man skulle bjuda ”ungdomarna” på saft och bullar i syfte att Komarken skulle bli ”mysigare”. Saft- och bulle-initiativet ledde sedermera till ett samarbete med Kungälvs kommun.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JimHaraldPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Asså vad har hänt med dagens svenska ungdomar!??
När jag var ung så hade man minsann respekt för poliser och äldre… Bla Bla Bla Bla Bla!
💩

Harald
Medlem

Det är den mångkultur som Bonnier krävt Sverige ska ha.

Jim
Medlem

Ett knivdråp om dagen, är bra för den mångkulturella lagen.