Svensk kändis vill ha Åkesson som statsminister

SVERIGE. Freestyle-artisten Christer Sandelin har skrivit ett uppmärksammat inlägg på sin Facebook-sida där det står att Sverige behöver Jimmie Åkesson som statsminister.

Artisten och låtskrivaren, Christer Sandelin, har hamnat i blåsväder efter ett inlägg han gjort på sin Facebook-sida. I inlägget skriver han att Sverige behöver SD:s partiledare, Jimmie Åkesson, som statsminister. Hela inlägget löd:

Sverige behöver Jimmie Åkesson som statsminister nu, och dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta dit till dom samhällen där inget fungerar längre. Finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2000 flyktingar som dagligen in i vårt land…(men inte i Norge inte Dammark inte i Finland inte)? Vad är det som händer???

Inlägget har mött kritik från andra kända personer. En person som reagerat kraftigt över Sandelins inlägg är musikproducenten och låtskrivaren Andreas Kleerup. Som ett svar på Sandelins inlägg skrev Kleerup: ”Är det här på riktigt? Fuck this crap. He-man lost it”.

Under tisdagen uppdaterade Sandelin sitt inlägg där han förklarade att hans inlägg inte handlade ”om rasism, utan realism”.

Källa:
Sandelin: ”Sverige behöver Åkesson som statsminister”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments